Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Whiski jest przepiekny az mi sie lezki zakrecily,super zdjecia a najbardziej mi sie podoba ta na ktorej przewocil sie na plecy i chce zebys go dalej czesala:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: wsciekla jestes wielka

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczne zdjecia , Whiski jest szczesliwy, zdjecia Whiskiego , jak pisalam wxzesniej to miod na dusze , macie szczescie ciotki , ze tam mozecie byc , a tak wlasciwie to gdzie jest tp magiczne miejsce , , i ten piekny psiaczek , czekamy , na nastepne sesje , , czesto zagladam na ten watek , chociaz nie zawsze sie odzywam , ciesze sie ze moglam pomoc :p

Posted

Tak w ogóle to strasznie mi miło, że wciąż pamiętacie o Whiskim :lol: To niesamowite! Cieszę się, że mogę się nadal się z Wami dzielić nowinkami z Wólki i chwalić postępami Whiska!

Posted

Wściekła napisał(a):
Tak w ogóle to strasznie mi miło, że wciąż pamiętacie o Whiskim :lol: To niesamowite! Cieszę się, że mogę się nadal się z Wami dzielić nowinkami z Wólki i chwalić postępami Whiska!

A ja wczoraj z moim mężem płakałam nad nowymi zdjęciami ale oprócz tego oboje zachwycamy się Twoją wrażliwością:loveu:
Jesteś rewelacyjna!!!:calus::calus::calus:

Posted

Bardzo Ci dziękuję, ale bez przesady, nie jestem taka słodka ;) Jeżeli chodzi o zwierzaki to rzeczywiście czuję do nich ogromną empatię i rozczulają mnie do granic możliwości :lol: Nie wiem skąd mi się to wzięło, zawsze tak miałam. Ale obiektywnie rzecz biorąc to jestem straszna zołza :diabloti:

Posted

Wściekła napisał(a):
Bardzo Ci dziękuję, ale bez przesady, nie jestem taka słodka ;) Jeżeli chodzi o zwierzaki to rzeczywiście czuję do nich ogromną empatię i rozczulają mnie do granic możliwości :lol: Nie wiem skąd mi się to wzięło, zawsze tak miałam. Ale obiektywnie rzecz biorąc to jestem straszna zołza :diabloti:

Ja też tak mam!!
Tylko o sobie zawsze mówię, że jestem wredna stara baba:evil_lol:
Chyba można uznać, że na zołzę się kwalifikuję?

Posted

30lat! ło matko i córko! toż to zgrzybiała staruszka!:evil_lol:
[mam 47:eviltong:]
a miejsce tak przepiękne, ze sama chętnie bym tam posiedziała-nawet w kojcu
szczęściarz z Łyskacza, ze zajęła się nim pewna starsza pani:evil_lol:

Posted

co ty, Wściekla, 30-tka to faknastyczny czas! mi się w okolicach 30tki zrobilo w życiu baaadzo fajnie :p.
matko, to whisky jest rzut beretem ode mnie, jakos nie myślałam, ze on jest pod warszawą. zapewniam cię, że keidys wcisnę się do wycieczki na krzywy ryj poznac łyskacza i to miejsce :razz:

Posted

Whiski jest coraz piękniejszy! Cudowny pies i cudowna jego przemiana dzięki Tobie,Wściekła!!! Bardzo dziękujemy za Twoje serce dla zwierzaków,a zwłaszcza dla Whiskiego.Oby więcej takich ludzi,a 30 to nie problem - skąd ja to znam...Mnie za niedługo stuknie 40 i jakoś to przeżyję.Najważniejsze jak człowiek się czuje.
Czekamy na następne zdjęcia - są boskie a Whiski czeszący się - normalnie cudo!!!:multi::multi::multi:

Posted

lunarmermaid napisał(a):

Czekamy na następne zdjęcia - są boskie a Whiski czeszący się - normalnie cudo!!!:multi::multi::multi:

Przyłączam się do prosby o kolejne fotki , od kilku dni nie sprawdzałam czy sa jakies nowiny a dzisiaj - niespodzianka :multi: fotki cudowne , Whiski coraz piekniejszy i szcześliwszy :multi: Pięlny, wielki kudłacz , uwielbiam takie :loveu:

Posted

Całą sobotę i niedzielę spędziłam u Whiska! Było super no i pogoda dopisała! Przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, ale dopiero wczoraj wróciłam po długim weekendzie.
Ale za to mam dla Was niespodziankę!!!

Zapraszam do obejrzenia fotek :mdrmed:
Picasa Web Albums - Monika - WHISKI w nowy...

A te dla miłośników wólczańskiej przyrody...
Picasa Web Albums - Monika - Wólka-Różne

Mam też kilka zdjęć z Wólki w trochę innym klimacie...
Picasa Web Albums - Monika - black&white

Posted

AnnaB napisał(a):
Zdjęcia cudowne ! A wątek jest moim ulubionym... Za póżno go znalazłam żeby pomóc ale nastraja tak optymistycznie że zaglądam tu aby poprawić sobie humor

Mimo to bardzo miło mi Cię gościć :kiss_2:

Posted

Zdjęcia cudowne ! A wątek jest moim ulubionym... Za póżno go znalazłam żeby pomóc ale nastraja tak optymistycznie że zaglądam tu aby poprawić sobie humor

Posted

wsciekla na 30-stke kochana to ty nie wygladasz :loveu: slicznie wyszlas na ostatnim zdjeciu czarnobialym i na tym pod drzewem,wogòle to powinnas te zdjeci na jakis konkurs wyslac -bo wszystkie sa super,zdjecia Whiskiego cudne jak zawsze i napelnieja secde radoscia ,wielkie dzieki Ci za to co zrobilas i robisz dla Whiskiego:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cudne zdjecia , bardzo lubie ten watek , chetnie czytam o Whiskim ,ktory wyglada na szczesliwego , mozna powiedziec najwspanialszy watek na dogo , a dla Pani ogromne podziekowania i uklony