idusiek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Hammmer do góry ! Potrzebujemy pomocy w ogloszeniach psiaka...:oops: Quote
rotek_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 uśmiech Hammera komenda siad...wykonana perfekcyjnie;) Hemmerowi dopisuje apetyt nawet leki mu smakują:evil_lol: kończa sie tylko krople do oka zadezwonię do roberta i dowiem się dokładnych nazw bo w drodze do domu już zdąrzyłam zapomnieć:oops: karma jest już wliczona w koszt pobytu więc o to nie trzeba sie martwić niedługo zakupimy kolejny worek dopiero odzyskałam dostęp do komputera wiec przez najblizsze dni bedzie on oblegany przez kolejnych członków rodziny niedawno otworzyli regionalną stronę z ogloszeniami wieczorem umieszcze tam Hammera nadrobie tez z ogloszeniami Pierwsze wrażenie jak tylko zobaczyłam Hammera bylo niezwykłe przy mojej posturze ciała pies sięgał mi grubo powyżej bioder jest ogromny ale biorąc pod uwagę jego wagę spacer z nim to przyjemność nie ciągnie, chodzi na lunej smyczy kiedy Kara i Sarnina obszczekały go, facet nawet nie zareagował do kotów jest sprawdzony spokojnie może z nimi mieszkać widać ze kiedyś miał swojego pana który nauczył go zycia w domu... Quote
idusiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Boże jaki on Gruby :-o nie tuczcie go tak ;) Fajnie, że Hammeros ma się dobrze, strasznie chciałabym, żeby znalazł domek...ech jakbym chciala- rotek, onek i akira- liczę na Waszą pomoc z ogłszeniami, proszę,..pomóżcie.!!! Quote
rotek_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ogłosiłam go na regionalnej giełdzie autogiełdzie i wysłalam anons do GW Quote
idusiek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 rotek a czy w tej łapie prawej gdzie to zgrubienie to mu przypadkiem nie pękło? czy ja widzę ranę czy mi sie zdaje? :roll: Jak z ta nogą? Quote
rotek_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 to coś na łapie raczej nie ma prawa pęknąć jest dość twarde w dotyku, w notatkach które dostaliśmy od Onkowej weterynarz napisał ze jest to zgrubienie kości łapy mozna to usunąć ale będzie to wyłącznie operacja plastyczna dla poprawy wyglądu łapy psu nie przeszkadza to, nie jest to też dla niego bolące miejsce skończył się meloksan i ranigast leki zamówiliśmy u naszego weta który wystawi fakture na afn w poniedziałek już będziemy mieli zapas dla Hammera dzisiaj robert spuścił Hammera Karinę i Sarnę na placu przed ośrodkiem Sarnina oniesmielona wielkością psa podwinęła ogon i nie wdawała się w znajomość z Hammerem za to Kara wymordowała Hammera do tego stopnia ze pies to wieczora spał ja zabity ponoć razem ganiali po placu, biedak Hammer tylko nie wychamował wpadł w pośliz i lekko uderzył w siatkę ze swoją postura ciała nie maił szans dogonić mniejszej i zwinniejszej Kariny a w rezultacie wyglądał jak słoń w skladzie porcelany dla osb nie znających naszych suczek na zdjęciu Karina z mamą Sarną Quote
rotek_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 laski jak się patrzy:evil_lol: [url=http://www.autogielda.pl/zwierzeta_domowe_psy_mieszance,hammer,II87JWM7Y.html]HAMMER - OG Quote
onek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Rotek_ , proszę skonsultuj dalsze podawanie meloksanu z wetem. To bardzo niebezpieczny w skutkach ubocznych lek, działający niekorzystnie na żoładek i mogący doprowadzić nawet do krwotoku. Jeżeli Hammer nie kuleje to nie ma potrzeby podawania mu tego specyfiku !!! Quote
onek Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 idusiek napisał(a):rotek a czy w tej łapie prawej gdzie to zgrubienie to mu przypadkiem nie pękło? czy ja widzę ranę czy mi sie zdaje? :roll: Jak z ta nogą? Ida :) to nie pęknie, to twarda narośl. Ale od leżenia przeciera się jak łokcie u ciężkich psów. Można smarować maścią z wit. A albo wazeliną czy linomagiem. Quote
rotek_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 dobrze jutro albo najpóźniej w poniedziałek wet dokładnie wszystko obejrzy Quote
rotek_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 lek można odstawić ale dobrze by było gdyby hammer dostawał coś rozgrzewającego na stawy są różne zamienniki tego leku często dużo tańsze ale chyba najlepiej by było przepisać mu jakąś maść i samrować to miejsce co jakiś czas poki co widziałam ze Robert przyszykował lapę i będzie mu naświetlał na razie w planie nie mamy żadnych zakupów Hammer miewa się świetnie widziałam jak bawi się z dziewczynami przy kazdej probie głaskania Kary lub Sarny Hammer wpychał się swoich cielskiem, mało mnie nie przewracając ale za to jaki byl szczęśliwy;) ma swoje ulubione zabawki które Sarna lubi mu podbierać kiedy sa razem na placu ogłonie pomimo wagi jest naprawdę delikatny Quote
idusiek Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 moje Hamerzysko kochane.... rozumiem, że Hammer w pełni akceptuje wszystkie dziewczyny ? :cool3: To duży plus ! ......... czemu nikt nie dzwoni, czemu nikt nie pyta ? :-( Quote
tifet Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hehehehe "Kasanowa" się zrobił...:diabloti: Quote
rotek_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 właśnie przeglądąłam allegro nie widziałam hammera można poporsić majqe o napisanie tekstu mam wolne miejsce na allegro więc mogę ogłaszać psa az do momentu znalezienia domu Quote
esperanza Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Jest tu: Duży pies w typie cane corso HAMMER - szuka domu (474755826) - Aukcje internetowe Allegro Quote
onek Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzisiaj było ogłoszenie w Gw. Rotek_ dzwonił ktoś ? Quote
idusiek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 rotek nie pisze, bo pewnie nikt nie dzwonił ...:-( Jak my znajdziemy domek dla Hammerka? :roll: Quote
rotek_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dodałam Hammera na portal e-zwierzak esperanza jak dodajesz link do ogłoszeń? mi za każdym razem wychodzi ciąg mniej lub bardziej nieligocznych liter:oops: na razie nikt nie dzwonił ale wiem ze czasami telefony odzywają sie dopiero po kilku dniach kidy ludzie się zastanowią i podjemą decyzję Quote
idusiek Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 ale ja nie mialam zadnej informacji od 2 miesięcy...:-( Quote
rotek_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 może poprostu przenieść allegro a woj. dolnośląskie? Quote
esperanza Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Ja robię tylko kopiuj wklej, inaczej nie umiem :oops: Quote
Recommended Posts