justynavege Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 :-(o rety dopiero teraz przeczytałam post buni :placz: jestem taka zagoniona , ze przeoczylam:oops: buniu jak tylko będą jakieś wieści o zdrowiu Lideczki napisz czy psiak z padaczką może normalnie żyć , czy potrzebna jakaś specjalna opieka czy leki ? ( nie wiem nic na ten temat :oops:) pozdrów serdecznie Panią Lidzi :loveu: Quote
justynavege Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Buniu litości ( zaglądam tu zaglądam a żadnych wieści nie ma )czy coś wiadomo? wiem ześ Kobieta zalatana ale choć słówko napisz:modla: Quote
bunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Spokojnie. Brak wieści,to dobre wieści:lol: Na razie nic się nie dzieje i oby tak zostało. Lidki póki co ani widu ani słychu więc zdjęć nie mam. Widuję ją wylęgującą się na słońcu na balkonie jak jeżdżę do pracy ;) Quote
justynavege Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Dziękuję Buniu :loveu: uspokoiłam się :lol: to Lidka oprócz fizis i upodobania ma podobne jak moje suczydełko :evil_lol: jak już zalegnie na słońcu to jej wygonić nie można , teraz mamy taki badziewny balkon zamurowany cały i słonca nie ma na nim , wiec Dzina wyszukuje miejsce nasłonecznione w pokoju ( jakiś niecały metr kwadratowy podłogi :evil_lol:) i tam się wpasowuje Quote
li1 Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Moje suczydla i piesy tez wyleguja sie na sloncu. Boki mozna zrywac jak na malutenkim naslonecznionym kwadraciku w pokoju chce zmiescic sie kilka psow na raz. Quote
justynavege Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 li :) to dopiero masz ubaw obserwując :evil_lol: psiak jak sięukłada na mniejszym od siebie kawałku słonecznym potrafi przybrać niesamowite pozycje Quote
li1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 29/5 Zmieniam post, bo zle napisalam. Wywalam ten post o cukrzycy, bo pomylily mi sie watki. Ale fakt, ze sloneczko najlepsze na choroby. Quote
agata51 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Cukrzyca czy padaczka, zawszeć to choroba. A słoneczko najlepszym lekarstwem. Księżniczko... :loveu: Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Coś nam ostatnio brakuje tego słoneczka. Z lekkim poślizgiem :oops: wysyłam dziś kaskę dla Lidki. Buniu, jak ona się czuje? Quote
justynavege Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Agatko dziękujemy :multi: lecę azktualizowac wpłaty Quote
agata51 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kurczę, ja już więcej nie mogę! Potrzebny ktoś jeszcze, a u Lidki taka cisza. Buniu, jeśli możesz, prosimy o wieści o stanie zdrowia Księżniczki. Quote
yewcia1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Bunia proszę napisz czy dotarło 57 zł od Beria za mój bazarek - wielkie dzięki;) Quote
aneta355 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam Cię Lideczko, dzisiaj przelałam, niestety tylko 20 złotników. Dobrej nocki :sleep2: Quote
justynavege Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 anetko :loveu: beria dziękujemy za wsparcie Lidzi :loveu: Quote
aneta355 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Lideczko mam nadzieję, że żadne choróbsko Cię nie dręczy :roll: Quote
justynavege Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 aneta355 napisał(a):Witam Cię Lideczko, dzisiaj przelałam, niestety tylko 20 złotników. Dobrej nocki :sleep2: już dopisuję Twoją wplatę :loveu: Quote
rotek_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 widzę ze i tutaj bez zmian:shake: jak stoi lidka? w tym miesiącu nie dam rady już nic przesłać, ale postaram się nadgonić za parę tygodni Quote
agata51 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [quote name='justynavege']już dopisuję Twoją wplatę :loveu: Justynko, jestem pełna podziwu dla twoich zdolności buchalteryjnych! Quote
justynavege Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 agatko staram sie jak mogę :evil_lol: mam nadzieję , że jest przejrzyście rotek szczególowe rozliczenie jest w pierwszym poście :lol: na czerwiec brakuje 18,25 zł Quote
bunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Lidka była u mnie w odwiedzinach. Odpukać zdrowa jak ryba:loveu: Jak tylko pogoda się poprawi będziemy robić zdjęcia. Quote
justynavege Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 bunia napisał(a):Lidka była u mnie w odwiedzinach. Odpukać zdrowa jak ryba:loveu: Jak tylko pogoda się poprawi będziemy robić zdjęcia. o jak fajnie :multi: grunt żeby zdrówko dopisywało dzięki buniu :lol: Quote
agata51 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Księżniczki zwykle bywają wątłego zdrowia. A to suchoty, a to epilepsja. Lideczko, przede wszystkim dieta odchudzjąca. Quote
bunia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Wczoraj w drodze do pracy widziałam Lidkę na balkonie. Ponieważ to narożny budynek i 1 piętro więc korzystajac z czerwonego światła chciałam zrobbić jej zdjęcie z samochodu. Niestety zanim wygrzebałam telefon,wyostrzyłam obraz światło zmieniło się na zielone i zostałam dokumentnie obtrąbiona . Uwieczniłam tylko elewację budynku;) Quote
Recommended Posts