Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KrystynaS napisał(a):
No tak zauważyłam, że DuDziaczek to nawet w ratlerku widzi asta :evil_lol:. Coś się z tą dziewczyną porobiło :shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Andzia mówisz, że śliczna :loveu:. No to zobaczysz za trochę jaka będzie jak dr K. nad nią popracuje :lol:
Dla mnie jest kochana, smutna, póki co nieszczęśliwa. No dobra niech będzie ładna :lol:

Tu mi się najbardziej podoba, tak wygląda Lizunia :loveu:
824dd2d668c36ccbmed.jpg

Posted

cudowne to psie sloneczko. rana którá omal jej nie zabila, uratowala já tez przed doláczeniem do szarego tlumiku psich nieszczésc, które nie dostaná drugiej szansy...

Krysiu, to Ty dalas jej tá szansé.

Posted

Boże ile tego cierpienia:shake:, jak mozna było coś takiego zrobić?
KrystynaS jesteś aniołem Lizy, wasze spotkanie w tej komórce to jak CUD! Też dorzucę sie na koszty, proszę o nr konta na prw.

Posted

Dopiero trafiłam na wątek .... i zamarłam ....własnoręcznie wymierzyłabym karę tym...... ze "schroniska" bo to już nie mieści się w głowie......to są obozy zagłady nie schroniska.

Posted

Watpie, zeby z Kielc sie ktos zainteresowal adopcja Lizy. Tam dominuje jeszcze opinia "pies przy budzie"... duzo choloty z okolicznych wsi tam mieszka; kupa chamstwa. Dobrze, ze dziewczyny dzialaja- bo na tych Dyminach psioak by sie wykonczyl. Tam sie cuda na kiju dzieja. Normalnie cale te Kielce to o Ch... i w Kosmos. Dobrze, ze juz tam nie mieszkam.
A Liza mordke ma sliczna!!!!!!!!!!!!!! ;**** for her

Posted

dczn napisał(a):
Watpie, zeby z Kielc sie ktos zainteresowal adopcja Lizy. Tam dominuje jeszcze opinia "pies przy budzie"... duzo choloty z okolicznych wsi tam mieszka; kupa chamstwa. Dobrze, ze dziewczyny dzialaja- bo na tych Dyminach psioak by sie wykonczyl. Tam sie cuda na kiju dzieja. Normalnie cale te Kielce to o Ch... i w Kosmos. Dobrze, ze juz tam nie mieszkam.

cała prawda o tym województwie...i dlatego nasze adopcje w 99% są poza teren tego województwa....:-(

Posted

próbuję założyć bazarek tak mniej wiecej od południa,ale za hu** nie da sie dodać zdjęc-w ogóle sie nie wyświetlają,wszystko robie tak jak zawsze a tu lipa.Czy ktoś może mi powiedziec czy to wina dogo czy ze mną coś nie tak:/:angryy: