Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Przydało by sie cofnąć z 10 stron :diabloti::evil_lol:
wątek ma ze 3 dni i 36 stron :mdleje:
[quote name='Rinuś']haha jaaaaaaaaa?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
nie, święta nastroszona : P

Posted

[quote name='ewka i haker']http://telezoo.pl/pies/akcesoria/obroze/obroza-zaciskowa-scooter-chocker-nowa-kolekcja---viva-rogz_6144.html
moj pies ma ok28
moge prosic o zmierzenie tej obrozy ile ma po maxymalnym zmnijszeniu i zacisnieciu??

Tam jest cos walniete w numeracji moj pies ma 30-33 i mozna ja jeszce duzo zmniejszyc, mylse ze ona jest bardziej od 21cm.

Chefrenek konecznie pokaz jak dojdzie, bo pewnie zamowilas brazowa ze szczeniecych, a ja tez o niej mysle;).

Posted

Ja wczoraj dostałam te smycz z lupine:

Rączka:

:razz:ma dożywotnią gwarancję....mam nadzieję, więc, że lupine na nas nie zbankrutuje:diabloti:
Mama mowi, że przypalowy troche ten wzorek:loveu:...no ale nie można mieć wszystkiego czarnego nie:cool3:

A ROGZ też daje dożywotnia gwarancję?:diabloti:

Posted

puzzle napisał(a):
Tam jest cos walniete w numeracji moj pies ma 30-33 i mozna ja jeszce duzo zmniejszyc, mylse ze ona jest bardziej od 21cm.

Chefrenek konecznie pokaz jak dojdzie, bo pewnie zamowilas brazowa ze szczeniecych, a ja tez o niej mysle;).

No właśnie nie wiem czy jest brązowa?

Posted

[quote name='puzzle']Tam jest cos walniete w numeracji moj pies ma 30-33 i mozna ja jeszce duzo zmniejszyc, mylse ze ona jest bardziej od 21cm.

katalogowo jest 31-45 , ale moge dzisiaj sprawdzic :)

wogole wydaje mi sie ze ROGZ podajac rozmiary w katalogach nie mierzyl max i minimum rozstawu obrozy tylko podal uniwersalne rozmiary w standartowym ustawieniu regulacji ..

:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...