Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

smycze (szare to ringowka)

szelki

id + przywieszki do kluczy

kagance (oczywiscie fizjologiczne)

Malina. zrob zdjecie calej rozlozonej kolekcji:cool3:

Maupa:loveu:

Posted

[quote name='Justa']puzzle masz fotki scoobiego w zielonym rogzie (nie pamietam jak sie ten wzór zwie) ?

green tartan... gdzies mam, ale wole zrobic nowe niz szukac

Posted

[quote name='*Monia*']Puzzle narobiłaś mi ochoty na łańcuszek rogza :roll:. Do fioletowych odblaskowych szelek RD by pasował? Jak myślicie?

pokaz realistyczne zdjecie to Ci powiem:cool3:

[quote name='Justa']tak więc czekam :cool3:

polecony, prioryet:diabloti:

Ostatnie zdjecie jest najbardziej zblizone do idealu, moj aparat dostraja sie do czarnego i granatowego, robiac z zielonego taki dziwny ciemnozielony morski, a tak naprawde on jest dosyc jasny, tylko te kratki granatowo-czarne pociemniaja i w calosci wychodzi dosyc ciemny.

Posted

Justa napisał(a):
no ładne ładne toto :cool3:
nasz fiolecik już zjechany jest nieco i myślę nad pomarańczową nitką i tym zielonym tartanem :eviltong:

zadlugo myslec nie mozesz bo tartan juz wycofany z produkcji;)

Posted

pokaz realistyczne zdjecie to Ci powiem

To jest realistyczne zdjęcie (odcień prawie identyczny :razz:). Z aparatu tak nie wyjdzie bo kostki światło odbijają ;). Jak się zdecyduję na ten łańcuszek, to będzie to nasz pierwszy rogz. Mam nadzieję, że to nie jest uzależniające :roll:.

Posted

monia rogz ma inny kolor, jest spokojniejszy, ten jest taki buraczany trche

To nie będzie pasować.. Jak narazie mamy różową odblaskową obrożę do tych szelek i w miarę to wygląda, ale chcę fiolet :placz:.

A gdzie jest ten sklep rogza, bo chyba gdzieś tu było, że w Maximusie (o ile czegoś nie pokręciłam :roll:). Jak nie łańcuszek to bym półzacisk wzięła jak by pasował kolorystycznie :razz:. Tylko na żywo z szelkami bym musiała sprawdzić. Ale w sumie w różnych odcieniach jednego koloru też psiul chodzić może :eviltong:.

Posted

a ja wlasnie wrocilam z biedronki :D:D

kupilam ta smycz automatyczna (na poczatek dla malej ktorej jeszcze nie mama :D ) + zestaw czarny odblaskowy + kilka zabawek :p

Posted

He he, ja też już byłam na zakupach w osiedlowej biedronce i chyba mi się w głowie poprzewracało bo wydałam na psie akcesoria 50zł i to w sumie nie dla swoich psów, za tą kasę byłoby coś porządnego - jakiś komplecik, ale tak przynajmniej psiaki ze schroniska będą coś miały. Dla swoich to nabyłam tylko kilka zabawek w tym obowiązkowego różowego flaminga :lol:.

Posted

a ja wlasnie sie pozbywam green tartana...kurcze moze kupie zacisk jak sprzedam tego :diabloti:

a do biedrony ide jutro :razz:
mam nadzieje ze cos dla mnei zostanie :roll:

Posted

[quote name='puzzle']Malina. zrob zdjecie calej rozlozonej kolekcji:cool3:

Całej rozłożonej w sensie, że wszystko razem, czy oddzielnie obroże, smycze itd? ;)

[quote name='puzzle']zadlugo myslec nie mozesz bo tartan juz wycofany z produkcji;)

Jak to? :crazyeye:

[quote name='*Monia*']
A gdzie jest ten sklep rogza, bo chyba gdzieś tu było, że w Maximusie (o ile czegoś nie pokręciłam :roll:). Jak nie łańcuszek to bym półzacisk wzięła jak by pasował kolorystycznie :razz:. Tylko na żywo z szelkami bym musiała sprawdzić. Ale w sumie w różnych odcieniach jednego koloru też psiul chodzić może :eviltong:.

Jest w Maximusie :), ale w Warszawie też gdzieś można znaleźć, w Kakadu bodajże.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...