JustynaM. Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Whiski jest przepiekny az mi sie lezki zakrecily,super zdjecia a najbardziej mi sie podoba ta na ktorej przewocil sie na plecy i chce zebys go dalej czesala:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wsciekla jestes wielka Quote
ida47 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 sliczne zdjecia , Whiski jest szczesliwy, zdjecia Whiskiego , jak pisalam wxzesniej to miod na dusze , macie szczescie ciotki , ze tam mozecie byc , a tak wlasciwie to gdzie jest tp magiczne miejsce , , i ten piekny psiaczek , czekamy , na nastepne sesje , , czesto zagladam na ten watek , chociaz nie zawsze sie odzywam , ciesze sie ze moglam pomoc :p Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 To magiczne miejsce to Wólka Pęcherska pod Piasecznem ;) Obiecuję kolejne zdjęcia po weekendzie! Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Tak w ogóle to strasznie mi miło, że wciąż pamiętacie o Whiskim :lol: To niesamowite! Cieszę się, że mogę się nadal się z Wami dzielić nowinkami z Wólki i chwalić postępami Whiska! Quote
irenaka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wściekła napisał(a):Tak w ogóle to strasznie mi miło, że wciąż pamiętacie o Whiskim :lol: To niesamowite! Cieszę się, że mogę się nadal się z Wami dzielić nowinkami z Wólki i chwalić postępami Whiska! A ja wczoraj z moim mężem płakałam nad nowymi zdjęciami ale oprócz tego oboje zachwycamy się Twoją wrażliwością:loveu: Jesteś rewelacyjna!!!:calus::calus::calus: Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Bardzo Ci dziękuję, ale bez przesady, nie jestem taka słodka ;) Jeżeli chodzi o zwierzaki to rzeczywiście czuję do nich ogromną empatię i rozczulają mnie do granic możliwości :lol: Nie wiem skąd mi się to wzięło, zawsze tak miałam. Ale obiektywnie rzecz biorąc to jestem straszna zołza :diabloti: Quote
irenaka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wściekła napisał(a):Bardzo Ci dziękuję, ale bez przesady, nie jestem taka słodka ;) Jeżeli chodzi o zwierzaki to rzeczywiście czuję do nich ogromną empatię i rozczulają mnie do granic możliwości :lol: Nie wiem skąd mi się to wzięło, zawsze tak miałam. Ale obiektywnie rzecz biorąc to jestem straszna zołza :diabloti: Ja też tak mam!! Tylko o sobie zawsze mówię, że jestem wredna stara baba:evil_lol: Chyba można uznać, że na zołzę się kwalifikuję? Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 No jasne :evil_lol: Ja też jestem wredna baba, nie mówię, że stara, bo nie chcę sobie uświadamiać, że za 3 tygodnie kończę 30 lat :eek: Brrr... przerażające! Quote
mimiś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 30lat! ło matko i córko! toż to zgrzybiała staruszka!:evil_lol: [mam 47:eviltong:] a miejsce tak przepiękne, ze sama chętnie bym tam posiedziała-nawet w kojcu szczęściarz z Łyskacza, ze zajęła się nim pewna starsza pani:evil_lol: Quote
Wściekła Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Ha, ha! Dla mnie 30 lat to coś strasznego, tym bardziej, że w duszy mam może z 16 ;) Quote
sleepingbyday Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 co ty, Wściekla, 30-tka to faknastyczny czas! mi się w okolicach 30tki zrobilo w życiu baaadzo fajnie :p. matko, to whisky jest rzut beretem ode mnie, jakos nie myślałam, ze on jest pod warszawą. zapewniam cię, że keidys wcisnę się do wycieczki na krzywy ryj poznac łyskacza i to miejsce :razz: Quote
lunarmermaid Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Whiski jest coraz piękniejszy! Cudowny pies i cudowna jego przemiana dzięki Tobie,Wściekła!!! Bardzo dziękujemy za Twoje serce dla zwierzaków,a zwłaszcza dla Whiskiego.Oby więcej takich ludzi,a 30 to nie problem - skąd ja to znam...Mnie za niedługo stuknie 40 i jakoś to przeżyję.Najważniejsze jak człowiek się czuje. Czekamy na następne zdjęcia - są boskie a Whiski czeszący się - normalnie cudo!!!:multi::multi::multi: Quote
Rossa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 lunarmermaid napisał(a): Czekamy na następne zdjęcia - są boskie a Whiski czeszący się - normalnie cudo!!!:multi::multi::multi: Przyłączam się do prosby o kolejne fotki , od kilku dni nie sprawdzałam czy sa jakies nowiny a dzisiaj - niespodzianka :multi: fotki cudowne , Whiski coraz piekniejszy i szcześliwszy :multi: Pięlny, wielki kudłacz , uwielbiam takie :loveu: Quote
mru Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 cooo? to pd Piasecznem? :D łoł! Łiskacz cudny... foty świetne... no i jeszcze Lord i Szansa - :loveu: Quote
ida47 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Czekamy na swoerze foteczki , jestes wspaniala i wrazliwa Osoba , oby wiecej takich ludzi pozdrawiam:p Quote
Wściekła Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Całą sobotę i niedzielę spędziłam u Whiska! Było super no i pogoda dopisała! Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj wróciłam po długim weekendzie. Ale za to mam dla Was niespodziankę!!! Zapraszam do obejrzenia fotek :mdrmed: Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy... A te dla miłośników wólczańskiej przyrody... Picasa Web Albums - Monika - Wólka-Różne Mam też kilka zdjęć z Wólki w trochę innym klimacie... Picasa Web Albums - Monika - black&white Quote
Wściekła Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 AnnaB napisał(a):Zdjęcia cudowne ! A wątek jest moim ulubionym... Za póżno go znalazłam żeby pomóc ale nastraja tak optymistycznie że zaglądam tu aby poprawić sobie humor Mimo to bardzo miło mi Cię gościć :kiss_2: Quote
AnnaB Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Zdjęcia cudowne ! A wątek jest moim ulubionym... Za póżno go znalazłam żeby pomóc ale nastraja tak optymistycznie że zaglądam tu aby poprawić sobie humor Quote
JustynaM. Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 wsciekla na 30-stke kochana to ty nie wygladasz :loveu: slicznie wyszlas na ostatnim zdjeciu czarnobialym i na tym pod drzewem,wogòle to powinnas te zdjeci na jakis konkurs wyslac -bo wszystkie sa super,zdjecia Whiskiego cudne jak zawsze i napelnieja secde radoscia ,wielkie dzieki Ci za to co zrobilas i robisz dla Whiskiego:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaj(t)ek Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :multi: Wspaniały wątek na dobranoc. ;) Wściekła, jesteś wspaniałą osobą. Quote
lunarmermaid Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rewelacyjne zdjęcia a Whiski jak model do nich pozuje!!! Wypiękniał nieziemsko,nie to co dawniej.Jest szczęśliwy i kochany - tego mu trzeba było.No i tych spacerków...jak zwiedzało się krzaki?:evil_lol: Quote
ida47 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cudne zdjecia , bardzo lubie ten watek , chetnie czytam o Whiskim ,ktory wyglada na szczesliwego , mozna powiedziec najwspanialszy watek na dogo , a dla Pani ogromne podziekowania i uklony Quote
Wściekła Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Bardzo , bardzo dziękuję za miłe słowa :calus: :kiss_2: Quote
Wściekła Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ZAPRASZAM WAS GORĄCO NA DEMONSTRACJĘ ANTYFUTRZARSKĄ JUTRO O GODZ. 12.00 POD ROTUNDĄ!!!! LICZYMY NA WASZĄ OBECNOŚĆ!!! więcej - Viva! Walczymy o konie i inne zwierzęta : . Quote
Recommended Posts