onek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hammerku do góry. Rotek_ i co odezwał się ktoś? Quote
idusiek Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 nic sie nie dzieje w sprawei Hammerka :-( Quote
rotek_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 na razie nic.... pusciłam małego na GW dodatkowo na dniach powinny się pojawić ogłoszenia zrobione przez jedną z dogomaniaczek Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jest jeszcze alllegro i alegratka. i nic więcej i nic poza tym i nikt go nie chce :placz: Quote
rotek_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Hammer na: eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl ojej.pl petworld.pl __________________ ogłoszenia zrobionę przez diankę Quote
onek Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Hammerek do góry Rotek_, Dianko - dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
rotek_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 jak zwykle nowa fotka hammera Hammer ma chyba typowy bieg doga niemieckiego na zdjęciu tego nie widać ale podczas ruchu wygląda tak jakby rozjeżdzały mu się łapy no i do tego ta uśmiechnięta morda z wywalonym językiem:evil_lol: no obłęd..... a zatrzymuje się dopiero jak uderzy ciałem w człowieka na szczęscie tak wyglada tylko podczas zabaw...ogolnie jest naprawdę spokojny i kochany Quote
ludwa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 i pomimo samych prawie zalet, nikt go nie chce:shake: Quote
onek Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Hammer biega jak duży pies:eviltong: Dla niektórych, to dobrze, że nie biega tak jak dog niemiecki tj np. tak : http://www.fun.from.hell.pl/2003-01-04/dog.mpeg Quote
idusiek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 a Ty tak strasznie bronisz się przed tym ze on nie dog jak on dog :D Quote
rotek_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 wielkością trochę brakuje mu do doga.... ale i tak jest spory filmik z babcią the best:evil_lol: Rozmawiałm przed chwilą z Robertem... mówiliśmy o naszym lokatorze(kociaku) trzeba mu szybko znaleźć wspaniały dom Wg. Roberta Hammer szybko powinien trafić do dobrego domu....chociaż z drugiej strony zal będzie mu go oddać. To wspaniły pies i ktoś kto go zaadoptuje będzie miał wspaniałego psiego przyjaciela chyba nic dodać nic ująć mały powędrował do GW Quote
idusiek Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Oddać szkoda? :roll: szkoda... bo fajny, ale z drugiej strony nie może życia w hotelu spędzać ( jaki on by śliczny nie był ;) ) Quote
rotek_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 ja słodziak słodziak;):loveu: ale mimo wszystki domek przydał by się... nie ma to jak swój pan na wyłączność Quote
Ancia123 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 U nas to chyb araczej na zawsze by nie został :/ Ale gdzieś na miesiąc może kilka tyg. taki dom tymczasowy ;)) http://www.dogomania.pl/forum/f80/ciapek-ten-wesoly-kundelek-126751/ Quote
idusiek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 jak to u Was? Ja bym chciała, żeby on miał SWÓJ DOMEK - jedyny kochany domek :-( Quote
blue.berry Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 idusiek - plakacik Hammerkowy gotow - zobacz czy Ci sie sciaga/otwiera (bo ostatnio cos chyba jest problem z duzymi plikami w imageshacku) no i sprawdz czy wszystko sie w info zgadza. Quote
idusiek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 suuuuuuuuuuuperowy !! :loveu: mi się otwiera i jest git ! Tylko jakbyś mogła zamienic z "we Uciechowie", na "w Uciechowie" ?:) od dzisiaj można rozwieszać zajefajen plakaty z Hammerkiem ! Kto sie podejmie????? :cool3: Nie można tego przegapić ! Quote
blue.berry Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 to juz poprawione. trzymam kciuki za Hammera bo przepiekny z niego psiak i zasluguje na dorby dom. Quote
idusiek Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 dzięki !!! kochana jestes ! :loveu: Quote
rotek_ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 mi się nie otwiera..... w tym tyg już będa zrywać wszystkie ogłoszenia z tabilicy i do tego czasu powstrzymam się...wywieszę w poniedziałek będzie dłużej wisieć Quote
Recommended Posts