Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
sama jestes pucek :p

To bardzo ladny i fajny psiak a to , że oryginalny to jeszcze lepiej :cool3:

:mad:te cioteczka proszę się tak nie denerwować bo wszyscy zaraz będą puckami :eviltong:... a on widać że chłopak robi się w stylu "z bogatego domu" :lol:

ale jak tak się patrzy na te foto jak jest z dwoma dogusiami to tak grzecznie wygląda :diabloti:

Posted

oj tifet , śmieje sie tylko ,wiadomo, że puckowaty i nie wyglada tak dostojnie jak dogi ;) ale z bogatego domu widać, że jest, mimo iż kundellos zwykły to i odchowany i z dnia na dzien coraz grubszy :cool3:
miejsmy nadzieję, że i w Uciechowie będzie tak wygladał...

Posted

ciii on jak foczka -zima nadchodzi trzeba więcej sadełka uzbierać aby było ciepło :cool3: a co... niech se chłopak czerpie garściami z życia :diabloti: widać że Onek o niego dba i to bardzo:cool3:

ps. ciekawi mnie rodzaj preferowanej kuchni Onkowej :cool3:

Posted

Hammerek zadowolony :)
Dwa razy dziennie karma z ryżem i kurczakiem, zamiennie z wołowinką :lol:

Ps. karma jagniecina z ryzem najlepiej nam wchodzi :) Czesto zmieniam, preferuje Acanę , ale eksperymentujemy tez z innymi.

Posted

pięknie wychodzą Ci te eksperymenty:cool3:

oj i jakby pomyśleć że mogłabyś dorwać Lordzika:loveu: może byłoby mu bliżej doga niż anorektyka...

Posted

Kinga , a co z tym kreonem? Pytałaś?
Na problemy z trzuska i biegunki Kasia Quel polecała kiedyś rozgotowanego kurczaka z ryzem. Ale są takie dogi, co im nawet ryż nie pasuje :cool1:

Posted

[quote name='onek']Kinga , a co z tym kreonem? Pytałaś?
Na problemy z trzuska i biegunki Kasia Quel polecała kiedyś rozgotowanego kurczaka z ryzem. Ale są takie dogi, co im nawet ryż nie pasuje :cool1:

on po kurczaku i ryżu ma destrukcje i wymioty... kreonu dostał serię w lecznicy i teraz już go nie przyjmuje...

Posted

Hammer już do nas dotarł
na dniach będzie miał pierwszy spacer razem z nasza Karą i Sarniną
na koty jest zupełnie obojętny

na razie pies jest rozproszony nowa sytuacją, a pomimo to na spacerach reaguje na komendy

Hammer przypomina Robertowi Jaszka, psa który został adoptowany rok temu
Jaszek był jego "synkiem":lol:
rozmawiając przez telefon Robert powiedział mi "jest świetny, wszystko zaczyna byc już po staremu teraz znowu będę miał kogoś do osobistych spacerów";)

Posted

Rotek, dzieki za te słowa...:oops:
Osobiscie trochę balam się o Hammerka...wiesz, przywykł do bardzo dobrego, zadomowił się....ech a tu taki klops, z dnia na dzien coraz gorzej... Rozumiem też jednak sytuację onka i tak naprawdę wiem, że zrobiła co mogła i że wybrała najlepsze dla niego miejsce.

Mam nadzieję, że będzie miał u Was dobrze, że będziecie o niego dbać jak o "swojego synka" ;)

aa, i moze w takim razie pomożecie nam w jego adopcji ?:cool3: Mi opadają łapy, że nikt, zupełnie nikt się nim nie interesuje a to taki super pies !:-(

Posted

Zawieźlismy Hammerka do Uciechowa. Wiem, że trafił najlepiej jak mógł:loveu:
Ale jest mi tak smutno:-( bo Hammer to świetny przyjaciel i taki kochany pies- a musiałam go oddać.
Trzymam kciuki za szybką adopcję Hammera.

Posted

[quote name='rotek_']idusek, ja zajme się ogłoszeniami w GW i WW
podsumowując gdzie jeszcze Hammer ma ogloszenia?

wlasnie wlasnie
wpisujcie te informacje w miare wystawiania ogloszen w pierwszy post bedzie latwo sprawdzic i aktualizowac / np mozna pisac ze allegro do..../

przy okazji przypominam o watku zaktualizowanych stron ogloszeniowych zalozonym przez pidzej:multi:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122313

tutaj jest pole do popisu..
mozna poprosic o pomoc osoby z mapy pomocy dogo jest bardzo duzo oferentow ogloszen!:multi:

Posted

pixie ,ty to jestes oblatana ;)

Dzięki za namiar na ogłoszenia.

Ja zajmę się pierwszą 20 - zaraz dam info i zdjęcia jakie wkadam.

kto zajmie się resztą?:cool3:

Posted

Hammer to około 3 letni pies w typie doga.

Przez 2 miesiące błąkał się po okolicznej mazowieckiej wsi, skąd trafił do schroniska. Ponieważ jednak jest psem delikatnym, nie potrafił odnaleźć się w panujących tam warunkach...Hammer z dnia na dzień czuł sie coraz gorzej...Został zabrany a tym samym - uratowany od śmierci.

Hammer jest pięknym psem, która uwielbia zabawy i spacery. Idealnym miejscem byłby dla niego dom z ogrodem, po którym mógłby biegać do woli.

Jego mądre oczy mówią same za siebie- "Dużo już przeszedłem w swoim życiu, potrzebuję ciepła i spokoju - czy możesz mi pomóc?"

Jest karny i słucha się opiekuna.
Uwielbia dzieci i w zabawie z nimi jest bardzo delikatny- potwierdzone. UWIELBIA SUCZKI, ZACHOWUJE SIĘ PRZY NICH JAK PRAWDZIWY DŻENTELMEN :)

Obecnie - przebywa we Wrocławiu.

Czeka na tego jedynego, odpowiedzialnego właściciela, który go pokocha i zaopiekuje się nim troskliwie...

KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI:

0 600 075 987
0 600 101 446
0 889 174 935