idusiek Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 rotek_ napisał(a):Robert był u tej rodzinki mówił ze Hammer jest w dobrych rękach Gdyby był to nasz psiak kontrola pewnie byłaby duuużo później;) Ale wiemy że Hammerem opiekowali się głównie Onek, Fundacja Niczyje..., Idusek:loveu: więc zaraz po nowym roku sami tam pojedziemy Obiecuję ze relacja będzie szczegółowa no to czekamy na wieści i foty ! :loveu: Quote
onek Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Już jutro Nowy ROK! Wszystkiego dobrego dla Wszystkich! Czekamy na wieści i zdjęcia Hammerka z nowego domku :razz: Quote
idusiek Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 no ja jestem jestem. własnie dzisiaj rano myslałam o Hammerku i chciałam zapytac kiedy się wybieracie na wizytę, onek ? :cool3: Quote
Fela Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Hallo, hallo, czy są jakieś wieści od Hammerka? Czy możemy się nie niepokoić? Quote
idusiek Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 własnie o nim wczoraj gadały z onek - trzeba napisac do rotek, na pewno wie wiecej ;) Quote
rotek_ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 miałam problemy z netem na razie sytuacja prawie opanowana kontrolka już zaplanowana;) muszę tylko wolne dostać w pracy Quote
rotek_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Hammer wraca do nas w poniedziałek:-( powodem oddania jest notoryczne rozwalanie ogrodzenia domu właściciele nie radzą sobie z tym nie chcą już nawet współpracować Tym ludziom już więcej żaden pies z naszego schroniska nie zostanie wydany Quote
idusiek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 o mój Boże !!!!!!!!!!!!!!! po ponad miesiącu ??????????????:placz::placz::placz: ja się załamałam...:placz: Quote
tifet Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 też mi powód :angryy: co za problem rozwala ogrodzenie to niech go normalnie na spacer wyprowadzają a na posesji tylko przy okazji by przebywał i to pod nadzorem i problem z głowy:shake: Quote
idusiek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 :cool1:ale jak z tym ogrodzeniem? on próbuje uciekać czy ze złości czy oni maja jakis walacy sie płot i tyle....? Quote
LALUNA Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Moze poczuł suczke. Szkoda ze Hamer nie został wykastrowany, wtedy nie rozwalałby płotu o ile mialo to podłoze pójścia i poszukanie nęcących zapachów. Quote
Lionees Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ale kicha...:shake:I gdzie teraz wróci Hamer?Do Sylwi? Quote
idusiek Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 mam nadzieję, że wróci do Uciechowa....:oops: powiadomilismy Niczyje, ale moze napiszcie jeszcze do esperanza, co sie stało :roll: Quote
esperanza Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Hammer wraca do Uciechowa w poniedziałek. Czekamy na szersze informacje odnośnie powodów oddania i kłopotów, jakie sprawia. Quote
rotek_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czekamy na przyjazd hammera Ci ludzie podawali powody które zupełnie mijały się z tym co zaobserwowaliśmy u hammera w schronisku Karina i Sarna- rozumiem one potrafią zębami siatkę przegryźć i uciec je zawsze trzeba mieć na oku Hammera mogliśmy samego zostawić na placu i chłopak nawet nie probował zwiać ponoć zupelnie nie słucha się właściciela w schronisku nawet ja potrafiłam go przywołać- a to znaczy ze mógł go przywołać każdy WG wskazówek esperanzy postaramy się w spokojnej rozmowie dowiedzieć jak najwięcej o zachowaniu hammera w domu Quote
Fela Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Spróbójcie się zorientować, czy on w ogóle był w domu. Bo takie próby ucieczki u niego mogą wskazywać, że był na zewnątrz non stop, nudził się i szukał kontaktu z człowiekiem... Moim zdaniem to lepiej, że wraca. Ten pies stworzony jest do domu, a nie na podwórko... Przepraszam, za głupie pytanie, ale mam kłopot z cofnięciem się na tym wątku, a nie pamiętam: czy przed jego adopcją ktoś widział ten dom? Quote
idusiek Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 tak...znalazł a teraz z niego wraca ... :placz: Quote
_ogonek_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Hamerku w górę :placz: Tak mi go szkoda, bo jest śliczny :-( Quote
idusiek Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 i jak ? Co z Hammerkiem???????? :roll: Quote
onek Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Płakać sie chce i tyle:placz: Domek widział Robert . Wszystko było ok. To, że Hammer nie lubi zamknięcia to nie jest nowość. Ale wyprowadzany na spacery i miziany - nie uciekał , nie nudził się. Poza tym to karny pies i akurat w to, że się nie słucha nie uwierzę. Rotek_ a jak jego stan zdrowia? Oczko, łapka? Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ech... szkoda słów. Co za głupia wymówka, że się nie słucha :mad: Quote
idusiek Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 no ale co z nim? jak on sie czuje i jak wyglada? Rotek, napisz cos ! Quote
_ogonek_ Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Rotek pisała mi wczoraj na PW że na weekend wyjeżdża. Quote
Recommended Posts