betel Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Byle jak , deszczowo ,zimno , ani noska z domu wystawić i Biściu leje na potęgę:cool3:. Rozrabia , ale z wdziekiem:evil_lol: Quote
halbina Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 charakterniak i zadziora z niego wyrośnie... :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ... a ja myślę, że będzie Najsłodszą Przytulanka. Taka na 4 łapkach...:loveu: Pzdr. Quote
betel Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Obydwie macie rację - będzie przytulanką z charakterem:evil_lol: Quote
erka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 A co to dzisiaj tak bez sesji zdjęciowej:razz:? Quote
betel Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Zaraz będa foty , cierpliwości:cool3: Quote
erka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 E, to widzę, że zabawy z ciotką Inka już odchodzą na całego :evil_lol:. Podział zabawek odwrotnie proporcjonalny:megagrin:. Quote
betel Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Tak , zabawki na miarę potrzeb a nie wielkości bawiącego się:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Betelku, pozwolę sobie zaoffować, bo sytuacja Bregusia nieciekawa. Z góry przepraszam :oops: Zapraszam na bazarki dla Brega, ONka, który wrócił z adopcji z wielką raną i głębokim ropnym zapaleniem uszu. Wszystkie bazarki w podpisie. Quote
DuDziaczek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mały ale z charakterkiem :diabloti: Quote
betel Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='eliza_sk']Betelku, pozwolę sobie zaoffować, bo sytuacja Bregusia nieciekawa. Z góry przepraszam :oops: Zapraszam na bazarki dla Brega, ONka, który wrócił z adopcji z wielką raną i głębokim ropnym zapaleniem uszu. Wszystkie bazarki w podpisie. Nie ma sprawy , rozumiem , zaraz zajrzę na linki bazarkowe. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Na wątku Inki pytałam się, czy się pogodzili o patyczek. A tutaj na wątki Biszkoptowym widze, że tak! Zabawa na całego! Pzdr. Quote
betel Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Biszkopt:lol: , zdrowy- rozrabia , bawi się , lgnie do nas, jak miś do miodu, uskutecznia drobną działalność niszczycielską i leje na potęgę. Stosunki z Inką coraz lepsze a z Brysią bez zmian - wzajemnie się ignorują , a od czasu do czasu Bryłka warczy:razz: Fotek dziś nie będzie , bo nikt nie miał czasu na pstrykanie W poniedziałek będę go szczepić na parwo ( pomyliło mi się i wstępnie umówiłam się na jutro , ale policzyłam dni od odrobaczenia i przeniosłam na poniedziałek) Quote
Bartoo93 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Witam! Ubawiliśmy się rodzinnie zdjęciami biszkopta. Są doskonałe. Aktualnie zdecydowaliśmy się na "adopcję" małego Lancelota z Ogrodu Św. Franciszka. Wszyscy bardzo szczęśliwi jutro jedziemy po pieska http://www.tspz.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=99999999&page=view&catid=1&PageNo=5&key=43&hit=1 . Pozdrawiamy P.S. Głowiliśmy się też nad tym ciastkiem ale jak widać piesek zakwaterował się na łóżku a u nas czekało by go ciepłe przyjęcie ale późniejsza konieczność stróżowania przed domem ;) Quote
Asiaczek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Trzymamy kciuki za Lancelota i za Was! Obyscie się ładnie i w miarę szybko dogadali...:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts