_ogonek_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No dobrze ;) idusiek i zmień proszę tytuł z PODOBNO na MA ;) Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Super - no to powodzenia hammer na.. na nowej drodze zycia :D Quote
idusiek Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 jak zdjecia dostane to zmienie :P Quote
rotek_ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 wczoraj przejeżdżaliśmy obok Hammera, akurat mieliśmy w tamtych okolicach adopcję. Hammer leżał na wejściu do domu, chyba w ogóle nie miał ochoty wstawać, bo kot z drugą suczką jakoś ruszali się po tym ogródku, a hammer tylko podnosił powieki kiedy ktoś przechodził ulicą. Wydaje mi się że nawet trochę siwizny mu doszło na pyszczku. Pięknie się prezentował ... Quote
onek Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 rotek_ napisał(a):wczoraj przejeżdżaliśmy obok Hammera, akurat mieliśmy w tamtych okolicach adopcję. Hammer leżał na wejściu do domu, chyba w ogóle nie miał ochoty wstawać, bo kot z drugą suczką jakoś ruszali się po tym ogródku, a hammer tylko podnosił powieki kiedy ktoś przechodził ulicą. Wydaje mi się że nawet trochę siwizny mu doszło na pyszczku. Pięknie się prezentował ... Super:) Zróbcie przy okazji jakieś zdjęcia, nawet komórką, plissss Quote
rotek_ Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 nie wierzycie że on żyje:) ok...jak będziemy tam następnym razem cyknę mu fotkę jak jechaliśmy tam, byłam zaskoczona widokiem hammera, nie pamiętałam na jakiej ulicy mieszkał, wyjeżdżaliśmy na biegu żeby jak najszybciej załatwić adopcję naszego psa i nie zdążyłam odszukać kartoteki Hammerka żeby zobaczyć adres przebywania psa. Quote
idusiek Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 o tak tak, poprosimy o chociaz 1 zdjęcie ! Byłoby super! Quote
Recommended Posts