Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
no cudnie:loveu::loveu::loveu: to który pies jest czyj?:eviltong:

bo u mnie niestety wszystkie są moje:diabloti:

Trudno powiedzieć, śpią ze mną , a Biszkopt też chrapie u Moniki, jedzenie gotuję i daję ja , wychodzi z nimi głównie Marcin, a w dzień także Monika. Fontanny po Biszkopcie sprzątamy wszyscy, bo dla jednego to za dużo pracy:diabloti:

Posted

Oglądając te ostatnie fotki, widac, że do zabawy dołączyła się i Bryłka. Może nie tak "namiętnie", jak Inka, ale powolutku, powolutku przekonuje się chyba do Biszkopta...

A zabawy - super!!!
Pzdr.

Posted

Od rana Biszkopt się awanturuje, pojadł właśnie Royala ( od cioci Erki) i nabrał takiej energii, że tylko śmiga po domu i nie daje Monice spać prowokując -szczekaniem i warczeniem- psie ciocie do zabawy:evil_lol:

Biszkopt w budzeniu jest nadzwyczaj skuteczny- po prostu podgryza delikwenta swoimi drobnymi ,szpilkowatymi ząbkami. Przed chwilką, z pokoju Moniki ,dobiegło: "Ty cholerna mała piranio" i " odczep sie ode mnie ty robalu":diabloti: . Jak to miło ,że nie tylko ja już jestem na nogach- mądry pies:lol:
Teraz już całe psie towarzystwo urzęduje na łózku Moni , gdzie rozpoczynają poranną gimnastykę:evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hahaha, betel - jak widać - juz macie z niego pozytek... Dzień się wydłuża...:evil_lol:
Pzdr.

Tak Asiaczku , jak kazdy szczeniak to wyjatkowo pożyteczne stworzonko, obudzi człowieka i nie pozwoli , żeby się nudził :evil_lol:. A swoją drogą jak śpi, to jakoś dziwnie pusto i zbyt spokojnie się robi:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Od rana Biszkopt się awanturuje, pojadł właśnie Royala ( od cioci Erki) i nabrał takiej energii, że tylko śmiga po domu i nie daje Monice spać prowokując -szczekaniem i warczeniem- psie ciocie do zabawy:evil_lol:

ciocia Erka pewnie coś dosypała :evil_lol::eviltong:

wiedziałam, że tak będzie, ale bardzo się ciesze..
ojj będzie wesolo :cool3: