Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Muszę znaleźć taki hotelik, w którym boksy są w ocieplanym budynku, gdzie jest opieka wet, i gdzie podadzą Hammerowi leki, a dawkowanie jest skomplikowane. Musi się im chcieć!
Tyle zachodu, żeby Hammer chodził ( ba, nawet biegał), że aż ciarki mnie przechodzą co będzie jak zaprzestanie się leczenia.
I żeby go wyprowadzali na spacer, i zeby oddzielili od psów. Bo Hammerek charakterny, to tylko moje psy takie baranki:evil_lol: I jeszcze , żeby było blisko - co bym mogła kontrolować często!!!

TAkie rzeczy to tylko w Erze. Próbowłas tam? :razz: :evil_lol:

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LALUNA napisał(a):
TAkie rzeczy to tylko w Erze. Próbowłas tam? :razz: :evil_lol:

i tu się myslisz Laluna :evil_lol: takie miejsce znajduje się w Otrebusach w zaprzyjaznionym hoteliku. :p

Posted

[quote name='idusiek']i tu się myslisz Laluna :evil_lol: takie miejsce znajduje się w Otrebusach w zaprzyjaznionym hoteliku. :p

Ale nie spełnia jednego warunku z podanych przez Onka :eviltong:

I jeszcze , żeby było blisko - co bym mogła kontrolować często!!!

Posted

idusiek napisał(a):

Czy rozwarzasz sterylkę Hammerka?
Jeżeli nic nie znajdziesz - będziemy szukać tymczasu albo wsadzimy go do hotelu poprzedniego w Otrębusach- tam opieka jest pierwsza klasa.:cool3:Własnie tam jest teraz Andzia po operacji.

Mam jeszcze pytanie: czy udałoby Ci się zrobić test Hammer a koty i Hammer a suczki? :)

Rozważam...
Suczki - to nie wiem
Króliki- chce zjeść królika
nasz kot - na niego prycha

Posted

ale jak to "prycha"? :cool3: zjadłby czy nie?

Kastracja byłaby wskazana. Spróbujemy może jakoś za nią zapłacić, dołożyć się czy coś ( tylko teraz nie powiem Ci na pewno, bo z finansami kiepsko...)

Posted

Hammer dzisiaj nieszczególnie. Łapka znowu puchnie. Myśle , że to skutek zmniejszenia dawki leku. Miałam po tygodniu podawać co drugi dzień. Hmmm...skonsultuje to jeszcze i chyba trzeba bedzie wrócić do poprzedniego dawkowania. Martwi mnie natomiast co innego. Dzisiaj qpy są fatalne. Oj, wet się kłania w poniedziałek :(

Posted

U Hammerka lepiej. Biegunki nie ma :) Mój wet kazał dawać leki tak jak poprzednio :) aż do czasu zdjęcia kontrolnego :)
Sprawdzałam hoteliki, u nas drożej niż w Otrębusach.

Posted

W sobotę po południu byłam b. zajeta. W niedzielę od rana na wystawie. Hammer miał cały dom dla siebie.
Coś o Hammerku może ?
Hammer nie boi się odkurzacza, nie przeszkadza mu.
Boi się natomiast kosiarki.
Ma ADHD :) truno mu usiedzieć w miejscu. Zachowuje się jak szczeniak, cały czas podekscytowany, szuka zabawy, biega.
Na spacerku podskakuje : ) co znaczy, że łapka go chyba już nie boli.
Je jak smok:roll:
W kojcu jak długo jest sam-szczeka. Ale wystarczy wyjść do niego , pogadać i się uspokaja.

Posted

HAMMER JEST DZISIAJ OPUBLIKOWANY W METRZE!!!! :multi:

Ja, Kiniaaa i Fela czekamy na telefony- jeżeli będziemy coś wiedziec, bedą osoby zainteresowane- od razu dajemy znac oknowi :cool3:

Trzymajcie proszę kciuki, zeby coś się ruszylo !!!

Posted

tifet napisał(a):
i jak odzew??

z e r o w y . . .

Dzisiaj w rozmowie natomiast o zupelnie innym psie, nakrecilam pana z Wrocławia na Hammerka. Był juz u onka, widział psiaka. Jutro ma jeszcze zabrac go na spacer.

Szanse są pół na pół...Facet generalnie zainteresowany jest ONkiem ( nie mylić z onkiem;)) i na takiego jest nastawiony..a Hammer nic a nic z owczarka nie ma. Oczywiscie pchal mu sie na kolana, prosil o mizianie i gereralnie pies zachował się super. Zobaczymy co jutro powie Pan. Zwiezie rodzinę do debatowania...trzymajcie jutro po poludniu kciuki, żeby Hammer zdobył serca reszty rodziny :roll:

Tak bardzo nam tego trzeba ...............:roll: