akira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 mój e-mail : ajash@o2.pl Zamieściłam już mu ogłoszenia tu puki co: http://ogloszenia.adverts.pl/ http://www.eoferty.com.pl/id93843.html www.proequo.pl/forum www.isu.pl www.drobne.pl www.ogloszenia-drobne.com.pl www.zwierzeta.5aleja.pl Jutro dodam na reszcie stron Quote
onek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Tylko taka mała uwaga do treści ogłoszeń : obecnie przebywa w okolicach Dzierżoniowa, ale transport jakby co zapewniony :) Quote
akira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 spoko ;] a właśnie onek mam do ciebie pytanie. ponieważ nie mam jak zdrukować ogłoszenia to mogę Ci pomóc je rozwieszać? Quote
rotek_ Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 hammer jest dużym psem ale na smyczy mozna go spokojnie prowadzic-nie szarpie do przodu a na komende stoj, zatrzymuje się i patrzy na właściciela pierwsza noc nie zniosl źle;) przywital roberta szczekaniem i merdaniem ogona oni sa w sobie zakochani:eviltong: robert przyjechal na osrodek o 8 rano zeby facet sie samotny nie czul to dosc dziwne zachowanie jak na niego, bo zbudzic go o 8 rano udalo mi sie tylko raz, a potem po 10 min rozmowy przez tel zasnął:angryy: ...w trakcie rozmowy oczywiscie:evil_lol: obejde dogo i wysylam ogloszenie do gw z adresu mailowego schroniska, wtedy jakos czesciej pojawiaja sie tam nasze ogloszenia z gory przepraszam na malo polskie pisanie, ale klawiatura mi strajkuje... na razie musze zrezygnowac z częsci polskich znaków nr tel do ogloszen Robert 510 433 322 Quote
idusiek Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 zaangażował się znaczy- bo to pierwszy gośc hotelowy:lol: cFajnie, oby tak dalej- bardzo Wam dziekuję za troskliwą opiekę nad Hammerkiem :loveu: Quote
tifet Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 no to skoro narazie rodzynek z niego to będzie miał super dawkę drapanka:cool1: Quote
idusiek Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 a jak dzisiaj miewa sie Hammer?:cool3: Quote
onek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dzwoniłam wczoraj wieczorem. Wszystko OK. nadal potrzebna pomoc w szukaniu domku dla Hammera. Ma byc ogłoszenie w lokalnej prasie, ale wiecej wie rotek_ :) Quote
idusiek Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 onek napisał(a):Dzwoniłam wczoraj wieczorem. Wszystko OK. nadal potrzebna pomoc w szukaniu domku dla Hammera. Ma byc ogłoszenie w lokalnej prasie, ale wiecej wie rotek_ :) a i ja wiem :) w GW i WW ( to chyba cos Waszego ..) ;) Quote
rotek_ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 dzięki mnie już parę psiaków znalazło domy dzięki ogłoszeniom w gazetach Hammer ma kilka ciekawych zdjęc które mogą przykuc uwagę ogłoszenia w świdnicy na pewno będą Hammer ma uszkodzone oko wygląda to na uraz mechaniczny nie wymaga regularnego podawania leków ale co jakiś czas jak "psuje" się rogówka trzeba mu zakrapiac i to potrwa chyba do końca dni HammerA nie jest to uciążliwe wbrew pozorom Quote
idusiek Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 tak ,z tym okiem to podejrzewano najpierw zapalenie rogówki a potem krwiaka.... coś z nią jest na pewno, ale po podawaniu kropli jest ok ;) Trzymam kciuki za ogłoszenia i zainteresowanie ! Quote
onek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 onek napisał(a): ... Hammer wg mojej oceny jest w dobrej formie. Przytył , gołym okiem widać :evil_lol:, ma ładną, błyszczącą, puszystą sierść. Oczy - prawie bez zastrzeżeń, to po urazie chyba już "takie" zostanie:roll:, ale i tak o niebo lepiej :) Biega , skacze, ale przy dotykaniu łapki w miejscu zniekształcenia - reaguje- co oznacza, że troszkę go boli. ... Tak pisałam o oku Hammera. Tak, to może być np. po uderzeniu samochodu. Tak jak łapka, zreszta po tej samej stronie. Zostawiłam Robertowi kropelki do oczka. Ale uwaga, to oczko go boli i trzeba dużo cierpliwosci żeby zakropić. Mój sposób: Hammerek się kładzie na boczku, troche pieszczot i da sobie zakropic, pod warunkiem, że zakrapalcz jest w pewnej odległości, ale można mu delikatnie odciągnąć powiekę :) Biorąc jednak pod uwage stan oka we wrześniu a dzisiaj , to nie jest wykluczone, że może da się naprawić :) Poprawa jest bowiem bardzo duża. Quote
onek Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 rotek_ :) a będą jakieś nowe zdjęcia Hammerka? Quote
idusiek Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 no własnie, mozemy liczyć na jakies fajne foty ze spaceru ( bez walk ;) ) ? Quote
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Szperam i szukam fantow na bazarek, od mamy coś wydębie - pomyślałam, że dochody można podzielić między Hammerka i Lordzia. Co Wy na to?? Znajdzie się ktoś do wystawienia bazakru? Porobie zdjęcia, opisze przedmioty, zajme się wysyłka tylko jakby ktoś mógl wystawic i aktualizować?? Quote
tifet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 jeśli nikt nie zrobi to ja mogę zrobić bazarek dla naszych dwóch macho :diabloti::diabloti: tylko weźcie wejdźcie na wątek Lorda i wytłumaczcie mi o co chodzi z rozliczeniami z bazarków bo głupolowata blondi ze mnie:cool1: od siebie też coś dorzucę... Quote
pixie Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tifet napisał(a):podnoszę...:diabloti: jest podobny do Maxa..tego od mru, ktora wlasnie znalazl dom moze mru wysle zdjecia Panu ktory interesowal sie Maxem po aukcji allegro ...poprosilam mru o to wiem ze od zdjec do adopcji daleka droga, lecz zadnej szansy nawet najbardziej niklej nie wolno zmarnowac! Quote
tifet Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 słuchajcie mogę robić bazarki... pojedynczy dla Lordzia, pojedynczy dla Hamerka lub jeden dla obu przystojniaków :diabloti: ale na koniec muszę się z bazarków rozliczyć w dogomani... więc tak sobie pomyślałam że najłatwiej będzie jak będą rozliczane spod jednej "organizacji" czyli Dogi Adopcje, bo do niej oba należą.... a do Dogi Adopcje onek należy to po uzbieraniu pieniążków i podzieleniu ich przeze mnie i przekazaniu ich na dane psiaki to Onek by potwierdzała czy zostały przekazane pieniążki czy nie... Quote
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Tak to działa??Dobra ja jutro zdjęia porobie fantów :) Quote
Recommended Posts