betel Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Prosze, jak już koniecznie musisz, to podgryź mi gardło!!! Poświecę się:evil_lol: Quote
andzia69 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 no cudnie:loveu::loveu::loveu: to który pies jest czyj?:eviltong: bo u mnie niestety wszystkie są moje:diabloti: Quote
betel Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 andzia69 napisał(a):no cudnie:loveu::loveu::loveu: to który pies jest czyj?:eviltong: bo u mnie niestety wszystkie są moje:diabloti: Trudno powiedzieć, śpią ze mną , a Biszkopt też chrapie u Moniki, jedzenie gotuję i daję ja , wychodzi z nimi głównie Marcin, a w dzień także Monika. Fontanny po Biszkopcie sprzątamy wszyscy, bo dla jednego to za dużo pracy:diabloti: Quote
Asiaczek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Oglądając te ostatnie fotki, widac, że do zabawy dołączyła się i Bryłka. Może nie tak "namiętnie", jak Inka, ale powolutku, powolutku przekonuje się chyba do Biszkopta... A zabawy - super!!! Pzdr. Quote
betel Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Od rana Biszkopt się awanturuje, pojadł właśnie Royala ( od cioci Erki) i nabrał takiej energii, że tylko śmiga po domu i nie daje Monice spać prowokując -szczekaniem i warczeniem- psie ciocie do zabawy:evil_lol: Biszkopt w budzeniu jest nadzwyczaj skuteczny- po prostu podgryza delikwenta swoimi drobnymi ,szpilkowatymi ząbkami. Przed chwilką, z pokoju Moniki ,dobiegło: "Ty cholerna mała piranio" i " odczep sie ode mnie ty robalu":diabloti: . Jak to miło ,że nie tylko ja już jestem na nogach- mądry pies:lol: Teraz już całe psie towarzystwo urzęduje na łózku Moni , gdzie rozpoczynają poranną gimnastykę:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hahaha, betel - jak widać - juz macie z niego pozytek... Dzień się wydłuża...:evil_lol: Pzdr. Quote
betel Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Asiaczek napisał(a):Hahaha, betel - jak widać - juz macie z niego pozytek... Dzień się wydłuża...:evil_lol: Pzdr. Tak Asiaczku , jak kazdy szczeniak to wyjatkowo pożyteczne stworzonko, obudzi człowieka i nie pozwoli , żeby się nudził :evil_lol:. A swoją drogą jak śpi, to jakoś dziwnie pusto i zbyt spokojnie się robi:cool3: Quote
betel Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Biszkopt razem z Moniką , uczą się i korzystają z kompa:evil_lol: To będzie bardzo wykształcony pies!!! Quote
betel Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Przerwa na zabawę chusteczką do nosa:lol: Quote
betel Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Ten kołek chyba ratuje mi meble , ale za to mnóstwo z niego drzazg w całym domu:cool3: Quote
betel Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Ogłaszam uroczyście , że nastąpiła zmiana nazwy wątku na...."Biszkopt zostaje w DT na stałe" Odtąd kontynuację wieści o nim przenoszą na wątek Inki i Bri , który też zmieni tytuł i banerek:cool3: Kontynuacja na http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10924861#post10924861 Quote
andzia69 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 witamy w klubie 3-psiowych!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: choć wiedziałam, że taki będzie koniec tej historii:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 ja też , dlatego nawet tu nie pisałam :eviltong::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 betel napisał(a):Od rana Biszkopt się awanturuje, pojadł właśnie Royala ( od cioci Erki) i nabrał takiej energii, że tylko śmiga po domu i nie daje Monice spać prowokując -szczekaniem i warczeniem- psie ciocie do zabawy:evil_lol: ciocia Erka pewnie coś dosypała :evil_lol::eviltong: wiedziałam, że tak będzie, ale bardzo się ciesze.. ojj będzie wesolo :cool3: Quote
betel Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dziękujemy miłym Cioteczkom za wizytki i zapraszamy na wątek Inki, Biszkopta i Bryłki:lol: Quote
DuDziaczek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Haha nareszcie tytul zmieniony :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts