Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 756
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musimy rozważyć to miejsce w Otrębusach. U nas jest dużo drożej. :cool1:
Żeby nie zapeszyć nie napisze kiedy wizyta u wetów:evil_lol:, ale wkrótce...
Na szczęście jest jeszcze ładnie na dworze :) i przewiezienie go do hotelu nie jest na cito!
Szkoda, że nie znalazł domku. Słabe zainteresowanie tym psiakiem :shake:
Zastanawiam się, że może jakby nie pisać o Hammerze prawdy i pokoloryzować trochę : jaki to on bajeczny jest - to by szybciej poszło? Dom by sie znalazł i oczarowany własciciel... Widać dzisiaj prawda i rzetena informacja nie w cenie..., a może się myle...

Hammer wg mojej oceny jest w dobrej formie. Przytył , gołym okiem widać :evil_lol:,
ma ładną, błyszczącą, puszystą sierść. Oczy - prawie bez zastrzeżeń, to po urazie chyba już "takie" zostanie:roll:, ale i tak o niebo lepiej :)
Biega , skacze, ale przy dotykaniu łapki w miejscu zniekształcenia - reaguje- co oznacza, że troszkę go boli. To zniekształcenie tkanek miękkich - taka jaby "narośl" moim zdaniem się zmiejszyła:lol:, ale może sobie wmawiam?

Posted

Myśle, że zawsze lepiej prawde pisać bo inaczej będzie wracał w domków - takie ukrywanie wad źle się kończy - wiem z dośiadczenia:shake:

Napewno ktoś na niego czeka tylko jeszcze nie się nie odnaleźli.

Posted

Hammer wg mojej oceny jest w dobrej formie. Przytył , gołym okiem widać :evil_lol:,ma ładną, błyszczącą, puszystą sierść. Oczy - prawie bez zastrzeżeń, to po urazie chyba już "takie" zostanie:roll:, ale i tak o niebo lepiej :smile:

Biega , skacze, ale przy dotykaniu łapki w miejscu zniekształcenia - reaguje- co oznacza, że troszkę go boli. To zniekształcenie tkanek miękkich - taka jaby "narośl" moim zdaniem się zmiejszyła:lol:, ale może sobie wmawiam? - wyglada na to, że dużo lepiej i wizyta sie szykuje u lekarza:cool3:

Posted

onek napisał:

Hammer wg mojej oceny jest w dobrej formie. Przytył , gołym okiem widać :evil_lol:,ma ładną, błyszczącą, puszystą sierść. Oczy - prawie bez zastrzeżeń, to po urazie chyba już "takie" zostanie:roll:, ale i tak o niebo lepiej :smile:

Biega , skacze, ale przy dotykaniu łapki w miejscu zniekształcenia - reaguje- co oznacza, że troszkę go boli. To zniekształcenie tkanek miękkich - taka jaby "narośl" moim zdaniem się zmiejszyła:lol:, ale może sobie wmawiam? - wyglada na to, że dużo lepiej i wizyta sie szykuje u lekarza:cool3: