idusiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Noooooooooo ludzie, nastepna zapesza.... :cool1: Quote
rotek_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 onek wielkie dzięki za noska:loveu: puszczać jeszcze raz ahmmera do GW czy do poniedziałku dac sobie spokój? Quote
onek Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Rozmawiałam dzisiaj z Pania Agnieszką z JG. Musiała w waznych sprawach wyjechac i Hammerka na razie nie obejrzy. Ale umówiłam się z nią wstepnie na wizyte adopcyjną. Dostałam numer do woluntariuszki i muszę to wszystko jeszcze zgrać :) Quote
idusiek Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 suuuper, oby sie udało ;) Kiedy Pani planuje przyjechac ? Quote
rotek_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Hammer nauczyl się od Sarniny chyba najgorszej rzeczy jaką ta sunia posiada:roll: bierze miskę w pysk i zadowolony lata po boksie ...na spacery też pewnie chętnie wychodziłby z nią ale wie kiedy coś przeskrobie i szybko przywołuje się do porzodku.... naprawdę tak karnego psa zyczylabym każdemu może gdyby nie to że wysypuje karmę z miski wyglądałby uroczo z tą michą w pysku..... Quote
ludwa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :eviltong: a ja myślę, że nawet rozsypując karmę wygląda rozbrajająco:loveu: Quote
Poker Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Rotek,bywają znacznie gorsze rzeczy :evil_lol:,a to jest urocze :eviltong: Quote
rotek_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 dzisiaj zrobiłam małą sesję zdjęciową na kilku zdjęciach wyszedł ciekawie...a na pozostałych dziwnie:evil_lol: do poniedziałku dałam aparat robertowi więc dopiero po tym czasie będe mogła dać fotki na wątek Quote
idusiek Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 a co z tymi ludzmi? onek zamilkła jakby z lekka...:roll: Quote
onek Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Telefony do dziewczyn z okolic JG, które dostałam, są nieme :( Liczę na telefon od Pana :) Sama zrobię wizytę przedadopcyjną :) Do Jeleniej nie pojadę :( To chyba tyle... Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 achas to musimy szukac kogos z JG jednak ? Kiedy Pani się odezwie zeby przyjechac? Jak bede wiedziala za zaczne szukac na powaznie...a tak to wisimy w próżni... Pan Z Wrocka jeszcze nie dzwonił? Moze trzeba zadzwonic do niego ....;) Quote
rotek_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 na watek schroniska wJG już dałam znać po raz drugi...może ktoś się odezwie Agathee alicjam_78 te osby są z JG ostatnio były aktywne.... onek pisałaś już do nich pw, może pomogą w razie potrzeby Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 a gdzie ten watek? moze ja sie podobijam ..:roll: Quote
karja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 hej dziewczyny:p ja jestem z jeleniej, moge pomoc tylko w srode wyjezdzam na tydzien.potem bede juz w JG pozdrawiam Quote
idusiek Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 karja napisał(a):hej dziewczyny:p ja jestem z jeleniej, moge pomoc tylko w srode wyjezdzam na tydzien.potem bede juz w JG pozdrawiam Super, a moze do srody by sie udało co ?:cool3: Quote
karja Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 wyjezdzam w srode rano wiec do wtorku wieczorem nie ma sprawy:p Quote
rotek_ Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 poki jesteś prześlij onek swoj tel kontaktowy będzie można wszystko szybciej załatwić Quote
rotek_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 spory psiak.... kolejny z uśmiechów Hammera:loveu: Quote
Recommended Posts