Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale jak to ?
Dziewczyny miały zapłacic, pisały, że to zrobiły.
Przeciez to nie Hammera wina, że nie zapłaciły, on nie może byc odpowiedzialny za ich postepowanie :shake:

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rotek :) pisałam do Ciebie na Pw. Nie martw się :)

Rozmawiałam z dotychczasowymi opiekunami Hammera. Niestety decyzja o jego oddaniu jest ostateczna. Okazało się, że dziecko tych bardzo zresztą miłych i w porządku ludzi jest uczulone na psią sierść. Początkowo to wyglądało niewinnie, ale obecnie objawia się dużą egzemą, która nie ustępuje... Pani nie odda Hammera byle gdzie, sama też szuka dla niego dobrego domku.
Hammer jest w dobrej kondycji. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Karmiony jest gotowanym. Nie załatwia się w domu ( na początku znaczył tylko nowe miejsce, ale uprzedzałam Roberta, że u mnie zrobił to samo). Bardzo wyraźnie sygnalizuje potrzebę piszczeniem. Wychodzi kilka razy dziennie na spacerek. Jest karny, posłuszny. Pani rozczuliła się opowiadając, że Hammer ma wspaniały charakter, jest po prostu do przytulania :)
Hammer szuka domu , a z uwagi na chorobę dziecka chyba potrzebny bedzie domek na "tymczasem"....

Posted

wiadomość o Hammerze i całej sytuacji przekazałam Robertowi

jeśli nawet zdarzyło by się tak że hammer wróciłby do nas nie odwrócilibyśmy się od niego
wątek niczyich czytałam i nie będę się wypowiadać już na ten temat:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Zapytałam co z Hammerem nie bez przyczyny. Zrobiłam mu ogłoszenia i chciałam wiedzieć czy są potrzebne. Dzisiaj je przedłużyłam, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam.

Posted

Pani Hammera oddała. Trafił w ręce osoby, która odpowiedziała na ogłoszenia. Robert obiecał sprawdzić ten nowy dom. Pani nie zadzwoniła do mnie pomimo obietnicy, że zawiadomi o tym, że jest ktoś chętny ...
Liczę zatem na Roberta...
Przepraszam , że dopiero teraz piszę. Wiem , że się martwicie, że to ważne informacje, ale ...właściwie nie zaglądam na forum, mam teraz zły czas i swoją "górkę" :(

Posted

Tę Panią należy umieścić na liście osób, którym nie należy oddawać zwierząt do adopcji. Jest nieodpowiedzialna i nie w porządku w stosunku do osób, które przyszły jej z pomocą i szukały domu dla Hammera.

Posted

fizycznie na razie nie jesteśmy sprawdzić domu
zupełnie nie mamy na to czasu

hammera do domu zawoziła właścicielka psa
tylko ona widziała warunki

myśmy nie uczestniczyli w tej adopcji

• 3 months later...