Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Cudowne zdjęcia i pięknie odmłodniały Whiski!!!Szkoda,że mam pieska na tymczasie bo mogłabym wziąść sunieczkę na czas znalezienia domku!

Ale dzięki za propoozycję :) Dom dla suni jest najbardziej pilny, bo niestety jest niewysterylizowana, a tam ciężko ja upilnować, tym bardziej, że w tej chwili ma cieczkę...

• 2 weeks later...
Posted

Wściekła , zaglądam to często , spodziewajac się nowych wieści o psiaku i nie ukrywam że nowych fotek też oczekuję .... a tu cisza;)
Wchodze to również dla poprawienia nastroju ;) Whiski jest taki piękny :loveu:..... coraz piękniejszy :multi:

Posted

No i się doczekałam :multi::multi::multi:
Aż nie wiem co napisać:shake: nie chcę się powtarzać ale .... to wielka przyjemnośc móc obejrzec tak cudowne fotki, Whiski i Komar ( imię jakby adekwatne do wielkości psiaka:evil_lol:) jak starzy kumple :multi: wszystkie są fajne ale mnie najbardziej podoba sie ostatnie i zatytuł. " No i zostali kumplami", dwa puchate zadki i piękne kitki w górze :evil_lol:
Mam nadzieję że za jakiś czas znów się pojawi kolejna fotorelacja ;)

Posted

Boskie fotki....Jak miło jest popatrzeć na szczęśliwego psa,który na dodatek znalazł kolegę.Młodszego co prawda,ale to nie ważne.Nie jest już sam i ma super domek - a to jest najważniejsze.Widać po nim jaki jest szczęśliwy!!!:multi: A fotki pozowane - po prostu extra!

Posted

Już niedługo budujemy drugi wybieg, materiały na budowę już mamy :multi: Będzie połączony z dotychczasowym wybiegiem Whiska i będzie ogromny!!!

No i postanowiliśmy, że Whiski zamieszka na nim razem z Komarem! W końcu nie będzie już sam :lol: Aż mi się ryczeć chciało kiedy widziałam Komara liżącego Whiskiego po pysiu, to był niesamowity widok....

Posted

Jak zawsze cudowne Fotki!!!!!!! Jaki Whiski jest piękny:loveu:
Z Okazji Świat Bożego Narodzenia składam życzenia Tobie Wściekła,Twoim pomocnikom,Whiskiemu ,Komarowi całej reszcie reszcie ferajny Wolkowej
Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życz
Justyna z mama i swoimi zwierzaczkami

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U Whiskiego wszystko w porządku. Najgorsze mrozy przeszedł bez szwanku, a nawet bardzo dobrze. Taki klimat chyba najbardziej mu odpowiada. Niestety nie mam zdjęć, bo ostatnio tylko Tomek jeździ i to bez aparatu. Ale niedługo nadrobimy zaległości ;)

W międzyczasie Mucha została wysterylizowana, były niewielkie powikłania po operacji, ale już wszystko jest w porządku i Mucha wróciła szczęśliwa do Wólki :lol:

Parę zdjęć Muchy z rekonwalescencji
Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy...

• 1 month later...
Posted

Witam wszystkich po długiej przerwie!!! Najnowsze wieści!

Whiski ma się dobrze, ale nie wychodzi już tak często na spacerki. Ostatnio jak byliśmy na łąkach to strasznie się zmęczył i ok pół godziny trwało zanim zebrał siły i wstał, żeby wrócić na wybieg. Stwierdziliśmy, że mogło się to dla niego źle skończyć i narazie robimy przerwę, szkoda bo ja uwielbiałam z nim chodzić, ale to dla jego dobra.

21 stycznia zginął Komar, szukaliśmy go, rozkleiliśmy ogłoszenia i nic... Mucha miała dużą ranę na udzie. Powiązaliśmy te dwa fakty i stwierdziliśmy, że oboje musieli się gdzieś wypuścić, Mucha wróciła, Komar nie. Nie mogłam spać po nocach, bo cały czas myślałam gdzie on jest, czy jest gdzieś uwięziony, czy cierpi... W końcu Mirek dowiedział się, że ktoś z pobliskiej wsi wziął go do siebie. Nie wiemy dokładnie gdzie to jest, żeby sprawdzić, ale podobno jest mu dobrze, nie jest na łańcuchu (uff) tylko sobie biega.

Muchę z tą raną wzięliśmy do siebie do domu, dostała antybiotyk ale do Wólki już nie wróciła. Muchę przygarnęli moi znajomi. Ma nowych przyjaciół (Zofię-terierkę i Supła-starego kundelka). Cały czas spędza w ogrodzie, do domu prawie nie chce wchodzić! Jest strasznie zwariowana. Tomek niestety bardzo przeżywa, związał się z nią strasznie i bardzo chciał ja zatrzymać, ale niestety nie mamy warunków.

Wkrótce zamieszczę jakieś nowe fotki Whiskiego, jeżeli jeszcze macie ochotę je oglądać ;-)

Pozdrawiam Was ciepło :kiss_2:

Posted

Pewnie ze mamy ochotę,czekamy na nowe foty!!!!!!chyba myślami ściągnęłam Cie na watek ,tak ostatnio miałam zajrzeć na watek do Whiskiego
Mam nadzieje ze Whisky nabierze sil i będzie ponownie mógł cieszyć się spacerami,mam nadzieje ze to tylko przejściowe.
Ciesze się ze Komar i Mucha znalazły domy ,ale przykro mi bo Whisky stracił przyjaciół ,tak dobrze się dogadywali-Wściekła dużo dobrych wieści przyniosłaś!
Martwi mnie trochę Whisky i jego brak sil ,no ale trzymam kciuki ze będzie dobrze.