Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 795
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
buniu, a tobie za co zafundowali taki cudny podpisik? Też za zasługi?

No,ładnie :mad:
Nawet nie zauważyłam.
Wkrótce sobie poprawię podpisik :diabloti:

Lidka ma już swoje super wygodne i obszerne szeleczki.
Wymaszerowała z gabinetu jak w mundurze.
Zdjęć nie mam:oops:
Była straszna kolejka i nie było czasu.
Umówię się na zdjęcia w innym terminie.

Szeleczki kosztowały,aż 13 zł ;)
jeszcze raz bardzo dziękuję mojej ulubionej hurtowni.

Posted

bunia napisał(a):
Jakby tak 10 osób zadeklarowało 10 zł miesięcznie, to Lidka mogłaby może zostać u tymczasowej pańci?

Myślę,że na pewno.
Tylko skąd tu tylu wielbicieli znaleźć :-(

Po szeleczki jadę w środę po pracy do hurtowni.
Wybiorę kilka z możliwością zwrotu i będziemy w czwartek przymierzać.
Cena dla Lideczki będzie oczywiście hurtowa.
Kocham moją wyrozumiałą dla nas hurtownię :loveu:

Aktualna sytuacja Lidki wygląda następująco.
Lidka od września mieszka w płatnym DT.
Dzięki pomocy finansowej dogomaniaków została zaczipowana,odrobaczona,zaszczepiona,wysterylizowana i ma opłacany DT w kwocie 150,00 zł miesięcznie.
Dt pokochał Lidkę,a ona swoja tymczasową Panią.
Nauczyła się chodzić na smyczy,bawić się zabawkami,przyzwyczaiła się do ruchu ulicznego.
Niestety Dt nie stać na drugiego psa.
W tym cały problem :roll:

Bardzo rzetelnie i milo prowadzony jest ten watek Lidki.Suczka kocha pania a pani ja. Wspaniala wiadomoscia jest, ze suczka moglaby zostac na stale u DT, gdyby miesiecznie pomagac opiekunce kwota 150 zl. Deklaruje 50 zl miesiecznie dozywotnio dla suczki i serdecznie pozdrawiam stara-nowa ale chyba juz stala wlascicielke psa. Chyba uda sie nam zebrac reszte sumy ? Wyslalam stowe na 2 miesiace suczki w DS ( ? ).

Posted

Czyli brakuje nam tylko deklaracji na 5 dych miesiecznie. Wydaje mi sie, ze mozna liczyc na dobrowolne zrzutki czy dochody z bazarkow od czasu do czasu, ktore pokryja te brakujaca kwote. Pragne, by suczka pozostala u swojej dotychczasowej opiekunki, bo gdzie bedzie jej lepiej ?

Posted

jezooo :multi:
li1
agata51

Dziewczyny Kochane jestescie :loveu::multi:
też w głębi duszy myślałam o tym by Lidka mogla zostać ze swoją tymczasową opiekunką skoro tak bardzo się zżyły
wpłąty zaktualizuję po otrzymaniu od Buni pw ( taki mam system - bo jak zacznę mieszać w pierwszym wątku deklarowane a " niewpłynięte " z wpłyniętymi to nie dojdę do ładu z księgowością :evil_lol: a do tej pory chyba na razie mi się udaje wszystko prowadzić jak należy pomijajac pewną kuchę kiedy samoistnie i nie wiadomo kiedy sama skasowalam pierwszy post i dopiero mod pomógl mi go przywrócić :evil_lol:.
Ja deklaruję oczywiście dalszą pomoc bazarkową lub drobne wpłaty , niestety w tej chwili nie jestem w stanie zadeklarować się na stałe