_ogonek_ Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 muszę wydrukować u siebie jeszcze ogłoszenia, ale czy może mógłby ktoś wykonać wersję czarno - białych ogłoszeń? Ewentualnie zdjęcia niech będą kolorowe... Quote
rotek_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ada napisz pw do MagYa^^ dziewczyna robi rewelacyjne ulotki ja mam obiecane ogłoszenia dla hammera;) Quote
szachrajka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 szkoda pieska, nie moge , mie mam jak mu nawet pomóc..., nie mam kompletnie koncepcji cała sprawa jest przygnebiajaca od poczatku... bede o nim pamietała ale im dłuzej tam siedzi tym bardziej jego swiat sie zawala.. Quote
idusiek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 słuchajcie, a gdzie Hammer ma ogłoszenia? czy ma allegro? co jeszcze ma a co mogłby miec? :roll: Quote
rotek_ Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 ma allegro wystawiane przeze mnie dziisaj od jedenej z wolontariuszek dostałam wiadomość ze ma także na autogiełdzie i portralu przerywnik.pl niedługo będą koloejne ogłoszenia Quote
idusiek Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 rotek, a niczyje daje mu jakies ogłoszenia? Quote
rotek_ Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 nic mi o tym nie wiadomo...możliwe ze robią ogłoszenia gdzieś we własnym zakresie Quote
rotek_ Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 aj nie opuszczajcie hammera:eviltong: prosze podajcie mi na pw nr tel do esperanzy dziewczyna dzwoniła do mnie z 2 numerów i teraz nie wiem który jest jej:oops: jutro na cały dzień jadę do schroniska i chciałabym mieć kontakt z opiekunkami hammera tel do onek już mam;) Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 strasznie długo mnie nie było (brak komp) kiedyś robiłam Hammerkowi ogłoszenia więc i teraz zrobię:cool3:(napiszcie gdzie już ma co by nie dublować) ale wchodząc dzisiaj na dogo nie spoziewałam się że biedak nadal bez domu:shake: :(( Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 vena&vivi miałaś dobre przeczucie. Nie wiem czy mogę dzwoniłam do rotek i mi powiedziała: Hammer jest w nowym domu, w Bielawie u mnie!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
idusiek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 rotek wzieła Hammerka do Siebie??????????? Quote
_ogonek_ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 niee :-) wzięła ja pani z Bielawy, która (jak mi mówiła rotek_) była wolontariuszką w schronisku dla koni (?). Może kiedyś spotkam go jeszcze... Quote
vena&vivi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Jaka piękna nowina:multi: Hammerku jednak dobre przeczucie miałam:evil_lol: Quote
idusiek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 AdaK napisał(a):niee :-) wzięła ja pani z Bielawy, która (jak mi mówiła rotek_) była wolontariuszką w schronisku dla koni (?). Może kiedyś spotkam go jeszcze... ooo AdaK, to moze będziesz mogła go odwiedzić ,co? ;) Quote
rotek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 onek i esperanza zostały poinformowane o adopcji hammera nie chcę zapeszać ale myślę ze to jest to!:multi: zaraz lecę na autobus do schroniska...wieczorem podam więcej szczegółów i rozliczenie hammera Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 To z pewnością jest to :-) jakby byla potrzebna jakasa wizyta to zglaszam sie na ochotnika, tyle ze nie wiem czy ze mna jest wszystko ok...:roll: Quote
rotek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 poprzedni dług to 490zł teraz hammer przebywał 31 dni u nas co w sumie daje kwotę 1110zł a teraz chyba najprzyjemniejsza część zaraz po adopcji (kilka godzin później) dostałam tel. od opiekunki hammera hammer był na spacerze, został wykąpany i poszedł spać Coś dziwnego działo się z hammerem kiedy czekał w biurze aż spiszę umowę adopcyjną wszystkim ale to wszystkim podawał łapę...mało brakowało a dawałby łapę naszej kotce:question: w domu ponoć to samo:evil_lol: nawet jak nie prosiło się go o to, to i tak na wszelki wypadek podał łapę Pani hammera mówiła ze to pies idealny, kochany i z adopcja trafiła w 10. Psiak został wypatrzony na allegro i teraz mi się przyznawać...ktoś musiał dodać nowe ogłoszenie...nie wiem gdzie... ale dzisiaj miałam 3(!) telefony w sprawie Hammera proszę wycofajcie wszstko co ogłaszaliście Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 rotek_ napisał(a):poprzedni dług to 490zł teraz hammer przebywał 31 dni u nas co w sumie daje kwotę 1110zł a teraz chyba najprzyjemniejsza część zaraz po adopcji (kilka godzin później) dostałam tel. od opiekunki hammera hammer był na spacerze, został wykąpany i poszedł spać Coś dziwnego działo się z hammerem kiedy czekał w biurze aż spiszę umowę adopcyjną wszystkim ale to wszystkim podawał łapę...mało brakowało a dawałby łapę naszej kotce:question: w domu ponoć to samo:evil_lol: nawet jak nie prosiło się go o to, to i tak na wszelki wypadek podał łapę Pani hammera mówiła ze to pies idealny, kochany i z adopcja trafiła w 10. Psiak został wypatrzony na allegro i teraz mi się przyznawać...ktoś musiał dodać nowe ogłoszenie...nie wiem gdzie... ale dzisiaj miałam 3(!) telefony w sprawie Hammera proszę wycofajcie wszstko co ogłaszaliście Widzisz jaki psiak towarzyski wszystkim lape podal :evil_lol: Jak pes zostaje adoptowany to wtedy zawsze telefon nie moze przestac dzwonic :evil_lol: Quote
idusiek Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 w mordę jeża a jak ja go ogłaszalam to milczał.... :oops: Cieszę się ogromnie, ze Hammerek w końcu ma dom i nie ma jak niszczyc płotów :diabloti: Czy mozemy liczyc na jakies zdjęcia Hammerka na kanapie? :cool3: Quote
_ogonek_ Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Myslalam ze tego nie doczekam Hamera w domu :evil_lol: Quote
esperanza Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Rotek_ dzięki za rozliczenie. Formalności zostaną dopełnione :p Quote
rotek_ Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 już wiem....jedna z naszych wirtualanych wolontariuszek dała hammera do gazety!!!!! stąd tyle telefonów zaraz napisze do niej zeby wystawiła też karinę i sarnę:diabloti: idusiek, myślę ze to jest to!:loveu: Dzisiaj cała rodzinka przyjechała do nas oddała nam obroze i smycz hammer ma teraz taka piekna z cwiekami:loveu: hammer jezdzi z nowa rodzinka autem, co wychodzi mu znakomicie jutro zdam reszte relacji... Quote
onek Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 rotek_ a to może ta stara obroża z białym dzwoneczkiem? i ta tęczowa smycz?:roll: e...pewnie już jakieś inne. Koniecznie namów nową rodzinkę na zdjęcia i album w internecie :) Quote
idusiek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 onek a po ty żesz mu dzwonek przyczepila - on tylko trochę do krowy podobny był :eviltong: a tęczowa smycz to ode mnie była.....:razz: A na poważnie - rotek czekamy na zdjęcia i szczegółowy opis nowego domku, ja juz 3 raz nie napisze, że on szuka domu :diabloti: Quote
Recommended Posts