wani Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nic nie pokrecilas... wystawa jest dzis. Wszystkim zycze powodzenia i licze na foty... mnie niestety dzis zabraknie :roll: Quote
INU Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wani napisał(a):Nic nie pokrecilas... wystawa jest dzis. Wszystkim zycze powodzenia i licze na foty... mnie niestety dzis zabraknie :roll: Szkoda, miałam nadzieję, że Emiśka zawojuje i dzisiaj... No cóż, w takim razie również liczę na foty i wyniki... :roll: Quote
Agappe Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 sędziowanie momentami na prawde dziwne (co będzie widać jak bety i Taishowie wstawią zdjęcia) PSY klasa młodzieży 692 Noryoku Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Zw.Rasy 693 Tasihi Go Yamamoto - oc.doskonała, lokata II klasa pośrednia 694 ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDPwR 695 Kushi Migoto Inu - oc.doskonała, lokata II (patrzylismy przy ringu z oczami szeroko otwartymi.. Ishi nie był w kondycji wystawowej:roll:) SUKI klasa szczeniąt 696 Yoshiko Migoto Inu - nieobecna 697 Yuka Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I (całkiem ładna migotka) klasa młodzieży 698 Akita u Izis Emiko - oc.doskonała, lokata II 699 Neko Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. (tu po raz kolejny oczy otworzylismy ze zdumienia.. uzasadnienie 1 lokaty - Emiko ma krótszą szyję od Neko.. co jak co ale taki argument nie powinien przeważyć o wygranej.. w szczególnosci, że suczka była zdecydowanie w starszym typie) klasa pośrednia 700 Kayumi Migoto Inu - oc.doskonała, lokata I, CWC klasa otwarta 701 Cora Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR 702 Kenita Migoto Inu - oc.doskonała, lokata II klasa championów 703 Anata Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC (Anata w piątek się skontuzjowała na spacerze i dziś ewidentnie kulała.. sędzina powiedziała, ze wedle przepisów FCI nie powinna dawać jej w ogóle dosk i CWC) to by było na tyle Quote
INU Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ha, ha, ha! Kolejne boskie sędziowanie. :megagrin::megagrin::megagrin: Wygląda na to, że albo sędzina preferował jeden typ, albo... no dobra, ja nic nie mówię, tylko czekam na foty. ;) Przestałam żałować, że się nie pojawiliśmy. :evil_lol: Quote
wani Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 INU napisał(a):Szkoda, miałam nadzieję, że Emiśka zawojuje i dzisiaj... No cóż, w takim razie również liczę na foty i wyniki... :roll: Nie napisalam, ze Emiko sie nie wybiera... :lol: Niestety nie zawojowala - no coz innym razem. Inu, ja tez nie zaluje, ze nie moglam byc po tym co sobie tu przeczytalam :roll: Mimo wszystko gratuluje wygranym i tym przegranym tez :p Taiszowie, foty! :eviltong: Quote
Cora & Noryoku Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A ja z sędziowania jestem zadowolona. Pierwszy sendzia, któremu nie przeszkadza,że pieski mają swoje humorki i potrafia warknać. I nie zgadzam się z niektórymi komentarzami Agappe, bo przeważnie wygrywają inne akitki, a tu psikus i Co Ty Na To zgarnęło główne nagrody. Corka chodź jest Wielka Fala to jej mama jest Co Ty..... Ale pomijająa ten temat to jestem strasznie dumna z Corki, bo o Noryoku to już nie mówie. Kompletnie dziś na nią nie liczyłam a tu NDSwR. Super.:multi::multi::multi: Quote
Agappe Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Cora heh nie dziwie się, ze jesteś zadowolona z sędziowania skoro Twoje pieski wygrały (chociaz akurat do ocen i tytułów Twoich psów nie mam zupełnie zastrzeżeń.. w dzisiejszej stawce należało im się!!! i jeszcze raz serdecznie gratuluje!!!) zaznaczyłam tylko 2 klasy, których sędziowania kompletnie nie rozumiem i nie rozumiało tez sporo osób oglądających ocene:roll: Quote
Druchna Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Gratki dla winnerów. :multi: Kto wstawi fotki? Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 melduję, że się obudziłam. Za chwilę będą foty :) i wszystko będzie jasne. Quote
Cora & Noryoku Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Nie no spoko nie ma co robić niepotrzebnych złości. Takie jest moje zdanie na temat sędziego i wcale nie dlatego ze psiaczki wygrały, bo nieraz też wygrywają, a sendziowanie mi się nie podoba. Ale co tam będziemy gadały o takich głupotach chyba każdy tak jak ja nie może doczekać się zdjęć. Ja mam troche swoich ale dobrze pooglądać takie zrobione przez kogoś innego. Czekam z niecierpliwością.:roll: Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 PSY klasa młodzieży 692 Noryoku Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Zw.Rasy 693 Tasihi Go Yamamoto - oc.doskonała, lokata II ...buzi dla sędziny... Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 klasa pośrednia 694 ISHI WARU KORI Co Ty na To - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDPwR 695 Kushi Migoto Inu - oc.doskonała, lokata II "(patrzylismy przy ringu z oczami szeroko otwartymi.. Ishi nie był w kondycji wystawowej:roll:)" na potwierdzenie słów Darii, hm...faktycznie to było dziwne, ale oceńcie sami Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 SUKI klasa szczeniąt 696 Yoshiko Migoto Inu - nieobecna 697 Yuka Migoto Inu - oc.wybitnie obiecująca, lokata I (całkiem ładna migotka) Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 klasa młodzieży 698 Akita u Izis Emiko - oc.doskonała, lokata II 699 Neko Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł. "(tu po raz kolejny oczy otworzylismy ze zdumienia.. uzasadnienie 1 lokaty - Emiko ma krótszą szyję od Neko.. co jak co ale taki argument nie powinien przeważyć o wygranej.. w szczególnosci, że suczka była zdecydowanie w starszym typie)" Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 klasa pośrednia 700 Kayumi Migoto Inu - oc.doskonała, lokata I, CWC Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 klasa otwarta 701 Cora Wielka Fala - oc.doskonała, lokata I, CWC, NDSwR 702 Kenita Migoto Inu - oc.doskonała, lokata II Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 klasa championów 703 Anata Yamamoto - oc.doskonała, lokata I, CWC ( ach ten niefortunny piątkowy spacer...szkoda) Quote
Taishi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Zw.Rasy Noryoku Co Ty Na To - oc.doskonała, lokata I, Zw.Mł., Zw.Rasy Quote
Recommended Posts