Taishi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 INU napisał(a):Czyli rozumiem, że Taishi i Noryoku w młodzieży, Fukashi być może w szczeniakach, Cora w otwartej... I kto jeszcze? ha, widzę, że niektórzy przed nami już wiedzieli, że będziemy. zgłosiłąm dzisiaj bandytę. Mam tylko nadzieję, że mi zapał wróci, bo mam ostatnio mieszane uczucia... no i oczywiście liczymy na ciotkę, bo ja to się juz ewentualnie mogę przetoczyć z Taszikiem przez ring...;) Quote
INU Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Taishi napisał(a):ha, widzę, że niektórzy przed nami już wiedzieli, że będziemy. Czytałam między wierszami. ;) Quote
INU Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 My sobie jednak odpuściliśmy NDM i następnym razem będziemy wystawiać Misia dopiero w przyszłym roku. :roll: Ale że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, to najprawdopodobniej w przyszłym roku będziemy w Łodzi, Dobrym Mieście, Gdyni, Warszawie, Sopocie i może gdzieś jeszcze (co jest z resztą bardzo możliwe). Quote
Cora & Noryoku Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Coś tak ucichł temacik o NDM. A ja mam dylemat, bo Corke dopadł kleszcz i już z nią było kiepsko :( :( :( ale powoli się wylizuje i jeśli stanie na nogi do wystawy to będzie dobrze, ale pewnie będzie wyglądała jak 100 nieszczęść, więc nie wiem czy wogóle pojedzie bo jest chuda jak szkapa i pewnie jak by ją sendzia zobaczył to by powiedział,że ją głodze. Tak ją ta menda wymęczyła, a przy okazji i mnie bo bardzo to przeżyłam :( Quote
Taishi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 o cholera, klejny kleszczor, biedna Cora, mam nadzieję, że już lepiej? Nie wiem jak ale Ewelina postawiła swoją Emiko w ciągu kilku dni na nogi po kleszczu i pokazała się na wystawie w Warszawie, więc może coś doradzi. Jeśli psina dobrze się już czuje....to masz 2 tygodnie na upasienie ;) Quote
wani Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak slysze o kolejnym kleszczu to mi sie slabo robi :roll: Kiedy dokladnie Cora go zlapala? Mozesz zakupic w aptece ESSENTIALE FORTE i jej podawac, swietnie stawia watrobe na nogi. Poza tym wiadomo dieta lekkostrawna, czyli odchodzimy od karmy co dziennej i przechodzimy na gotowane, albo stosujemy diete watrobowa (kazda firma ma ja w ofercie). Tak naprawde jednak preparat, ktory polecam wystarczy w zupelnosci... Oprocz tego odstawiamy przynajmniej na dwa tygodnie wszystkie smakolyki itp. Psa nie forsujemy, czyli wychodzac na spacer to on decyduje kiedy wracamy ;) Nasz Emis po tygodniu kuracji i stosowania tych zasad jest juz zregenerowany. Zyczymy duuuuzo zdrowia! Quote
Cora & Noryoku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Corusia w tamtym roku też złapała tą babeszie ale w ciągu 4 dni była jak nowo narodzona, a teraz mocniej ją zwaliło bo już nawet miała żółtaczkę. Ale już z górki najgorsze mineło. Kleszczora złapała jakoś w poprzedni weekend, a dopiero wczoraj i dziś zaczęła chodzić sama bo tak to prawie na siłe ja wyprowadzałam na siku. Gadałam z wetem jak tu ją szybko podtuczyć, ale powiedział żebym narazie uważała z tym tuczeniem bo Corka nie jadła tydzień i mam to robić powoli i małymi porcyjkami. Zobaczymy jak to się wszystko ułoży. Quote
wani Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 i pamietaj, ze dietka ma byc leciutka... Chyba sie powtarzam :lol: Quote
Cora & Noryoku Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 pamiętam, pamietam i dziękuje z dobre rady, każda jest cenna Quote
Agappe Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 stawek na LEgionowo nie będzie :shake::shake: Quote
Matagi Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 wani napisał(a):Jak to? :roll: A tak to:evil_lol: Cora & Noryoku napisał(a):no właśnie dlaczego nie będzie? Bo być może,ale nie musi;):evil_lol: Quote
Cora & Noryoku Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Mi tam w sumie tak bardzo nie zalerzy, ale dziwnie tak bo zawsze były i mozna było się chociaż zorientować ile będzie psiaczków. Quote
Taishi Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 nam wszystko jedno czy będzie czy nie, w akitach i tak większośc wiadomo na dogo przed wystawą, ale tak w sumie to chyba uczciwie, nie ma jak kalkulować, jedzie się i tyle, chociaż faktycznie z czystej ciekawości ile będzie psiaków mogli podać Quote
Cora & Noryoku Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 A ja nie wiem jak myślicie przyczepi się sędzia do tego, że pies ma troche żółtawe dziąsła, bo Corusia miała tą żółtaczkę i jeszcze jej się do końca nie zróżowiły. Jeszce sama dokładnie nie wiem czy ją wezmę ale tak się zastanawiam. Quote
Taishi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 RING 12 Sędzia - Viva Maria Soleckyj- Szpunar 10:00 Akita PSY Klasa młodzieŜy 2 692 - 693 Klasa pośrednia 2 694 - 695 SUKI Klasa szczeniąt 2 696 - 697 Klasa młodzieŜy 2 698 - 699 Klasa pośrednia 1 700 - 700 Klasa otwarta 2 701 - 702 Klasa championow 1 703 - 703 hm...za dużo nas nie ma.... Quote
Taishi Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dla niecierpliwych ( nieoficjalna stawka, mam nadzieję, że nic nie pomyliłam) PSY klasa młodieży 692 Noryoku Co Ty Na To 693 Tasihi Go Yamamoto klasa pośrednia 694 [SIZE=2]ISHI WARU KORI Co Ty na To 695 Kushi Migoto Inu SUKI klasa szczeniąt 696 Yoshiko Migoto Inu 697 Yuka Migoto Inu klasa młodieży 698 Akita u Izis Emiko 699 Neko Co Ty Na To klasa pośrednia 700 Kaumi Migoto Inu klasa otwarta 701 Cora Wielka Fala 702 Kenita Migoto Inu klasa championów 703 Anata Yamamoto Quote
Taishi Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dziękujemy za powitanie hi hi...teraz to już pod górkę... Quote
Cora & Noryoku Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 no nie za dużo tych kundelków. Ja się jeszcze zastanawiam nad Corką. Może wziąść ją wezme a potem zobacze co dalej najwyżej nie wyjdzie, chodź bardzo bym chciała.:roll: Quote
Taishi Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 jeśli się juz psina w niezłej formie i dobrze się czuje to weź ją Quote
Cora & Noryoku Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Czuje się w sumie ok, ale jeszcze troche chuda i taka bez sierści. Zobacze, ale pewnie ja wezme i pójde na żywioł. Najwyżej będzię troszke gorzej niż zwykle. Quote
INU Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 O ile nic nie pokręciłam, to wystawa jest dziś, za godzinę wchodzą kity... :cool3: TRZYMAMY KCIUKI! :-) Quote
Recommended Posts