idusiek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 onek, dostałaś zrobione przeze mnie ogłoszenie?:cool3: Quote
onek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ogłoszenie doszło:) Ida dziękuję :) Hammer nadal szuka domu! Quote
idusiek Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 tiflet - ja nie mam dostepu do konta niczyich ...:roll: onek - nie dizekuj tylko drukuj i rozwieszaj czym prędzej !:cool3: Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 las rąk...:roll: Onek, pisalam z Koperkiem- może byłby tańszy tymczas dla Hammerka niż ten w Warszawie... A plakat wyslalam też Namash Child.. więc myślę, że też gdzieś rozwiesi ;) Quote
onek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ida ten tymczas to pilne. W poniedziałek zawoże Hammera do hotelu. U nas doba po 50 zł. Znowu mam poszarpanego bardzo mocno psa.:-( Quote
pixie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 onek napisał(a):Ida ten tymczas to pilne. W poniedziałek zawoże Hammera do hotelu. U nas doba po 50 zł. Znowu mam poszarpanego bardzo mocno psa.:-( byl taki hotelik w Katach kolo wroclawia, calkiem przyzwoity, byla tam Kasia, prowadzona w schornisku przez Agnieszka Visenna watek kasi mam zasubskrybowany zaraz odnajde i podam tutaj te namiary doba kosztowala - fakt prawie dwa lata temu 25 zlotych - no ale chyba nie podwoila sie.. to bardzo drogo 50 zlotych... onek byl jeszcze jeden hotelik - proponuje zwroc sie do ulvehdinn ona ma doskonala orientacje jesli chodzi o hoteliki we Wroclawiu la pegaza, rebellia tez powinny moc poradzic tzn moze jakies konkretne inne hoteliki ulvhedinn albo np magdina..moze u Wandy Jerzyk go umiescic - Magdina bywa czesto na dogo i bezposrednio kontaktuje sie z pania Wanda..jest chyba wolontariuszka tam ...a tam to nie schronisko tylko przytulisko pelnym sercem tyle ze paredziesiat kilometrow..no ale jesli nie ma innej mozliwosci ... Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 pixie- w tym momencie wszystko co tansze niz 50 zł by sie przydało ... nie ma sie nawet na kogo powołac,a ja w tamtych stronach nie znam nikogo prócz onek... :-( Quote
pixie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 zaraz znajde te nicki i bardzo wtedy aktywne osoby baaaaardzo pomogly a sytuacja byla krytyczna:-( kasia wprawdzie nieduza, ale pies z nowotworem przed operacja...etc etc i mocno posunieta wiekowo momencik..zduplikowal sie post..juz zaraz do was wracam;) Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 dzieki za namiary - pixie ;) Jak zwykle- kobieta na właściwym miejscu o własciwej porze :cool3: Quote
pixie Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='idusiek']dzieki za namiary - pixie ;) Jak zwykle- kobieta na właściwym miejscu o własciwej porze :cool3: 1/SZYMANÓW k/Kątów Wrocławskich Hotel dla Zwierząt "Kubuś". Przyjmujemy wszystkie zwierzęta domowe, również przewlekle chore (nie tylko psy i koty). Zapewniamy bezpośrednią opiekę weterynaryjną). Hotel całoroczny. Zwierzęta mają osobne boksy w murowanym, ogrzewanym budynku, osobne wybiegi, są wyprowadzane na spacery i pielęgnowane. Cena hotelu jest uzależniona od zwierzęcia, rodzaju wymaganej karmy (dieta) oraz stanu zdrowia zwierzęcia. Oferujemy dowóz do hotelu i z powrotem do domu za niewielką opłatą (zależną od odległości). Szymanów 7, tel. 0-71 789 11 39, tel./fax 0-71 390 70 02, tel. kom. (0)600 758 556, E-mail, Strona WWW to raz...zaraz nastepne..piszcie dzwoncie sprawdzajcie czy jeszcze istnieja..i ile kosztuje kiedys mowino tak sobie dobrze o Kubusiu tj tym hoteliku ale okazalo sie pozniej ze jak to ludzie kazdy ma inne wymagania... 2/ - BOLEŚCIN k/Wrocławia Hotel dla Zwierząt. Przyjmujemy psy i koty. W nocy zwierzęta przebywają w boksach w budynku. W ciągu dnia psy przebywają w odrębnych boksach dziennych, na zewnątrz. Możliwy jest pobyt zwierzęcia z wyżywieniem hotelowym lub własnym. Hotel usytuowany jest w pobliżu tras Wrocław-Poznań oraz Wrocław-Warszawa PFUH Hotel dla Zwierząt, Teresa Gruszczyńska & Anna i Robert Niemczykowie, Boleścin 10, 55-100 Trzebnica, tel. (071) 312 76 85, tel. kom. 0603 073 343, 3/to nie wiem czy przypadkiem nie sa osoby prywatne oglaszajace sie ze chetnie zaopiekuja sie odplatnie psami..podawala po wyszukiwaniu dluzszym Edi100 a/Wrocław ul Hermanowska 26 tel 71 3736853 b/ Opieka nad suczkami ul Piłsudskiego 12/3 tel-3253232. c/ Domaszczyn koło wrocławia ( gm Długołęka) 605171800 d/ Katy Wr ul 1-go Maja 69 tel 3166378 naturalnie nie ma tutaj zadnych referencji jak skoncze wyszukiwanie w watku Kasi-Klusi - pamietajcie to sprzed dwoch lat..moze ulegly likwidacji lub tez ..rozkwitly namiary sa trzeba dzwonic jeszcze cos bylo moment...chyba ze to wlasnie Katy o ktorych juz byklo wyzej i zaraz tutaj zaprosze wroclawian ...ale najpeirw te adresy do konca..metodycznie 4/ Idusiek - zmien tytul WROCLAW ALARM! Kto zna HOTELIK DLA HAMMERA - TRUDNA SYTUACJA W DT.czy cos takiego i w pierwszym poscie na dole zaktualizuj sytuacje, to dla tych z Wroclawia, ktorzy nie sledzili watku...przekopac sie nie ma czasu... Quote
onek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 W Kubusiu 50 zł. - ograniczyli liczbe miejsc W Domaszczynie 40 zł. :shake: na Piłsudskiego - suczki z cieczką:roll: Umówiłam sie w Domaszczynie Quote
idusiek Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Onek, dzwon dalej - Nawet po tych prywatnych ! Ja zmieniłam tytul, uaktualniłam pierwszy post. Kurdę...co jeszcze możemy zrobic??:-( Co z ogłoszeniami? Quote
Korenia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Jest też podobno jakiś hotelik w okolicach siechnicy (?) zapytajcie Koperka, napiszcie też do ulv, bo ona miala kontatkty z hotelem Kasi i załatwiła tak tanio - może coś zdziała. Jest też hotel w mirkowie - Pupil się zwie, dość dorgi - ale może po pogadaniu by spuścili coś.. Quote
onek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 To filmik z dzisiejszego spacerku z Hammerem. Kaganiec jest niestety konieczny:-( Hammer nie lubi Lincolna. Nawet ten kaganiec dzisiaj nam nie pomógł:shake: Hammerek dla wszytkich... http://pl.youtube.com/watch?v=Loqefx5to1M Quote
ulvhedinn Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Kubuś moze drogi, ale polecam. Pytając o cenę, mówiliście, że jesteście z dogo? Dają ulgi :lol: Spytajcie jeszcze uciechowiaków- własnie otwieraja hotelik, co prawda głównie dla nieduzych psów, ale... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122403 Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='ulvhedinn']Kubuś moze drogi, ale polecam. Pytając o cenę, mówiliście, że jesteście z dogo? Dają ulgi :lol: Spytajcie jeszcze uciechowiaków- własnie otwieraja hotelik, co prawda głównie dla nieduzych psów, ale... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122403 Zadzwonię do Robetra...może w drodze wyjątku przyjmą dużego psa? Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Umówiłam się w Uciechowie na jutro. Hammer będzie miał dobrą opiekę a Uciechów pierwszego klienta :) Ida :) Cena taka jak w Otrębusach :) Od nas co prawda nieco daleko, ale do Roberta mam zaufanie, zam go i myślę , że bedzie dobrze :) Nie zmienia to faktu, że to tylko hotel. Hammer jest bardzo potrzebującym psiakiem. Szukamy domu dla Hammera- pilne! Quote
Poker Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Uciechów zaczyna działalność hotelową.Miejscowość niedaleko od Dzierżoniowa,ok.30 km.od Wrocławia. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122403 Quote
idusiek Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 onek napisał(a):Umówiłam się w Uciechowie na jutro. Hammer będzie miał dobrą opiekę a Uciechów pierwszego klienta :) Ida :) Cena taka jak w Otrębusach :) Od nas co prawda nieco daleko, ale do Roberta mam zaufanie, zam go i myślę , że bedzie dobrze :) Nie zmienia to faktu, że to tylko hotel. Hammer jest bardzo potrzebującym psiakiem. Szukamy domu dla Hammera- pilne! No to o tyle super, ze nie musimy go na razie przenosic do Wawy..uff... Dzieki wszystkim za pomoc ! Teraz trzeba zacząc "nagonkę" z ogłoszeniami ! Drukować, rozwieszac, do jakiejs gazety dac ...Ja mogę w GW, spróbuje jeszcze raz w Merto. Trzeba się spiąc :cool3: Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='Poker']Uciechów zaczyna działalność hotelową.Miejscowość niedaleko od Dzierżoniowa,ok.30 km.od Wrocławia. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122403 :diabloti: jakieś 60 km tylko:evil_lol:, ale co tam... Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Fimik sie podobał? :roll: Nikt Hammerka nie chwali:mad: o reżyserze i producencie nie wspominając:evil_lol: Quote
onek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ida :) prosze zmień tytuł. Może być rozpaczliwe ale wołanie o dom stały. Napisz, że zdjęcia tego przystojniaka sa na stronie ... i film na stronie ... Może ktos się w nim zakocha tak jak my - od wejrzenia, tylko niekoniecznie pierwszego:lol: Quote
Recommended Posts