szajbus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Domku, a ty gdzie jesteś? Ładnie to tak się chować przed psem? Quote
agata51 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Żeby uciekać przed taką małą sunią! Wstydź się, domku! Quote
justynavege Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Lidka zaprasza na trwające jeszcze bazarki ( nowe też będą ale nie wiem kiedy ;)) Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Lidka się przypomina Wpłąć grosik , poszukaj jej domu ona sama tego zrobić nie może :shake: Quote
bunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Dzisiaj Lidka była na zdjęciu szwów i szczepieniach. Dostała też powtórnie tabletki na robaki ponieważ Pani zauważyła człony tasiemca :-o Lidka już pięknie chodzi na smyczy. Uwielbia spacerki i kocha dzieci. W domu jest całkiem nie kłopotliwa. Bardzo zaufała swojej tymczasowej Pani i wzroku praktycznie z niej nie spuszcza. To bardzo mądra,dobrze wychowana sunia tylko stałego domku póki co nie widać. Dzisiejsze zdjęcia Lideczki Lidka bardzo dziękuje wszystkim za pomoc finansową. Dzisiaj dałam Pani kolejne 50,0 zł na utrzymanie Lidki. Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 buniu :lol: jak miło zobaczyć zdjęcia Lidki :lol: na tym zdjęciu gdzie zawinęłą jej sie smycz na pycholu bardzo wpatrzona w osobę która tę smycz trzyma czy to Pani opiekunka? Idę zaktualizować pierwszy post Quote
bunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 na tym zdjęciu gdzie zawinęłą jej sie smycz na pycholu bardzo wpatrzona w osobę która tę smycz trzyma czy to Pani opiekunka? Tak,to jej opiekunka . Lidka ufa jej bezgranicznie. Trudno było zdjęcia robić ponieważ Lidka cały czas mordkę do góry kierowała i Pani z oczu nie spuszczała,a mnie i mój aparat w nosie miała ;) Quote
justynavege Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 hahah :) buniu czyli już nie jesteś idolem Lidki ;) martwię się , że jak długo potrwa szukanie dla niej domu to gdy go w końcu się znajdzie to serduszko będzie jej pękało , skoro tak szybko związała się z Panią Opiekunką patrzę na te zdjęcia i wyjść z szoku nie moge Lidka nawet jak kuli uszy to tak jak moja Dzina :crazyeye: Quote
justynavege Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 zapraszam na drobniutki bazarek dla Lidzi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11001514#post11001514 Quote
szajbus Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Słodka dziewczynka z tej naszej Lidzi. A moze ktos sie wystraszył tego tasiemca i sie jej pozbył? Caly czas kombinuję , jak mozna sie pozbyc tak ładnego i tak mądrego psa. Quote
justynavege Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 szajbus mnie sie też to w głowie nie mieści........ Quote
agata51 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 bunia napisał(a):na tym zdjęciu gdzie zawinęłą jej sie smycz na pycholu bardzo wpatrzona w osobę która tę smycz trzyma czy to Pani opiekunka? Tak,to jej opiekunka . Lidka ufa jej bezgranicznie. Trudno było zdjęcia robić ponieważ Lidka cały czas mordkę do góry kierowała i Pani z oczu nie spuszczała,a mnie i mój aparat w nosie miała ;) Oj, ciężko jest być DT. :placz: Lideczko, uciekaj jak najszybciej do domku. Quote
justynavege Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Lideczke wsparli Li1 i Sambel :) stokrotnie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: aktualizacja za chwilkę w pierwszym poście Quote
bunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Również bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: I lideczkę wszystkim pokazujemy Quote
Jo37 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Przelew poszedł w zeszłym tygodniu . mam nadzieję ,że już dotarł. Quote
agata51 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Lady Lidio, przy takim wsparciu znajdziesz co najmniej willę z basenem! Quote
justynavege Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Jo37 napisał(a):Przelew poszedł w zeszłym tygodniu . mam nadzieję ,że już dotarł. dziękujemy :) tu już bunia musi sprawdzić :) agata marze by Lidka znalazla jak najlepszy domek :)) Quote
justynavege Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Jo37 dziękujemy za wsparcie Lideczki :loveu: Quote
justynavege Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 bazarek dla Lidki i Czarka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11020843#post11020843 Quote
bunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='justynavege']bazarek dla Lidki i Czarka http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11020843#post11020843 Jesteś kochana :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts