Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='onek']Hammer szuka domu. Do góry :)

napisałam do kilku osób z Wrocka z informacją o Hammerze.
Niezależnie od tego - proszę o przesłanie na adres mailowy tekstu ogłoszenia - wydrukuję i porozwieszam w mojej okolicy (Zalesie, Zacisze - dzielnice willowe). Może znajdzie się dobra dusza... Moj mail: frisko@interia.pl

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='idusiek'][FONT=Arial]Hammer to około 3 letni pies w typie doga.[/FONT]

[FONT=Arial]Przez 2 miesiące błąkał się po okolicznej mazowieckiej wsi, skąd trafił do schroniska. Ponieważ jednak jest psem delikatnym, nie potrafił odnaleźć się w panujących tam warunkach...Hammer z dnia na dzień czuł sie coraz gorzej...Został zabrany a tym samym - uratowany od śmierci.[/FONT]

[FONT=Arial]Hammer jest pięknym psem, która uwielbia zabawy i spacery. Idealnym miejscem byłby dla niego dom z ogrodem, po którym mógłby biegać do woli. [/FONT]

[FONT=Arial]Jego mądre oczy mówią same za siebie- "Dużo już przeszedłem w swoim życiu, potrzebuję ciepła i spokoju - czy możesz mi pomóc?"[/FONT]

[FONT=Arial]Jest karny i słucha się opiekuna. [/FONT]
[FONT=Arial]Uwielbia dzieci i w zabawie z nimi jest bardzo delikatny- potwierdzone. UWIELBIA SUCZKI, ZACHOWUJE SIĘ PRZY NICH JAK PRAWDZIWY DŻENTELMEN :)[/FONT]

[FONT=Arial]Obecnie - przebywa we Wrocławiu.[/FONT]

[FONT=Arial]Czeka na tego jedynego, odpowiedzialnego właściciela, który go pokocha i zaopiekuje się nim troskliwie...[/FONT]

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:

0 600 075 987
0 600 101 446
0 889 174 935

FRISKO- oto treść ogłoszenia i zdjęcie , kolejne pod spodem ;) Dzięki za pomoc !!!! Kazde ogłoszenie jest ważne, tym bardziej, że Hammerkiem nikt kompletnie sie nie interesuje....:-(

Posted

kiiniaa napisał(a):
Dostałam dzisiaj maila w sprawie Hamera, wszystko super tylko pan szuka pieska na podwórko:shake:
Taki bajer pies, a tyle czeka

no na podwórko to nie bardzo...:roll:

Posted

Jeszcze nie :shake: Ale jest szansa na 300zł z Dogi Adopcje:lol: Na koncie Niczyje też jest jakaś sumka..ale nie wiem jaka :cool1: Może czas ją już przelać?

Posted

spokojnie
patrzylam sie rano na stan konta hammera
na dzien dziesiejszy to oklo 220zl

tez mam troche fantow na bazarki
musze poczekac az komputer mi naprawia;)

Posted

rotek_ napisał(a):
spokojnie
patrzylam sie rano na stan konta hammera
na dzien dziesiejszy to oklo 220zl

tez mam troche fantow na bazarki
musze poczekac az komputer mi naprawia;)

220 do zapłaty tak ? czy to ogolny rachunek ??