Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogłabym założyć na pierwszy miesiąc tymczasu byle taki znależć . Później mam nadzieję , moge dokładać 30-40zł miesięcznie .Trzeba też na cito pomyślec o tej maliźnie na ulicy .

Posted

Jo :multi:
to byłąby już druga deklaracja wpłaty miesięcznej
ja postaram się bazarkami gdyż inaczej nie mogę niestety

musimy jakieś miejsce znaleźć , przed chwilą oglądałam prognozę pogody :shake:
nocą w okolicach Łodzi ma być 4 stopnie i deszcz

Posted

Mam dt dla suni.
5,0 zł dziennie aby na jedzenie starczyło.
Jechac po nia po pracy?

W poniedziałek sterylka,dzisiaj jeszcze odpchlenie i odrobaczenie.
No i ciepły nocleg :cool3:

Posted

Bunia, jesteś przekochana kobieta :D
Z zalicytowanej przeze mnie książeczki będzie 15zł (chyba, że ktoś da więcej, a to jest wskazane :) ), może ktoś skusi się na pozostałe rzeczy?

Posted

No to jadę.
Tylko trzeba na opłacenie dt zbierać,bo ja już mam na swoim utrzymaniu 10 psów i kilka kotów .

To moja pacjentka więc domek jest dobry.

Boimy się trochę reakcji na kota ale Pani twierdzi,że sobie poradzi.

Ma pewne doświadczenie ze zwierzakami.

Sunia będzie na gotowanym jedzeniu .

Do towarzystwa Wichra psa i Kicię kota.

Mamy czas na dalsze poszukiwanie domku stałego.

Teraz tylko się martwię czy Lidka jeszcze tam będzie.

Posted

:multi: :loveu: będę w piątek, albo w poniedziałek z Rysią w lecznicy u Buni, zostawię deklarowaną kwotę bezpośrednio w lecznicy, żeby już nie kombinować z przelewami. nie będzie problemu?

Posted

Napisalam tekscik jak cos napisze inny,poprawie itp:
"Czasem marzę o tajemniczym ogrodzie,
gdzie słychać drgnienie motylich skrzydeł kolorowych,
kwiatów dywan rozwinięty,by nutą nadziei i marzen zakryć myśl o bezdomnosci i glodzie.Zakryc chwile bezpamietnie,co rozdarly wiare w to co kochalam najbardziej..swego pana.Zostawil na ulicy by odjechac beze mnie,bez kogos,kto swym cieplem zamienilby kazda chwile na motyle barw roznorodnych.A teraz bez dachu nad glowa szukam choc odrobine bliskosci,odrobine pokarmu ktory nasyci i da sile na wytrwalosc w poszukiwaniu tego jedynego domu.Pomoz mi,daj mi swe serce a ja dam Ci swe istnienie i jeszcze duzo wiecej.Nie doczekam zimy bez opieki sama ze soba,wystarczy mi maly kacik i zycie wlasnie z Toba."

Posted

anetek100 napisał(a):
Napisalam tekscik jak cos napisze inny,poprawie itp:
"Czasem marzę o tajemniczym ogrodzie, gdzie słychać drgnienie motylich skrzydeł kolorowych, gdzie widok kwiatów dywan rozwinięty, by nutą nadziei i marzen zakryć myśl o bezdomnosci i glodzie. Zakryc niepamięcią chwile, co rozdarly wiare w to, co kochalam najbardziej..widok swego pana. Zostawil mnie na ulicy, by odjechac bez kogos, kto dla niego zrobiłby wszystko. Widać, nie chciał tego dostrzec. Teraz, bez dachu nad glowa, szukam choc odrobine bliskosci, odrobine pokarmu ktory nasyci i da sile i wytrwalosc w poszukiwaniu tego jedynego domu. Pomoz mi, podaruj swe serce, a ja w zamian dam Ci swe istnienie i jeszcze duzo wiecej. Nie doczekam zimy bez opieki, mogąc liczyć wyłącznie na samą siebie. Wystarczy mi maly kacik i zycie wlasnie z Toba. Pomożesz?"

Zrobiłam małą kosmetykę. Dodałam przecinki, usunęłam powtórzenia, dodałam też parę słów. Jak sądzisz Anetko? Do bani?

Posted

karoluch na pewno nie będzie problemu :))

o tekst super :)):multi:

Lideczka jedzie właśnie z bunią a buni jamnik lekko Lidzię molestuje ;)

dziewczyny dziś w akcie desperacji przeryłam poł mapy dogo szukając DT dla Lidzi
teraz dostałąm jedną odpowiedź od w-lenka pozytywną

Lideczka ma już tymczas więc moze tego małego kudłacza yorkowatego białego :cool3:
spróbujcie napisać do w-lenka o DT

Posted

Lidka dojechała cała i zdrowa.

Jak myślicie gdzie teraz siedzi?

Zajęła najwygodniejszy fotel w lecznicy i udaje,że śpi ;)

Zobaczymy jutro czy boi się ruchu ulicznego.

Zaraz napasę i napoję i spadam do domku.

No i te wstrętne pchły musimy jeszcze ubić :mad:

Życzę wszystkim spokojnej nocy.

Lidka nareszcie nie zmarznie.