Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny , nie ogłaszajcie na razie Biszkopta, bo on jeszcze musi być zaszczepiony ( 18.09. i odrobaczony 10 dni później). Nie wiem poza tym czy , jesli moje suki go zaakceptują, nie pozostanie w DT na stałe. To wszystko rozstrzygnie sie w ciagu jakis 2, 3 tygodni , a potem dopiero ewentualnie - jesli nie będzie innego wyjścia zaczniemy go ogłaszać.

Już dzisiaj były telefony w jego sprawie, do Erki , więc ktoś musiał umieścić ogłoszenia , proszę zdejmijcie je na razie.

Obydwie ofert z dnia dzisiejszego raczej nieciekawe , pierwsza zupełnie , a druga wyglądała obiecująco , ale okazało się , że w domu są jeszcze pies na podwórzu i starsza jamniczka w mieszkaniu. Na pytanie, czy zaakceptują Biszkopta, pan odpowiedział, że mieli w domu w między czasie pieski i było dobrze:razz:. Co się z tymi pieskami stało???
Jeśli miałabym oddać Biszkopta to tylko do domu , gdzie byłoby mu równie dobrze jak u nas.

Na razie celowo też nie robiłam baneru,żeby wątek miał chwilowo charakter wewnetrzny- dogomaniacki. Gdyby sytuacja sie zmieniła wstawie banner do jego wątku

Posted

Asiaczek napisał(a):
A gdzie w tym czasie była Bryłka? Profilaktycznie izolowana...?
Pzdr.

Brysia sie z plebsem nie zadaje:evil_lol: . Przychodzi wtedy ,kiedy ma ochote- jak kot!!!

Posted

[quote name='betel']Dziewczyny , nie ogłaszajcie na razie Biszkopta, bo on jeszcze musi być zaszczepiony ( 18.09. i odrobaczony 10 dni później).

bla bla bla:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']bla bla bla:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Dobra przenosimy do "w nowym domu" :laugh2_2::siara:

Posted

Biszkopcik na zdjęciach wygląda niewinnie , jak aniołeczek:p, dopiero filmiki obnażyły jego prawdziwą naturę:evil_lol:. Gdzie to przerażone stworzonko spod mojego łóżka:razz:?