Jump to content
Dogomania

12.10.2008, KWPR Legionowo (CWC)

Recommended Posts

Posted

INU napisał(a):
Czyli rozumiem, że Taishi i Noryoku w młodzieży, Fukashi być może w szczeniakach, Cora w otwartej... I kto jeszcze?

ha, widzę, że niektórzy przed nami już wiedzieli, że będziemy. zgłosiłąm dzisiaj bandytę. Mam tylko nadzieję, że mi zapał wróci, bo mam ostatnio mieszane uczucia...

no i oczywiście liczymy na ciotkę, bo ja to się juz ewentualnie mogę przetoczyć z Taszikiem przez ring...;)

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My sobie jednak odpuściliśmy NDM i następnym razem będziemy wystawiać Misia dopiero w przyszłym roku. :roll:
Ale że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, to najprawdopodobniej w przyszłym roku będziemy w Łodzi, Dobrym Mieście, Gdyni, Warszawie, Sopocie i może gdzieś jeszcze (co jest z resztą bardzo możliwe).

• 2 weeks later...
Posted

Coś tak ucichł temacik o NDM. A ja mam dylemat, bo Corke dopadł kleszcz i już z nią było kiepsko :( :( :( ale powoli się wylizuje i jeśli stanie na nogi do wystawy to będzie dobrze, ale pewnie będzie wyglądała jak 100 nieszczęść, więc nie wiem czy wogóle pojedzie bo jest chuda jak szkapa i pewnie jak by ją sendzia zobaczył to by powiedział,że ją głodze. Tak ją ta menda wymęczyła, a przy okazji i mnie bo bardzo to przeżyłam :(

Posted

o cholera, klejny kleszczor, biedna Cora, mam nadzieję, że już lepiej?
Nie wiem jak ale Ewelina postawiła swoją Emiko w ciągu kilku dni na nogi po kleszczu i pokazała się na wystawie w Warszawie, więc może coś doradzi. Jeśli psina dobrze się już czuje....to masz 2 tygodnie na upasienie ;)

Posted

Jak slysze o kolejnym kleszczu to mi sie slabo robi :roll:
Kiedy dokladnie Cora go zlapala? Mozesz zakupic w aptece ESSENTIALE FORTE i jej podawac, swietnie stawia watrobe na nogi. Poza tym wiadomo dieta lekkostrawna, czyli odchodzimy od karmy co dziennej i przechodzimy na gotowane, albo stosujemy diete watrobowa (kazda firma ma ja w ofercie). Tak naprawde jednak preparat, ktory polecam wystarczy w zupelnosci... Oprocz tego odstawiamy przynajmniej na dwa tygodnie wszystkie smakolyki itp. Psa nie forsujemy, czyli wychodzac na spacer to on decyduje kiedy wracamy ;) Nasz Emis po tygodniu kuracji i stosowania tych zasad jest juz zregenerowany.
Zyczymy duuuuzo zdrowia!

Posted

Corusia w tamtym roku też złapała tą babeszie ale w ciągu 4 dni była jak nowo narodzona, a teraz mocniej ją zwaliło bo już nawet miała żółtaczkę. Ale już z górki najgorsze mineło. Kleszczora złapała jakoś w poprzedni weekend, a dopiero wczoraj i dziś zaczęła chodzić sama bo tak to prawie na siłe ja wyprowadzałam na siku. Gadałam z wetem jak tu ją szybko podtuczyć, ale powiedział żebym narazie uważała z tym tuczeniem bo Corka nie jadła tydzień i mam to robić powoli i małymi porcyjkami. Zobaczymy jak to się wszystko ułoży.

Posted

nam wszystko jedno czy będzie czy nie, w akitach i tak większośc wiadomo na dogo przed wystawą, ale tak w sumie to chyba uczciwie, nie ma jak kalkulować, jedzie się i tyle, chociaż faktycznie z czystej ciekawości ile będzie psiaków mogli podać

Posted

A ja nie wiem jak myślicie przyczepi się sędzia do tego, że pies ma troche żółtawe dziąsła, bo Corusia miała tą żółtaczkę i jeszcze jej się do końca nie zróżowiły. Jeszce sama dokładnie nie wiem czy ją wezmę ale tak się zastanawiam.

Posted

RING 12
Sędzia - Viva Maria Soleckyj-
Szpunar

10:00 Akita

PSY
Klasa młodzieŜy 2 692 - 693
Klasa pośrednia 2 694 - 695
SUKI
Klasa szczeniąt 2 696 - 697
Klasa młodzieŜy 2 698 - 699
Klasa pośrednia 1 700 - 700
Klasa otwarta 2 701 - 702

Klasa championow 1 703 - 703

hm...za dużo nas nie ma....

Posted

Dla niecierpliwych ( nieoficjalna stawka, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam)

PSY
klasa młodieży
692 Noryoku Co Ty Na To
693 Tasihi Go Yamamoto

klasa pośrednia
694 [SIZE=2]ISHI WARU KORI Co Ty na To
695 Kushi Migoto Inu

SUKI
klasa szczeniąt
696 Yoshiko Migoto Inu
697 Yuka Migoto Inu

klasa młodieży