Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

onek napisał(a):
Ciotki z NIczyje juz nie zagladaja tak często:shake:.
Nikt nie kocha Hammera?:oops:
Napiszcie, że łapki wyleczone :)
Hammerek jest gotowy do wzięcia, nawet zaryzykowałabym małe psy :) suczki w ciemno. Dzieci - jak najbardziej.

zaglądam cały czas i na baczność stoję jak dzwoni telefon i z radością czytam jak się Hammer porawia:loveu:

Posted

idusiek napisał(a):
małego znaczy Hammerka? ;) bez jaj :evil_lol: nie taki on "mały"

Mały nie mały:evil_lol: Coś się dzieje może? Czy ktoś się o niego pytał ? Jak hotelik?

Posted

Hammerek szuka domu! Proszę pomóżcie mu znaleźć swojego człowieka i swoje miejsce. Jak ja mam go oddać do tego hotelu? :-(
a zostać nie może:shake:

Kiiniaa :) widziałam allegro- bardzo fajne, dzięki :)

Posted

onek napisał(a):
Mały nie mały:evil_lol: Coś się dzieje może? Czy ktoś się o niego pytał ? Jak hotelik?

Nic sie nie dzieje...a hotelik- no czeka na razie, tylko za co my go opłacimy...:roll:

Posted

[quote name='idusiek']Nic sie nie dzieje...a hotelik- no czeka na razie, tylko za co my go opłacimy...:roll:

idusiek te 27zł zaraz przeleję... trwa kolejna aukcja, że za parę dni znów coś dostaniesz dla Hammerka

Posted

Hammerek na spacerku bryka:evil_lol: Najpierw się rozpędza a potem podskakuje zeby zahamować:crazyeye:.Dodam tylko, że od kilku dni jest bez leku:razz:
tylko Dog Motio. W domu tez próbuje tak brykać, ale na śliskiej podłodze mu nie wychodzi:diabloti:
Martwi mnie jednek, że nadal "je na zapas". Już wie o jakiej porze psy jedzą. Wieczorkiem przed kolacją Hammer jest z nami w domu (w tym czasie dogi zamkniete w sypialni córki rozwalają nam mieszkanie:mad:). Hammerek czeka "pilnie" pod moimi nogami na swoją kolację:lol:

Posted

Hammerek ma piękną sierść. Podrasowałam go na oleju z ogórecznika i wiesiołka:cool3:. Głęboko wybarwiona i błyszcząca. Teraz gubi martwy włos. Ale ten co rośnie - miód,malina :lol: no i ma podszerstek- czego u dogów nie uświadczysz:eviltong:
Fajny pies sie zrobił, taki bysiorek troszkę, ale rozkoszny. Uwielbia pieszczoty i zabawe. Można mu rzucać "misie" bez konca :) Dzieci maja frajdę.
Na spacerze przywołany - przychodzi. Wykonuje komendę siad i daj łape. Gorzej z leżeć:p - ale powoli....

Posted

Hammer toleruje naszego kota, nasz kot nie toleruje Hammera:diabloti:
Hammer jest trochę kotem zaciekawiony, w domu nie goni kota. Kot zaś potraktował Hammera łapą gdy ten chciał go powąchać. Kot zjadł obiad gdy Hammer był w kuchni. Hammerek nie zaryzykował przegonienia kotka z nad miski. :evil_lol: Jednym słowem Hammer zachowuje się wobec kota ok.

Hammer nie może zostać w kojcu na zimę. Pies jest w dobrej formie. Szkoda by było zaprzepaścić tygodnie leczenia i zostawić go na mrozie :angryy:
Myśle, że może u nas zostać tak gdzieś do 25 października.
Ciotki z Niczyje proszę o decyzję co dalej z Hammerkiem :roll:.

Posted

Mój TZ chce nakręcić filmik z Hammerkiem. Jak bądzie pogoda w sobotę. Zobaczycie jak Hammerek bryka:lol:.
Może taki filmik pomoże mu w znalezieniu domku?
Mam pytanie, czy ktoś z Wrocławia pomógłby w rozwieszaniu ogłoszeń ? Ida ma przygotowac plakacik.