justynavege Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Bardzo dziękuję że trwacie ze mną na posterunku :loveu: nikt o Lidzię nie pyta , nie dzwoni..... taka śliczna sunia a potencjalnych zainteresowanych adopcją nie ma :shake: Quote
justynavege Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Jo37 napisał(a):Szkoda ,że tylko w Warszawie chipują za darmo . Postaram się coś jutro przelać. Jo to Ciebie chyba nie umieściłam w pierwszym poście :oops: już lece edytowac ( wpłata na AFN ) i zapomniałam na AFN pobierają małą opłatę na utrzymanie więc moze teraz jak już wiadomo na jakie konto mają iść pieniądze pominiemy AFN ? podejmijcie ze mną tę decyzję Quote
Belula Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Śledzę wątek, ale w sumie tylko mogę podnieść, sama mam teraz 4 psiaki i dwa koty, o dzieciach nie wspomnę. Zobaczymy, może coś się "wykluje" dla Lidusi ... Quote
justynavege Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Belula miło że wpadłas na wątek Lidzi :lol: śledzę po cichu Wasze poszukiwania tego biednego psiaka w kagańcu :-( Quote
bunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja również witam wszystkich nowych odwiedzających watek Lidusi:lol: Lidka mimo wstrętnej wczorajszej pogody odmeldowała się na kontroli. Wszystko jest w porzadku więc teraz przyjdzie dopiero na zdjęcie szwów. Dowiedziałam się,że Lidka boi się chodzic po schodach. Nie bardzo potrafi jeść z miski woli z podłogi :oops: Śpi z panią w łóżku :lol: Jest bardzo grzeczna i bezproblemowa w domu. A cha i wiecie co? Lidka wcale nie bała się wejść do gabinetu :crazyeye: Wylewnie przywitała się moją siostra i ze mną całując nas po twarzy i merdając radośnie ogonem . Ma doskonałą pamięć . To bardzo mądra sunia. Quote
monika083 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 tez sledze watek od poczatku i trzymam za Lidzie mocno kciuki. Gdy zabralismy naszego Bruna ze Schronu bal sie przejsc przez drzwi do domu.Moze to swiadczyc ,ze Lidzia nigdy nie mieszkala w domu,to naprawde cud ,ze jest taka grzeczna i kochana,oby szybko znalazla domek, Dzisiaj przeleje 40 zl za ksiazki z bazarku,moze dlug sie troche zmniejszy,poszukam tez jakis rzeczy na bazarek. Quote
justynavege Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 monika wspaniele , że chcesz wspomóc bazarkami :loveu: buniu , to ciekawe co napisałaś o Lidzi , szkoda , że nie znamy jej przeszłości wiecie znam psa ( Onkę juz starutka) , która nie umie chodzić po schodach , mieszka w bloku ale na parterze , więc problemu nie ma , a jest w tamtym domu od szczeniaka wpadł mi go głowy taki pomysł , mże jak Lidzia boi się miski , to można spróbować dać jej na jakiejś płaskiej tacce a to , że nie bała dię wejśc do gabinetu to mnie nie dziwi :evil_lol: przecież a rąk Twoich buniu spotkały ją same dobre rzeczy :lol: Quote
agata51 Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Może Lidka mieszkała w domu z windą i nie wie, co to schody? To się zdarza. Nie chce jeść z miski? Może przyzwyczajona do porcelanowej zastawy i srebrnych sztućców? Przecież w łóżeczku sypia. To prawdziwa arystokratka. Sami popatrzcie. Quote
bunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='agata51']Może Lidka mieszkała w domu z windą i nie wie, co to schody? To się zdarza. Nie chce jeść z miski? Może przyzwyczajona do porcelanowej zastawy i srebrnych sztućców? Przecież w łóżeczku sypia. To prawdziwa arystokratka. Sami popatrzcie. :loveu: Na pewno karmili ją srebrną łyżeczką i wnosili po schodach na rękach :evil_lol: Lidka miała nawet bliznę po operacji przepukliny pępkowej. Tylko dlaczego wylądowała sama w lesie??? Bardzo dziękuję karoluch za wpłatę na Lidkę:Rose: Lidka ma kolejne 50,0 zł Quote
justynavege Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 hmm jak ktoś robi psiakowi operację przepukliny to raczej dba o niego sama nie wiem co o tym myślec :stupid: a może Lidka zgubiła się tam komuś podczas wakacji ?? post pierwszy zaktualizowany o wpłatę Karoluch Dziękujemy :loveu: Quote
agata51 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='bunia'] Tylko dlaczego wylądowała sama w lesie???[quote] Bywało, że arystokratki gorzej kończyły. Lideczko, nauczysz ty się jeszcze wchodzić po schodach i z miseczki jeść. I na smyczce chodzić. Byle z tym jednym, jedynym Człowiekiem. Głowę daję, że dopniesz swego, Lady Lidia. Quote
justynavege Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ja to sobie wkręciłam tak Lidkę d głowy , ze złapalam się na tym , że do swojej psicy powiedziałam" Lidzia" :evil_lol::evil_lol: Quote
szajbus Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Wobec tego ktoś o nią dbał, pytanie dlaczego wywalił???????? Może , jak to ostatnio bywa właściciele wyjechali za granice a psiaka zwyczajnie wywalili? Jakos trudno mi uwierzyć,z e się zgubiła podczas wakacji. Przecież by jej ktoś szukał w okolicy! Lidusia, wskakuj do góry kochana! Quote
justynavege Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 szajbusku wszystko możliwe :shake: skonczyły się dwa bazarki , powinien grosik dla Lideczki wpłynąć Quote
justynavege Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 wspólny bazarek Lidki i głupiego Czarusia http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10965991#post10965991 Quote
justynavege Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Lidka jakoś nie cieszy się zainteresowaniem :shake: a na pewno jest przeuroczą sunią Quote
agata51 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 justynavege napisał(a):Lidka jakoś nie cieszy się zainteresowaniem :shake: a na pewno jest przeuroczą sunią Moja tymczaska Liwka też się nie cieszy. I też jest przeurocza. Jak zwykle - potrzebny jest łut szczęścia, przypadek, cud. Na szczęście, to się zdarza. Częściej niż przypuszczacie. Cierpliwości. Quote
justynavege Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 agata w takim razie cierpliwie czekam :) Quote
justynavege Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 dziękujemy BUDRYSEK za wsparcie Lideczki :loveu: juz idę aktualizować pierwszy post Quote
li1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Wlasnie trafilam na watek Lidki, mojej imienniczki. Dokladam sie do jej DT. Quote
justynavege Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 li1 Dziękuję w imieniu Lideczki :) już wysłałam pw :) Quote
Recommended Posts