LALUNA Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Muszę znaleźć taki hotelik, w którym boksy są w ocieplanym budynku, gdzie jest opieka wet, i gdzie podadzą Hammerowi leki, a dawkowanie jest skomplikowane. Musi się im chcieć! Tyle zachodu, żeby Hammer chodził ( ba, nawet biegał), że aż ciarki mnie przechodzą co będzie jak zaprzestanie się leczenia. I żeby go wyprowadzali na spacer, i zeby oddzielili od psów. Bo Hammerek charakterny, to tylko moje psy takie baranki:evil_lol: I jeszcze , żeby było blisko - co bym mogła kontrolować często!!! TAkie rzeczy to tylko w Erze. Próbowłas tam? :razz: :evil_lol: Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 LALUNA napisał(a):TAkie rzeczy to tylko w Erze. Próbowłas tam? :razz: :evil_lol: i tu się myslisz Laluna :evil_lol: takie miejsce znajduje się w Otrebusach w zaprzyjaznionym hoteliku. :p Quote
kiiniaa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Na początku pażdziernika zwalnia się miejsce w Otrębusach, a opieka jest super Quote
LALUNA Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='idusiek']i tu się myslisz Laluna :evil_lol: takie miejsce znajduje się w Otrebusach w zaprzyjaznionym hoteliku. :p Ale nie spełnia jednego warunku z podanych przez Onka :eviltong: I jeszcze , żeby było blisko - co bym mogła kontrolować często!!! Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 oj czepiasz się, no naprawdę ;) Bedzie przyjeżdzać na weekendy:evil_lol:- ja onka z chęcią przenocuję;) Quote
onek Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 idusiek napisał(a): Czy rozwarzasz sterylkę Hammerka? Jeżeli nic nie znajdziesz - będziemy szukać tymczasu albo wsadzimy go do hotelu poprzedniego w Otrębusach- tam opieka jest pierwsza klasa.:cool3:Własnie tam jest teraz Andzia po operacji. Mam jeszcze pytanie: czy udałoby Ci się zrobić test Hammer a koty i Hammer a suczki? :) Rozważam... Suczki - to nie wiem Króliki- chce zjeść królika nasz kot - na niego prycha Quote
idusiek Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 ale jak to "prycha"? :cool3: zjadłby czy nie? Kastracja byłaby wskazana. Spróbujemy może jakoś za nią zapłacić, dołożyć się czy coś ( tylko teraz nie powiem Ci na pewno, bo z finansami kiepsko...) Quote
tifet Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 onek napisał(a):Rozważam... Suczki - to nie wiem Króliki- chce zjeść królika nasz kot - na niego prycha broń króliki to kochane zwierzaki :cool3: Quote
onek Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Hammer dzisiaj nieszczególnie. Łapka znowu puchnie. Myśle , że to skutek zmniejszenia dawki leku. Miałam po tygodniu podawać co drugi dzień. Hmmm...skonsultuje to jeszcze i chyba trzeba bedzie wrócić do poprzedniego dawkowania. Martwi mnie natomiast co innego. Dzisiaj qpy są fatalne. Oj, wet się kłania w poniedziałek :( Quote
tifet Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 zdrówka dla Hammerka... do góry psiaczku Quote
idusiek Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 tifet napisał(a):zdrówka dla Hammerka... do góry psiaczku popieram, potwierdzam, podnosze ! Quote
idusiek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 i jak tam miewa sie Hammerek? Nadal biegunka. jak z łapą? Onek ,radziłas się juz moze kogoś w sprawie dawkowania antybiotyku? Quote
onek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 U Hammerka lepiej. Biegunki nie ma :) Mój wet kazał dawać leki tak jak poprzednio :) aż do czasu zdjęcia kontrolnego :) Sprawdzałam hoteliki, u nas drożej niż w Otrębusach. Quote
idusiek Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 duzo drozej? ( bo nas traktują tam po znajomości ;)) Quote
onek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 W sobotę po południu byłam b. zajeta. W niedzielę od rana na wystawie. Hammer miał cały dom dla siebie. Coś o Hammerku może ? Hammer nie boi się odkurzacza, nie przeszkadza mu. Boi się natomiast kosiarki. Ma ADHD :) truno mu usiedzieć w miejscu. Zachowuje się jak szczeniak, cały czas podekscytowany, szuka zabawy, biega. Na spacerku podskakuje : ) co znaczy, że łapka go chyba już nie boli. Je jak smok:roll: W kojcu jak długo jest sam-szczeka. Ale wystarczy wyjść do niego , pogadać i się uspokaja. Quote
idusiek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 HAMMER JEST DZISIAJ OPUBLIKOWANY W METRZE!!!! :multi: Ja, Kiniaaa i Fela czekamy na telefony- jeżeli będziemy coś wiedziec, bedą osoby zainteresowane- od razu dajemy znac oknowi :cool3: Trzymajcie proszę kciuki, zeby coś się ruszylo !!! Quote
idusiek Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 tifet napisał(a):i jak odzew?? z e r o w y . . . Dzisiaj w rozmowie natomiast o zupelnie innym psie, nakrecilam pana z Wrocławia na Hammerka. Był juz u onka, widział psiaka. Jutro ma jeszcze zabrac go na spacer. Szanse są pół na pół...Facet generalnie zainteresowany jest ONkiem ( nie mylić z onkiem;)) i na takiego jest nastawiony..a Hammer nic a nic z owczarka nie ma. Oczywiscie pchal mu sie na kolana, prosil o mizianie i gereralnie pies zachował się super. Zobaczymy co jutro powie Pan. Zwiezie rodzinę do debatowania...trzymajcie jutro po poludniu kciuki, żeby Hammer zdobył serca reszty rodziny :roll: Tak bardzo nam tego trzeba ...............:roll: Quote
vena&vivi Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oj mocno kciuki trzymam :happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::laola: oo tak mocno Quote
idusiek Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [LIST] [*]ja też trzymam !! :bluepaw:[/LIST] Quote
onek Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Hammer do góry. Kciuki za Hammera i za pana z Wrocka;) Quote
Recommended Posts