ludwa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja też nie widzę :roll: i to nie jest wina okularów Quote
kiiniaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ja też nie widzę i to nie jest wina moja:eviltong: Quote
ludwa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :pskoro nie Twoja, to na pewno Feli;) Quote
idusiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Kiniaaa a jak ty to wstawiłas? nikt tego nie widzi :( z fotosika? o tu : http://www.fotosik.pl/ ? Quote
Shanara Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 idusiek napisał(a):racja, niech więc zmyka i nie sika ;):lol::lol::lol:.. no proszę..ma Hammerek rymujące opiekunki Quote
idusiek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Hammer dog, Hammer super pies chciałby mieć nieszczęscia ( swego) kres !:evil_lol: Quote
Fela Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ludwa napisał(a)::pskoro nie Twoja, to na pewno Feli;) Ojojoj, na pewno Feli, ta wredna baba wszystkiemu winna, ukradła też zdjęcia z fotosika ;-) Quote
onek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Szukamy domku na stałe dla Hammera w typie doga, cane corso i canario:) Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Zrobimy Hammerkowi troszkę nowych fotek:) Hamer waży 47 kg i nadal przybiera, ma ogromny apetyt- zjada wszystko co dostanie. Wczoraj dostał świńskie uszko wędzone i chyba mu zasmakowało. Namiętnie obgryza preparowane kości, które zakopuje i odkopuje :shake: Mam wątpliwości - może go przekarmiam?. Opuchlizna z łapy zeszła i widać wyraźnie zmiany na łapkach. Leki pomagają, nie kuleje a dzisaj nawet dośc szybko biegał ( co prawda za Lincolnem, zeby go dorwać , ale zawwsze:cool3:) Oczka co raz lepiej :) Jestem zadowolona. Socjalizacja z moimi psami - porażka totalna. Hammer ma szczęście, że moje dogi mają taki wysoki próg pobudliwości. Aston atakowany - stoi spokojnie by następnie powoli się wycofać. Lincoln - od razu ucieka. Hamer atakuje nasze psy w kagańcu i na smyczy ( smycze "od dogów" do wymiany:roll:, maja pourywane wszystkie zaczepy). Atakuje tylko nasze psy. Jest bardzo zazdrosny. Potrzebny pilnie dom bez psów !!! U nas nie może zostać dłużej, idzie zima. Ruch wahadłowy będzie wykluczony, bo dogi nie mogą być na dworze gdy jest zimno!!! A Hammer nie moze mieszkać na dworze ze wzgledu na chore łapy! Jeżeli się znajdzie inny DT- będę pomagać w jego leczeniu i utrzymaniu. Hammer potrzebuje pana i pani tylko dla siebie. Prawie przez cały spacer łasi się do nóg, zaczepia domaga się pieszczot. Uczymy go chodzenia przy nodze. Jest pojętny i posłuszny ( gdy jest tylko z nami, bez psich konkurentów) Quote
idusiek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Kurdę, onek i co my teraz zrobimy ...:-( Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Troszkę Hammerka, który czeka na swój dom. Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 A tak wygladał w schronisku : Tutaj opuchnięta łapka po przyjeździe do nas: A teraz opuchlizna zeszła, tak wygląda ta zmiana na łapce- prawda, ze lepiej: I jeszcze takie: czegoś szukam:cool3:, ale nie znajdę:lol: Reszta później :) Dzisiaj fotki tylko w domku , bo u nas na dworze pada :( Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Szukam doku, pilne!!! I jestem taki kochany: Quote
ludwa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No to jeszcze hooop, może w końcu się uda o ile to skakanie nas nie wykończy:roll: Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Może sie ktoś odezwie ? Hammer poszukuje domu. Pilne ! Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hammer :) Mówiłam, że ma białe białka :) stan zapalny ustępuje , jeszcze kilka dni i będzie super :) Kto go przygarnie, on jest taki kochany :) Quote
idusiek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 śliczny i bardzo zabawowy :cool3: Quote
idusiek Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Dogomaniacy- proszę ...pomóżcie !!!!:-( Quote
onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Być może badania Hammerek będzie miał już we wtorek. Będę wiedzieć w poniedziałek. Trzymajcie kciuki :) Quote
Recommended Posts