monika083 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 My mieszkamy z naszym Brunusiem w Niemczech ,ale wzielismy go z wroclawskiego schroniska.We wroclawiu mam rodzine i tam czesto z Brunusiem jezdzimy ,tj .trocha ponad 700 km,Bruno cala droge jest bardzo grzeczny ale jak tylko wjedziemy na bielany wroclawskie(ok 6 km od domu mojej Mamy) Bruno zaczyna wariowac,cieszyc sie i piszczec,(Bruno uwielbia moja Mame:).Taka sama sytuacja jest jak juz wracamy do nas i wjezdzamy do naszego miasta.. Mysle ,ze Bruno poznaje te miejsca po zapachu. Quote
bonsai_88 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Swoją drogą to mój poprzedni pies rozpoznawał drogę do weterynarza po zakrętach :lol: Quote
MickeyM Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jestem pewna, że tak. :) Nie było mnie 4 miesiące w Polsce, a po powrocie od razu poznał mnie mój kundelek, którym przed wyjazdem opiekowałam się tylko przez 3 miesiące. Jestem pewna, że mnie pamiętał, bo jest bardzo nieufny w stosunku do obcych, a na mój widok po prostu zesikał się ze szczęścia. :) Quote
Recommended Posts