idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='onek']To filmik z dzisiejszego spacerku z Hammerem. Kaganiec jest niestety konieczny:-( Hammer nie lubi Lincolna. Nawet ten kaganiec dzisiaj nam nie pomógł:shake: Hammerek dla wszytkich... http://pl.youtube.com/watch?v=Loqefx5to1M no no ,mOja Drgoa, powinnaś filmowcem zostac :) Taki montaż i opisy i w ogole ...fiu fiu :cool3: Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ale pucek z niego w porównaniu do łaciatych :cool3: Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 sama jestes pucek :p To bardzo ladny i fajny psiak a to , że oryginalny to jeszcze lepiej :cool3: Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 idusiek napisał(a):sama jestes pucek :p To bardzo ladny i fajny psiak a to , że oryginalny to jeszcze lepiej :cool3: :mad:te cioteczka proszę się tak nie denerwować bo wszyscy zaraz będą puckami :eviltong:... a on widać że chłopak robi się w stylu "z bogatego domu" :lol: ale jak tak się patrzy na te foto jak jest z dwoma dogusiami to tak grzecznie wygląda :diabloti: Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 oj tifet , śmieje sie tylko ,wiadomo, że puckowaty i nie wyglada tak dostojnie jak dogi ;) ale z bogatego domu widać, że jest, mimo iż kundellos zwykły to i odchowany i z dnia na dzien coraz grubszy :cool3: miejsmy nadzieję, że i w Uciechowie będzie tak wygladał... Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ale ma na zapas. Z przyzwyczajenia dawałam tyle co zawsze:evil_lol: ( a dogi jedza dużo jak są zdrowe ) chyba za dużo:p Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ciii on jak foczka -zima nadchodzi trzeba więcej sadełka uzbierać aby było ciepło :cool3: a co... niech se chłopak czerpie garściami z życia :diabloti: widać że Onek o niego dba i to bardzo:cool3: ps. ciekawi mnie rodzaj preferowanej kuchni Onkowej :cool3: Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Hammerek zadowolony :) Dwa razy dziennie karma z ryżem i kurczakiem, zamiennie z wołowinką :lol: Ps. karma jagniecina z ryzem najlepiej nam wchodzi :) Czesto zmieniam, preferuje Acanę , ale eksperymentujemy tez z innymi. Quote
tifet Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 pięknie wychodzą Ci te eksperymenty:cool3: oj i jakby pomyśleć że mogłabyś dorwać Lordzika:loveu: może byłoby mu bliżej doga niż anorektyka... Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kinga , a co z tym kreonem? Pytałaś? Na problemy z trzuska i biegunki Kasia Quel polecała kiedyś rozgotowanego kurczaka z ryzem. Ale są takie dogi, co im nawet ryż nie pasuje :cool1: Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 widzicie - a kundlom pasuje wszystko :p Quote
tifet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='onek']Kinga , a co z tym kreonem? Pytałaś? Na problemy z trzuska i biegunki Kasia Quel polecała kiedyś rozgotowanego kurczaka z ryzem. Ale są takie dogi, co im nawet ryż nie pasuje :cool1: on po kurczaku i ryżu ma destrukcje i wymioty... kreonu dostał serię w lecznicy i teraz już go nie przyjmuje... Quote
ludwa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 ale wiecie, co? Kto uwierzy, że taki grubas nieszczęśliwy jest i ratować trzeba...? Chude większą litość wzbudzają:eviltong: Quote
rotek_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Hammer już do nas dotarł na dniach będzie miał pierwszy spacer razem z nasza Karą i Sarniną na koty jest zupełnie obojętny na razie pies jest rozproszony nowa sytuacją, a pomimo to na spacerach reaguje na komendy Hammer przypomina Robertowi Jaszka, psa który został adoptowany rok temu Jaszek był jego "synkiem":lol: rozmawiając przez telefon Robert powiedział mi "jest świetny, wszystko zaczyna byc już po staremu teraz znowu będę miał kogoś do osobistych spacerów";) Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Rotek, dzieki za te słowa...:oops: Osobiscie trochę balam się o Hammerka...wiesz, przywykł do bardzo dobrego, zadomowił się....ech a tu taki klops, z dnia na dzien coraz gorzej... Rozumiem też jednak sytuację onka i tak naprawdę wiem, że zrobiła co mogła i że wybrała najlepsze dla niego miejsce. Mam nadzieję, że będzie miał u Was dobrze, że będziecie o niego dbać jak o "swojego synka" ;) aa, i moze w takim razie pomożecie nam w jego adopcji ?:cool3: Mi opadają łapy, że nikt, zupełnie nikt się nim nie interesuje a to taki super pies !:-( Quote
rotek_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 idusek, ja zajme się ogłoszeniami w GW i WW podsumowując gdzie jeszcze Hammer ma ogloszenia? Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 rotek ,super ! Hammer ma Allegro, Alegratkę, Gumtree...tyle ma...:oops: Quote
onek Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Zawieźlismy Hammerka do Uciechowa. Wiem, że trafił najlepiej jak mógł:loveu: Ale jest mi tak smutno:-( bo Hammer to świetny przyjaciel i taki kochany pies- a musiałam go oddać. Trzymam kciuki za szybką adopcję Hammera. Quote
pixie Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='rotek_']idusek, ja zajme się ogłoszeniami w GW i WW podsumowując gdzie jeszcze Hammer ma ogloszenia? wlasnie wlasnie wpisujcie te informacje w miare wystawiania ogloszen w pierwszy post bedzie latwo sprawdzic i aktualizowac / np mozna pisac ze allegro do..../ przy okazji przypominam o watku zaktualizowanych stron ogloszeniowych zalozonym przez pidzej:multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122313 tutaj jest pole do popisu.. mozna poprosic o pomoc osoby z mapy pomocy dogo jest bardzo duzo oferentow ogloszen!:multi: Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 pixie ,ty to jestes oblatana ;) Dzięki za namiar na ogłoszenia. Ja zajmę się pierwszą 20 - zaraz dam info i zdjęcia jakie wkadam. kto zajmie się resztą?:cool3: Quote
akira Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 a gdzie ogłoszenia się rozwiesza? Mogę pomóc jeśli chcecie. Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Hammer to około 3 letni pies w typie doga. Przez 2 miesiące błąkał się po okolicznej mazowieckiej wsi, skąd trafił do schroniska. Ponieważ jednak jest psem delikatnym, nie potrafił odnaleźć się w panujących tam warunkach...Hammer z dnia na dzień czuł sie coraz gorzej...Został zabrany a tym samym - uratowany od śmierci. Hammer jest pięknym psem, która uwielbia zabawy i spacery. Idealnym miejscem byłby dla niego dom z ogrodem, po którym mógłby biegać do woli. Jego mądre oczy mówią same za siebie- "Dużo już przeszedłem w swoim życiu, potrzebuję ciepła i spokoju - czy możesz mi pomóc?" Jest karny i słucha się opiekuna. Uwielbia dzieci i w zabawie z nimi jest bardzo delikatny- potwierdzone. UWIELBIA SUCZKI, ZACHOWUJE SIĘ PRZY NICH JAK PRAWDZIWY DŻENTELMEN :) Obecnie - przebywa we Wrocławiu. Czeka na tego jedynego, odpowiedzialnego właściciela, który go pokocha i zaopiekuje się nim troskliwie... KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: 0 600 075 987 0 600 101 446 0 889 174 935 Quote
idusiek Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='akira']a gdzie ogłoszenia się rozwiesza? Mogę pomóc jeśli chcecie. wszedzie, gdzie tylko mozna akira ;) Podaj maila, wysle ci gotowca :cool3: Quote
Recommended Posts