Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

las rąk...:roll:

Onek, pisalam z Koperkiem- może byłby tańszy tymczas dla Hammerka niż ten w Warszawie...
A plakat wyslalam też Namash Child.. więc myślę, że też gdzieś rozwiesi ;)

Posted

onek napisał(a):
Ida ten tymczas to pilne. W poniedziałek zawoże Hammera do hotelu. U nas doba po 50 zł.
Znowu mam poszarpanego bardzo mocno psa.:-(

byl taki hotelik w Katach kolo wroclawia, calkiem przyzwoity, byla tam Kasia, prowadzona w schornisku przez Agnieszka Visenna

watek kasi mam zasubskrybowany zaraz odnajde i podam tutaj te namiary
doba kosztowala - fakt prawie dwa lata temu 25 zlotych - no ale chyba nie podwoila sie..
to bardzo drogo 50 zlotych...

onek byl jeszcze jeden hotelik - proponuje zwroc sie do ulvehdinn ona ma doskonala orientacje jesli chodzi o hoteliki we Wroclawiu

la pegaza, rebellia tez powinny moc poradzic tzn moze jakies konkretne inne hoteliki

ulvhedinn albo np magdina..moze u Wandy Jerzyk go umiescic - Magdina bywa czesto na dogo i bezposrednio kontaktuje sie z pania Wanda..jest chyba wolontariuszka tam ...a tam to nie schronisko tylko przytulisko pelnym sercem
tyle ze paredziesiat kilometrow..no ale jesli nie ma innej mozliwosci ...

Posted

zaraz znajde te nicki i bardzo wtedy aktywne osoby baaaaardzo pomogly
a sytuacja byla krytyczna:-( kasia wprawdzie nieduza, ale pies z nowotworem przed operacja...etc etc i mocno posunieta wiekowo

momencik..zduplikowal sie post..juz zaraz do was wracam;)

Posted

[quote name='idusiek']dzieki za namiary - pixie ;)
Jak zwykle- kobieta na właściwym miejscu o własciwej porze :cool3:

1/SZYMANÓW k/Kątów Wrocławskich
Hotel dla Zwierząt "Kubuś". Przyjmujemy wszystkie zwierzęta domowe, również przewlekle chore (nie tylko psy i koty). Zapewniamy bezpośrednią opiekę weterynaryjną).
Hotel całoroczny. Zwierzęta mają osobne boksy w murowanym, ogrzewanym budynku, osobne wybiegi, są wyprowadzane na spacery i pielęgnowane. Cena hotelu jest uzależniona od zwierzęcia, rodzaju wymaganej karmy (dieta) oraz stanu zdrowia zwierzęcia.
Oferujemy dowóz do hotelu i z powrotem do domu za niewielką opłatą (zależną od odległości).
Szymanów 7, tel. 0-71 789 11 39, tel./fax 0-71 390 70 02, tel. kom. (0)600 758 556, E-mail, Strona WWW

to raz...zaraz nastepne..piszcie dzwoncie sprawdzajcie czy jeszcze istnieja..i ile kosztuje

kiedys mowino tak sobie dobrze o Kubusiu tj tym hoteliku ale okazalo sie pozniej ze jak to ludzie kazdy ma inne wymagania...

2/ - BOLEŚCIN k/Wrocławia

Hotel dla Zwierząt. Przyjmujemy psy i koty. W nocy zwierzęta przebywają w boksach w budynku. W ciągu dnia psy przebywają w odrębnych boksach dziennych, na zewnątrz. Możliwy jest pobyt zwierzęcia z wyżywieniem hotelowym lub własnym.
Hotel usytuowany jest w pobliżu tras Wrocław-Poznań oraz Wrocław-Warszawa
PFUH Hotel dla Zwierząt, Teresa Gruszczyńska & Anna i Robert Niemczykowie, Boleścin 10, 55-100 Trzebnica, tel. (071) 312 76 85, tel. kom. 0603 073 343,

3/to nie wiem czy przypadkiem nie sa osoby prywatne oglaszajace sie ze chetnie zaopiekuja sie odplatnie psami..podawala po wyszukiwaniu dluzszym Edi100

a/Wrocław ul Hermanowska 26 tel 71 3736853
b/ Opieka nad suczkami ul Piłsudskiego 12/3 tel-3253232.
c/ Domaszczyn koło wrocławia ( gm Długołęka) 605171800
d/ Katy Wr ul 1-go Maja 69 tel 3166378
naturalnie nie ma tutaj zadnych referencji

jak skoncze wyszukiwanie w watku Kasi-Klusi - pamietajcie to sprzed dwoch lat..moze ulegly likwidacji lub tez ..rozkwitly

namiary sa trzeba dzwonic
jeszcze cos bylo moment...chyba ze to wlasnie Katy o ktorych juz byklo wyzej
i zaraz tutaj zaprosze wroclawian ...ale najpeirw te adresy do konca..metodycznie

4/ Idusiek - zmien tytul WROCLAW ALARM! Kto zna HOTELIK DLA HAMMERA - TRUDNA SYTUACJA W DT.czy cos takiego
i w pierwszym poscie na dole zaktualizuj sytuacje, to dla tych z Wroclawia, ktorzy nie sledzili watku...przekopac sie nie ma czasu...

Posted

W Kubusiu 50 zł. - ograniczyli liczbe miejsc
W Domaszczynie 40 zł.
:shake:
na Piłsudskiego - suczki z cieczką:roll:
Umówiłam sie w Domaszczynie

Posted

Jest też podobno jakiś hotelik w okolicach siechnicy (?) zapytajcie Koperka, napiszcie też do ulv, bo ona miala kontatkty z hotelem Kasi i załatwiła tak tanio - może coś zdziała. Jest też hotel w mirkowie - Pupil się zwie, dość dorgi - ale może po pogadaniu by spuścili coś..

Posted

Umówiłam się w Uciechowie na jutro. Hammer będzie miał dobrą opiekę a Uciechów pierwszego klienta :)
Ida :) Cena taka jak w Otrębusach :)
Od nas co prawda nieco daleko, ale do Roberta mam zaufanie, zam go i myślę , że bedzie dobrze :)
Nie zmienia to faktu, że to tylko hotel. Hammer jest bardzo potrzebującym psiakiem.
Szukamy domu dla Hammera- pilne!

Posted

onek napisał(a):
Umówiłam się w Uciechowie na jutro. Hammer będzie miał dobrą opiekę a Uciechów pierwszego klienta :)
Ida :) Cena taka jak w Otrębusach :)
Od nas co prawda nieco daleko, ale do Roberta mam zaufanie, zam go i myślę , że bedzie dobrze :)
Nie zmienia to faktu, że to tylko hotel. Hammer jest bardzo potrzebującym psiakiem.
Szukamy domu dla Hammera- pilne!

No to o tyle super, ze nie musimy go na razie przenosic do Wawy..uff...

Dzieki wszystkim za pomoc !

Teraz trzeba zacząc "nagonkę" z ogłoszeniami ! Drukować, rozwieszac, do jakiejs gazety dac ...Ja mogę w GW, spróbuje jeszcze raz w Merto.
Trzeba się spiąc :cool3:

Posted

Ida :) prosze zmień tytuł.
Może być rozpaczliwe ale wołanie o dom stały. Napisz, że zdjęcia tego przystojniaka sa na stronie ... i film na stronie ... Może ktos się w nim zakocha tak jak my - od wejrzenia, tylko niekoniecznie pierwszego:lol: