ewelinka_m Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 jakie cudo:loveu: i tak strasznie mi przypomina moją pixunie :loveu: Quote
DuDziaczek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 betel napisał(a):Niestety wiem i moi domownicy też 3? :siara: :diabloti: Quote
erka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='betel'] Jest cudownym psiakiem i sądzę, że za pare tygodni będzie już w pełni zsocjalizowany. /quote] Beatko , u Was tak błyskawicznie z podłóżkowca stał się kanapowcem, że sądzę, że socjalizacja będzie trwała parę dni, a nie tygodni:razz:. Jest cudny i niezmiernie fotogeniczny:lol:. Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Biszkopt od rana , rozrabia, jak pijany zając , czyli jak mówi Monika- jak normalny, zdrowy szczeniak. Nauczył się już wdrapywać na łóżka, wszystko obgryza i trudno go okiełznać. Na okrągło chce się bawić i wszystko uznaje za zabawę , nawet lekkie karcenie:razz:. Spaceruje na smyczy całkiem ładnie , dziś jak wyszedł z Moniką, obszczekał jakiegoś faceta ,który mało nie przewrócił się ze śmiechu, rozbawiony tym , że taka pchła szczeka:evil_lol: Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Fotki z wczorajszego wieczra , kiedy Biszkopt sie jescze rozkręcał dziś od rana to nie Biszkopt nie przypomina ciasteczka , ale raczej tornado:evil_lol: Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Złapałem sobie nogę Moniki i nie puszczę Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Przed chwila małe tornado zasnęło na kolankach u Moniki, uffff.... wreszcie spokój. ;) Wcześniej, kiedy wchodziłam do pokoju córy, przywitało mnie grożne szczekanie i powarkiwanie. Mały łotrzyk bardzo łaknie towarzystwa. Chodzi za nami, szczególnie z Moniką , która wyraźnie jest jego ulubienicą, krok w krok , a jeśli nie może sie gdzieś dostać, popłakuje jak dzidziuś.:lol: Quote
DuDziaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2666_47_1.jpg Nie no betel zrobisz z niego psa do walk :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 czy to jest ten wystraszony podlozkowy pies?:diabloti: ktos tu psy podmienil:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 i ile ma pięknych zdjęć :loveu: kapitalna sesja .. każda :lol: ma chłopak urodę, nie ma co tu kryć :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 z takimi zdjeciami jak go oglosisz to telefon bedzie czerwony. Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Fotki cudniaste, a Biszkopcik - to jest sam miód. Taki piękny!:loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/DSC_2675.jpg Nie wiem, czy znajdzie się odpowiedni Pan/Pani dla niego....;) Pzdr. Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Oglądaliśmy z TZ ramię przy ramieniu fotki , które zrobił w lesie, w tym czasie, u mnie na kolanach leżał Biszkopt, nagle wlazł po mnie jak po drabinie i najpierw usiadł mi na ramieniu , a potem zrobił sobie legowisko na naszych ramionach:evil_lol: Oto fotki: Wszystkie trzy psiaki były kąpane - stąd te kocyki , bo w domu wyjątkowo chłodno;) Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Urocze łapeczki:loveu: Ciocia Incia! Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nie, no, on mnie rozbraja... Śpiąca Niewinność i to gdzie śpiąca...:loveu: http://i520.photobucket.com/albums/w327/betelinka/biszkopt001_1_1.jpg Gdyby był u mnie, ja bym go chyba nie oddała...:oops: Pzdr. Quote
erka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Słodziak niesamowity:loveu: i pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu siedział w norze pod jakąś komórką, bez kontaktu z ludźmi, nie liczę przecież tego degenerata, który chciał go spalić:angryy:. Quote
andzia69 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Betelku...hmmm...ja nie chcę nic mówić...ale jakoś nie widzę rozstania z maluchem:diabloti: Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Pogromca niebieskich kotów:evil_lol: Quote
betel Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 andzia69 napisał(a):Betelku...hmmm...ja nie chcę nic mówić...ale jakoś nie widzę rozstania z maluchem:diabloti: Bez komentarza..... na razie;) Quote
Recommended Posts