Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z bardzo miłym panem z Wrocławia :)
Pan teraz nie może , bo wyjeżdża, ale po 17-tym wybieramy się razem do Hammerka. Pan bardzo zdecydowany :)

Posted

skasuj tego posta bo zapeszysz kurdę mol ! :angryy:

nie masz pojęcia ile pracy w to włozyłam, żeby go zachęcić do zobaczenia Hammerosa ! ( bo dzwonił w sprawie onka z Wawy :cool3: ).

Aaa i oczywiście rozumiemiem, że na wizytę przedadopcyjną się piszesz,prawda ? Jako pierwsza opiekunka Hammerosa? :cool3:

Posted

idusiek napisał(a):
skasuj tego posta bo zapeszysz kurdę mol ! :angryy:

nie masz pojęcia ile pracy w to włozyłam, żeby go zachęcić do zobaczenia Hammerosa ! ( bo dzwonił w sprawie onka z Wawy :cool3: ).

Aaa i oczywiście rozumiemiem, że na wizytę przedadopcyjną się piszesz,prawda ? Jako pierwsza opiekunka Hammerosa? :cool3:

Wow co za wiadomości:multi::multi::multi:
pfu pfu nie zapeszać trzy razy odpukać i co tam jeszcze się robi w takich przypadkach:loveu:

Oby się udąło zaleźć wspaniały dom dla Hammera
tak wspaniały jaki znalazł nasz REKS

Posted

Kurdę dziewczyny, na razie to nic sie nie stało oprócz 3 telefonów i zachęcania, bajerowania Pana od wczoraj :oops: Facet fajny, ale żona mówila coś, że nie podoba się, bo taki pręgowany, wiec nie sikajcie w majtki jeszcze ok ?! :mad:

Achaś, powiedziałam, że do kotów ok, chodzi na smyczy i królilka w domu też nie zje :cool3: O chorobie nie mowiłam, bo Hammer chory nie jest ( już)

Posted

Ale ja o stawach powiedziałam :oops: coby się pan nie zdziwił czasem. Przerażony nie był, zresztą stwierdził, że pies i tak nie będzie na zewnątrz mieszkał, a pretaaty wspomagające stawy dostawać może

Posted

Fela napisał(a):
Ale ja o stawach powiedziałam :oops: coby się pan nie zdziwił czasem. Przerażony nie był, zresztą stwierdził, że pies i tak nie będzie na zewnątrz mieszkał, a pretaaty wspomagające stawy dostawać może

nie no stawy i oczko do zakrapiania czasami to ok, ale żeby nikt przypadkiem nie wyskoczył z rakiem, którego nie było i nie ma ...;)

Posted

Ciekawe... co telefon - to różne informacje:haha: Ja mu powiedziałam o wypadku i deformacji łapki. Pan powiedział, że na wystwe sie nie wybiera :)
Jednym słowem Pan nie zrażony, żonę przkona nie tylko co do pręgowanego ale i czarnego w żółte kwadraty. Podoba mu sie duży pies.:multi:
Nie wiedziałam, że on chciał ON -ka. Powiem mu następnym razem , że ON-ki się chowają przy wzroście Hammerka :)
Pan jest duży i chce dużego psa.
Buduje dom po Wrockiem. Za rok Hammerek może zamieszkać w domu z ogrodem :)
Oby Pan tylko zadzwonił jeszcze raz ....
Zobaczymy 17 -go:roll:

Posted

achaś, to już jedno wiemy, Pan wie wszystko od każdej z nas po trochu....jak sobie zbierze całe info to go głowa rozboli...:crazyeye: od natłoku tego wszystekigo.
no onek nie przesadzaj z tą deformacją łapki...kurdę jeden mały guzek to jeszcze nie deformacja...ja mu powiedziałam po prostu ze byłw tragicznym stanie jak go zabierałysmy a teraz jak młody Bóg :loveu: nie rozgadywalam się, bo i po co...tyle tych telefonów mam, ze juz sie powoli nie łapię kto do mnie dzwoni i po co ...

no i szkoda, ze dopiero 17 Pan może...im szybciej tym lepiej...:roll:

Posted

był pan który pytał się o Hammera
niestety ma już psa w domu więc hammer nie wchodzi w grę:shake:
miejmy nadzieję ze ta osoba okaże się tak zdecydowana jak o tym mówicie

Posted

[quote name='rotek_']był pan który pytał się o Hammera
niestety ma już psa w domu więc hammer nie wchodzi w grę:shake:
miejmy nadzieję ze ta osoba okaże się tak zdecydowana jak o tym mówicie[/quote]

ale to nie byl ten o ktorym piszemy? Tamten nie mial psa....to jakis inny, tak ?:roll:

Posted

onek
czy ta pani wie ze przed wydaniem bedzie musiała przejsc kontrole przedadopcyjna

wiem ze bedzie jechala koope kilometrów tylko po to zeby obejrzec hammera

Posted

Rotek_
Nie wiem jak to rozwiązać :( Nie mam żadnego doświadczenia, jeżeli chodzi o adopcje, w tym także na odległość.
Wiem, że Pani będzie jechała ok. 100km...
Uprzedziłam ją, że konieczna jest wizyta przedadopcyjna, że ktoś do nich przyjdzie zobaczyć jakie warunki oferuja naszemu podopiecznemu. Spotkało się to ze zrozumieniem.
Ale ona chciała zobaczyc psa:loveu:, a jutro ma wolne. Miałam jej powiedzieć nie? Decyzję co do czasu odwiedzin Hammerka pozostawiłam obecnemu opiekunowi;) i dopiero po konsultacji z nim dałam jej telefon.
A co będzie jak jej się Hammer nie spodoba? ( tfu,tfu)
To wizyta nie będzie potrzebna.
Zresztą kolejność chyba dobra. Jak wpuścić do domu obcą osobę skoro pies pozostaje wirtualny? A tak zobaczy i bedzie wiedzieć , że jest, że czeka!
Czy znacie kogoś kto mógłby do niej pójśc na taką wizytę? Jelenia Góra.

Pana z Wrocka mogę odwiedzić osobiście, zadeklarowałam także, ze z nim pojadę do Uciechowa.

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/list/"]Dogomania Forum - Lista użytkowników[/URL]
masa z nich jest nieaktywna od dawna
zuzuaM powinna dać namiary na osoby które w profilu użytkownika nie wpisały lokalizacji

EDIT: i znowu link nie działa:mad:
jak szukasz użytkowników wchodzisz w stronę zaawansowane wyszukiwanie i wpisujesz lokalizację jelenia
wyświetliło mi się pare osób

Posted

[quote name='onek']Dzięki :)

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images36.fotosik.pl/13/2459271c9b9a3d14.jpg[/IMG][/URL]

Taka mordka do zacałowania :)
Chiałam mu zrobić zdjęcie "portretowe":evil_lol: ale on jest szybki:cool3:

[B][SIZE=3]Hammer ok.4-5 letni, pręgowany, dogopodobny pies szuka pilnie miejsca. Jest bardzo towarzyski i łagodny w stosunku do ludzi:loveu:[/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]Nie może zostać w domu tymczasowym, nie toleruje innych psów. Co to za dom, gdy musi być izolowany? Potrzebuje leczenia i miłości. [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Proszę pomóżcie ! [/SIZE][/B]
[B][SIZE=3]Gdy przyjdą pierwsze przymrozki oddam go najpewniej do hotelu. On nie może mieszkać na dworze z uwagi na chore stawy. Nie może też zamieszkać u mnie w domu:shake: Nie będę ryzykowała[/SIZE]:cool1: [/B][/quote]
onek masz jeszcze tę fotkę w pełnym rozmiarze?
mogłabyś mi przesłać na adres [email]rotek@onet.eu[/email]