Wściekła Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Za oknem biało. Dla nas to kolejna zwykła zima, dla Whiskiego to pierwsza prawdziwa zima w jego życiu ! Nowe fotki - zapraszam :cool2: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
sloneczko76 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wściekła napisał(a):Za oknem biało. Dla nas to kolejna zwykła zima, dla Whiskiego to pierwsza prawdziwa zima w jego życiu ! Nowe fotki - zapraszam :cool2: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... CUDNE FOTOSY,A WHISKI JAKI SZCZESLIWY ,AZ ŁEZKA MI POLECIAŁA, A TAK PRZY OKAZJI TO TEN PAN MIREK MA BAAARDZO KOCHANE I DOBRE SERDUSZKO:lol: Quote
lunarmermaid Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cudowne zdjęcia i pięknie odmłodniały Whiski!!!Szkoda,że mam pieska na tymczasie bo mogłabym wziąść sunieczkę na czas znalezienia domku! Quote
irenaka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Wściekła']ZAPRASZAM WAS GORĄCO NA DEMONSTRACJĘ ANTYFUTRZARSKĄ JUTRO O GODZ. 12.00 POD ROTUNDĄ!!!! LICZYMY NA WASZĄ OBECNOŚĆ!!! więcej - Viva! Walczymy o konie i inne zwierzęta : . Nie przyjadę! Ale ukłony za akcję KONIE! Dla całej Vivy!! Ukłony z Krakowa :loveu: Quote
Wściekła Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 lunarmermaid napisał(a):Cudowne zdjęcia i pięknie odmłodniały Whiski!!!Szkoda,że mam pieska na tymczasie bo mogłabym wziąść sunieczkę na czas znalezienia domku! Ale dzięki za propoozycję :) Dom dla suni jest najbardziej pilny, bo niestety jest niewysterylizowana, a tam ciężko ja upilnować, tym bardziej, że w tej chwili ma cieczkę... Quote
Wściekła Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='irenaka']Nie przyjadę! Ale ukłony za akcję KONIE! Dla całej Vivy!! Ukłony z Krakowa :loveu: Dziękuję w imieniu Vivy, której nota bene jestem członkiem :ylsuper: Quote
Rossa Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wściekła , zaglądam to często , spodziewajac się nowych wieści o psiaku i nie ukrywam że nowych fotek też oczekuję .... a tu cisza;) Wchodze to również dla poprawienia nastroju ;) Whiski jest taki piękny :loveu:..... coraz piękniejszy :multi: Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ja tez jestem ciekawa co tam u whiskiego??? Quote
Wściekła Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Dziewczyny, jutro zamieszczę nowe zdjęcia. Buziaki :) Quote
Wściekła Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Hej, no i są obiecane fotki! Tym razem Whiski kogoś poznał... Zapraszam! Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
JustynaM. Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 przepiękne fotki jak zawsze ,extra ze Whiski ma kumpla Komara-kto by pomyślał ze z niego taki kochany misiek :loveu: będzie Quote
Rossa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No i się doczekałam :multi::multi::multi: Aż nie wiem co napisać:shake: nie chcę się powtarzać ale .... to wielka przyjemnośc móc obejrzec tak cudowne fotki, Whiski i Komar ( imię jakby adekwatne do wielkości psiaka:evil_lol:) jak starzy kumple :multi: wszystkie są fajne ale mnie najbardziej podoba sie ostatnie i zatytuł. " No i zostali kumplami", dwa puchate zadki i piękne kitki w górze :evil_lol: Mam nadzieję że za jakiś czas znów się pojawi kolejna fotorelacja ;) Quote
lunarmermaid Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Boskie fotki....Jak miło jest popatrzeć na szczęśliwego psa,który na dodatek znalazł kolegę.Młodszego co prawda,ale to nie ważne.Nie jest już sam i ma super domek - a to jest najważniejsze.Widać po nim jaki jest szczęśliwy!!!:multi: A fotki pozowane - po prostu extra! Quote
Wściekła Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Już niedługo budujemy drugi wybieg, materiały na budowę już mamy :multi: Będzie połączony z dotychczasowym wybiegiem Whiska i będzie ogromny!!! No i postanowiliśmy, że Whiski zamieszka na nim razem z Komarem! W końcu nie będzie już sam :lol: Aż mi się ryczeć chciało kiedy widziałam Komara liżącego Whiskiego po pysiu, to był niesamowity widok.... Quote
Wściekła Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Hej, byłam znowu w Wólce i jak zawsze przywiozłam ze sobą kilka fajnych fotek :) Zapraszam do obejrzenia! Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
JustynaM. Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jak zawsze cudowne Fotki!!!!!!! Jaki Whiski jest piękny:loveu: Z Okazji Świat Bożego Narodzenia składam życzenia Tobie Wściekła,Twoim pomocnikom,Whiskiemu ,Komarowi całej reszcie reszcie ferajny Wolkowej Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życz Justyna z mama i swoimi zwierzaczkami Quote
Wściekła Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Baaaardzo dziękujemy za życzenia!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Rossa Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :loveu: Quote
Wściekła Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 U Whiskiego wszystko w porządku. Najgorsze mrozy przeszedł bez szwanku, a nawet bardzo dobrze. Taki klimat chyba najbardziej mu odpowiada. Niestety nie mam zdjęć, bo ostatnio tylko Tomek jeździ i to bez aparatu. Ale niedługo nadrobimy zaległości ;) W międzyczasie Mucha została wysterylizowana, były niewielkie powikłania po operacji, ale już wszystko jest w porządku i Mucha wróciła szczęśliwa do Wólki :lol: Parę zdjęć Muchy z rekonwalescencji Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Prześliczne zdjęcia Muchy ,dziękuje Tobie wściekła i Tomkowi za to co robicie ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Wściekła Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Witam wszystkich po długiej przerwie!!! Najnowsze wieści! Whiski ma się dobrze, ale nie wychodzi już tak często na spacerki. Ostatnio jak byliśmy na łąkach to strasznie się zmęczył i ok pół godziny trwało zanim zebrał siły i wstał, żeby wrócić na wybieg. Stwierdziliśmy, że mogło się to dla niego źle skończyć i narazie robimy przerwę, szkoda bo ja uwielbiałam z nim chodzić, ale to dla jego dobra. 21 stycznia zginął Komar, szukaliśmy go, rozkleiliśmy ogłoszenia i nic... Mucha miała dużą ranę na udzie. Powiązaliśmy te dwa fakty i stwierdziliśmy, że oboje musieli się gdzieś wypuścić, Mucha wróciła, Komar nie. Nie mogłam spać po nocach, bo cały czas myślałam gdzie on jest, czy jest gdzieś uwięziony, czy cierpi... W końcu Mirek dowiedział się, że ktoś z pobliskiej wsi wziął go do siebie. Nie wiemy dokładnie gdzie to jest, żeby sprawdzić, ale podobno jest mu dobrze, nie jest na łańcuchu (uff) tylko sobie biega. Muchę z tą raną wzięliśmy do siebie do domu, dostała antybiotyk ale do Wólki już nie wróciła. Muchę przygarnęli moi znajomi. Ma nowych przyjaciół (Zofię-terierkę i Supła-starego kundelka). Cały czas spędza w ogrodzie, do domu prawie nie chce wchodzić! Jest strasznie zwariowana. Tomek niestety bardzo przeżywa, związał się z nią strasznie i bardzo chciał ja zatrzymać, ale niestety nie mamy warunków. Wkrótce zamieszczę jakieś nowe fotki Whiskiego, jeżeli jeszcze macie ochotę je oglądać ;-) Pozdrawiam Was ciepło :kiss_2: Quote
JustynaM. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Pewnie ze mamy ochotę,czekamy na nowe foty!!!!!!chyba myślami ściągnęłam Cie na watek ,tak ostatnio miałam zajrzeć na watek do Whiskiego Mam nadzieje ze Whisky nabierze sil i będzie ponownie mógł cieszyć się spacerami,mam nadzieje ze to tylko przejściowe. Ciesze się ze Komar i Mucha znalazły domy ,ale przykro mi bo Whisky stracił przyjaciół ,tak dobrze się dogadywali-Wściekła dużo dobrych wieści przyniosłaś! Martwi mnie trochę Whisky i jego brak sil ,no ale trzymam kciuki ze będzie dobrze. Quote
AnnaB Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Myślę że wielu "przyjaciół " czeka na nowe foty i wieści-to są tacy cierpliwi przyjaciele,bo wiedzą że warto poczekać ;) Quote
lunarmermaid Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oczywiście,że czekamy i cieszymy się,że Komar i Mucha mają nowe domki!!! Quote
Recommended Posts