justynavege Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 buniu :crazyeye: prowadząc samochód chciałaś robić fotę ?? a w ogóle nie rozumiem jak mozna prowadzić auto i robić cokolwiek jeszcze , ba nawet nie wiem jak mozna w tym czasie zmieniać biegi :evil_lol: dlatego pozostaje mi miejsce pasażera :oops: Lidzia na pewno się dobrze skoro plażuje na balkonie :lol: Quote
bunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 justynavege napisał(a):buniu :crazyeye: prowadząc samochód chciałaś robić fotę ?? a w ogóle nie rozumiem jak mozna prowadzić auto i robić cokolwiek jeszcze , ba nawet nie wiem jak mozna w tym czasie zmieniać biegi :evil_lol: dlatego pozostaje mi miejsce pasażera :oops: Lidzia na pewno się dobrze skoro plażuje na balkonie :lol: Justynko u nas w Łodzi są takie korki,że robienie czegokolwiek w aucie nie nastręcza większych problemów. Z powodzeniem można bujać niemowlę,napić się wody mineralnej,przewinąć bobasa na zamkniętym szlabanie kolejowym,robić zdjęcia i pogadać z kimś przez telefon ;) Quote
justynavege Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 aaa to fakt buniu :evil_lol: raz byłam w Łodzi jakieś dwa lata temu ) i stojąc - bo cięzko powiedzieć , że wtedy samochód jechał ;)- dwie godziny w korku dziękowałam Bogu i partii ;) że mieszkam na zapupiu :lol: Quote
aneta355 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A ja chętnie zobaczyłabym Lideczkę szczęśliwą :lol: Quote
li1 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 aneta355 napisał(a):A ja chętnie zobaczyłabym Lideczkę szczęśliwą :lol: Na pewno jest szczesliwa. Quote
bunia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jeżeli tylko pogoda dopisze w poniedziałek robimy Lidce zdjęcia. Same zobaczycie jaka dumna i puszysta się zrobiła :loveu: Quote
agata51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 bunia napisał(a):Jeżeli tylko pogoda dopisze w poniedziałek robimy Lidce zdjęcia. Same zobaczycie jaka dumna i puszysta się zrobiła :loveu: Dumna - rozumiem, wszak to Księżniczka. Ale żeby puszysta?! Znaczy się - utyta? Quote
justynavege Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 czerwiec dobiega konca , Lidzia ma około 18 zl w plecy za ten miesiac więc ratuję bazarkowo http://www.dogomania.pl/forum/f99/psia-zabawka-zajeswietna-na-dt-dla-lidki-do-30-czerwca-140615/#post12502848 Quote
bunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mam foty Lideczki i film. Filmu nie umiem wstawić. Komu mogę wysłać na maila aby wstawił? Zdjęcia wstawię wszystkie. Lidka,to żywe srebro więc trudno ją ładnie uchwycić w obiektywie. Zobaczycie na filmie. Poza tym ona na mój widok dostaje głupawki i ni jak nie chce ustać w miejscu. Oglądajcie i podziwiajcie. Słodka jest. Lideczka dziękuje wszystkim za pomoc finansową. Bez niej nie mogła by być tak szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
justynavege Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Jesoo zeby nie to ze moja Dzina wyleguje sie za moimi plecami na kanapie to pomyslalabym , że mi ktoś psiaka ukradl :evil_lol: szokuje mnie stale to podobienstwo a Lidzia przecudna ino przytyta :evil_lol: Wołam przed chwilą swojego tezeta do kompa i mówie : zobacz jakie Dzinusi ładne zdjęcia zrobiłam i pokazuje zdjecie Lidki :evil_lol: a on mowi : no ładne i przekonany ze to Dżina :evil_lol: kupa smiechu i tym sposobem poszedł przelew na DT Lideczki cała stówka :lol::multi: jak dojdzie potwierdź mi buniu dopiszę Tezeta do listy darczynców :evil_lol: filmik moze rotek bedzie umiala wstawić ? Quote
li1 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 TZety sa tacy kochani jak otwieraja portfele. A zdjecia sliczne. Pozdrawiam. Quote
rotek_ Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ja jestem ciemna w te klocki jeśli filmik jest krótszy niż 15 sek można mi wysłać na maila(podany w moim profilu) dłuższymi filamami zajmuje się A&S nasze schroniskowe psiaki już wstawiła na wątek;) Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Widzę tu moją reklamę :evil_lol: Jak macie to dawajcie :p adopcjeada@gmail.com Quote
bunia Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Poszedł :lol: Z góry bardzo dziękuję. Justynko przelew doszedł. Bardzo dziękuję w imieniu Lideczki. Quote
justynavege Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Ada dziękuję za pomoc :lol: no to lece dopisac do listy wpłat ;) Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Oto i filmik z Lideczką w roli głównej: YouTube - MOV00516 Quote
_ogonek_ Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ktokolwiek użyczał głosu do fimu to po pierwsze: Kto tam mi Lideczkę małpą nazywał? :mad: a po drugie: Możliwe żeby ona Cię tak polubiła :evil_lol: Quote
aneta355 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć Lideczko, śliczna i wesoła :loveu::loveu: Quote
_ogonek_ Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Nooo niech ten co mi tu Lidkę małpą nazwał przyzna się teraz :evil_lol: :mad: Quote
bunia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Ojej,to chyba ja ją tak nazwałam:oops: Ale już się tłumaczę... Ni jak nie chciała do obiektywu pozować tylko cały czas takie tańce uskuteczniała i przezwisko owo wynikało z mojej desperacji. Proszę szanowne ciotki o wybaczenie:-( Ale ładnie tańcuje prawda? I nie wiem dlaczego zamiast bać się weta kocha mnie nad życie:loveu: Quote
justynavege Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Ada dzięki za filmik :loveu: rotek jak mozesz :evil_lol: ( ale to prawda ;):evil_lol:) bunia psy dobrych wetów kochają ( moja jak się zblizamy do lecznicy ciągnie na smyczy i leci dawać buziaka doktorom :evil_lol:) to weci kochający psy bardzo :) więc i Lidka wyczuła Cię :lol: poza tym na pewno pamięta kto jej zaoferowal pierwszą spokojną noc pod dachem ... no kto ? :eviltong:;) Ty buniu :loveu: Pani Lidzi pewnie nie czyta dogo , jednak mimo wszystko pragnę Jej podziękować za to co dała Lidce to coś czego się nie kupi za zadne pieniądze świata szczęśliwa morda zadowoloneo psa mówi sama za siebie :lol: Quote
Recommended Posts