Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betel']
Jest cudownym psiakiem i sądzę, że za pare tygodni będzie już w pełni zsocjalizowany.
/quote]

Beatko , u Was tak błyskawicznie z podłóżkowca stał się kanapowcem, że sądzę, że socjalizacja będzie trwała parę dni, a nie tygodni:razz:.

Jest cudny i niezmiernie fotogeniczny:lol:.

Posted

Biszkopt od rana , rozrabia, jak pijany zając , czyli jak mówi Monika- jak normalny, zdrowy szczeniak. Nauczył się już wdrapywać na łóżka, wszystko obgryza i trudno go okiełznać. Na okrągło chce się bawić i wszystko uznaje za zabawę , nawet lekkie karcenie:razz:.
Spaceruje na smyczy całkiem ładnie , dziś jak wyszedł z Moniką, obszczekał jakiegoś faceta ,który mało nie przewrócił się ze śmiechu, rozbawiony tym , że taka pchła szczeka:evil_lol:

Posted

Fotki z wczorajszego wieczra , kiedy Biszkopt sie jescze rozkręcał dziś od rana to nie Biszkopt nie przypomina ciasteczka , ale raczej tornado:evil_lol:

Posted

Przed chwila małe tornado zasnęło na kolankach u Moniki, uffff.... wreszcie spokój. ;) Wcześniej, kiedy wchodziłam do pokoju córy, przywitało mnie grożne szczekanie i powarkiwanie.

Mały łotrzyk bardzo łaknie towarzystwa. Chodzi za nami, szczególnie z Moniką , która wyraźnie jest jego ulubienicą, krok w krok , a jeśli nie może sie gdzieś dostać, popłakuje jak dzidziuś.:lol:

Posted

Oglądaliśmy z TZ ramię przy ramieniu fotki , które zrobił w lesie, w tym czasie, u mnie na kolanach leżał Biszkopt, nagle wlazł po mnie jak po drabinie i najpierw usiadł mi na ramieniu , a potem zrobił sobie legowisko na naszych ramionach:evil_lol:

Oto fotki:

Wszystkie trzy psiaki były kąpane - stąd te kocyki , bo w domu wyjątkowo chłodno;)

Posted

Słodziak niesamowity:loveu: i pomyśleć, że jeszcze kilka dni temu siedział w norze pod jakąś komórką, bez kontaktu z ludźmi, nie liczę przecież tego degenerata, który chciał go spalić:angryy:.