Wściekła Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Witam wszystkich gorąco! Byłam w Wólce, było super, pogoda dopisała i wprawiła nas w dobre nastroje. Przywiozłam trochę nowych obiecanych fotek :multi: Nie będę się rozpisywać tylko zapraszam na wycieczkę za miasto Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
JustynaM. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Piękne zdjęcia jak zawsze Wściekła!!!!!!!!!!!! Whisky wydaje się ze ma się lepiej????jaki on przystojny :loveu: Quote
AnnaB Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Najfajniejsze to jak się opala w budzie :loveu:-spryciarz jeden :loveu: Quote
Rossa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Wreszcie nowe fotki:multi::multi::multi: Cudowny Whiski, cudowny wątek , cudowni ludzie :multi::multi::multi: Quote
JustynaM. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Halo Wściekła dawno nic nie pisałaś co tam u mojego ulubieńca Whiskiego????????? Quote
Wściekła Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Hej :) Jeździmy do niego co tydzień, miewa się dobrze, chociaż ostatnio upały dają mu się we znaki. Niestety serduszko trochę słabnie, teraz Whiski o wiele szybciej się męczy, ale i tak jak do niego przyjeżdżamy to radości nie ma końca. Ja od razu do niego wchodzę i zaczyna się cotygodniowa toaleta czyli czesanie, czyszczenie uszu itp. Whiski uwielbia szczotkowanie, kładzie się na plecy i wystawia brzuch do drapania. Zawsze w nagrodę dostaje kawałek kiełbasy - dla niego to gwóźdź programu ;-) Liczymy się z tym, że dla Whiska może to być ostatnie lato, ale mamy nadzieję, że będzie z nami jak najdłużej. Miło, że pamiętacie :lol: Kilka fotek z ostatniego pobytu (kliknij) Quote
JustynaM. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 PRZEPIĘKNE FOTKI!!!!!!!!JAK SIĘ CIESZE ZE U OLBRZYMA WSZYSTKO OK. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: JEST WNIEBOWZIĘTY PRZY CZESANIU :loveu::loveu: TO WSPANIALE ZE WHISKI ZOSTAŁ TWARZĄ VIVY A GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TAKI PLAN LEKCJI ??????? JEST REWELACYJNY!!!!!! OBDAROWAŁABYM NIM WSZYSTKIE DZIECIAKI W RODZINIE !!!!!!!!!! Quote
Wściekła Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Plan lekcji się drukuje. Jak będzie gotowy dam znać, będzie do kupienia w sklepiku Vivy! :ylsuper: Quote
lunarmermaid Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Whiski jest chyba w siódmym niebie!!! Pewnie nigdy mu przez myśl nie przeszło,siedząc w schronisku,że kiedyś mu będzie tak dobrze. Piękny jest i taki dostojny!!! I szczęsliwy a to najważniejsze!!!:loveu: Quote
mru Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 a ja wczoraj poznałam Whiskiego :) i Tomka ;) przypadkiem... i jak się okazuje znamy się ze Wściekłą :) Whisky to piekny psiak, Tomek i Wściekła cały czas regularnie go odwiedzają, ma chłopak szczęście :) Quote
Recommended Posts