Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betelku, pozwolę sobie zaoffować, bo sytuacja Bregusia nieciekawa. Z góry przepraszam :oops:

Zapraszam na bazarki dla Brega, ONka, który wrócił z adopcji z wielką raną i głębokim ropnym zapaleniem uszu. Wszystkie bazarki w podpisie.

Posted

[quote name='eliza_sk']Betelku, pozwolę sobie zaoffować, bo sytuacja Bregusia nieciekawa. Z góry przepraszam :oops:

Zapraszam na bazarki dla Brega, ONka, który wrócił z adopcji z wielką raną i głębokim ropnym zapaleniem uszu. Wszystkie bazarki w podpisie.

Nie ma sprawy , rozumiem , zaraz zajrzę na linki bazarkowe.

Posted

Biszkopt:lol: , zdrowy- rozrabia , bawi się , lgnie do nas, jak miś do miodu, uskutecznia drobną działalność niszczycielską i leje na potęgę. Stosunki z Inką coraz lepsze a z Brysią bez zmian - wzajemnie się ignorują , a od czasu do czasu Bryłka warczy:razz:
Fotek dziś nie będzie , bo nikt nie miał czasu na pstrykanie

W poniedziałek będę go szczepić na parwo ( pomyliło mi się i wstępnie umówiłam się na jutro , ale policzyłam dni od odrobaczenia i przeniosłam na poniedziałek)

Posted

Witam!
Ubawiliśmy się rodzinnie zdjęciami biszkopta. Są doskonałe. Aktualnie zdecydowaliśmy się na "adopcję" małego Lancelota z Ogrodu Św. Franciszka. Wszyscy bardzo szczęśliwi jutro jedziemy po pieska http://www.tspz.pl/index.php?option=com_zoom&Itemid=99999999&page=view&catid=1&PageNo=5&key=43&hit=1 .
Pozdrawiamy

P.S. Głowiliśmy się też nad tym ciastkiem ale jak widać piesek zakwaterował się na łóżku a u nas czekało by go ciepłe przyjęcie ale późniejsza konieczność stróżowania przed domem ;)