onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ida :) fajowo, ale umieść napisy obok banera, baner na DM musi mieć sciśle określone wymiary. Na Moloskach możemy mieć w podpisie 10 banerów i linków, tutaj nie. Deszcz pada we Wrocku co mnie bardzo martwi:cool1: Od soboty ma być ładniej i cieplej - oby. W tym tygodniu chyba nici z badania.Przez grypiące dzieci nie dałam rady we wtorek. mam spróbować w czwartek-ale nie mam transportu:shake: Zobaczymy... Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mnie też pogoda nie nastraja pozytywnie:shake: telefon milczy jak zaklęty Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hammer pilnie szuka domu na stałe, albo nowego tymczasowego. Pogoda nam nie sprzyja :cool1: Taki ładny pies i naprawde nikt go nie chce? Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Ja go chcę, kiniaaa go chce i Ty go chcesz - uratować .........i nikt wiecej :placz: P.S Kiniaa - Ty papugo :) Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Myślałaś że tylko ty jesteś fajna?:diabloti::eviltong: Ja się w nim zakochałam od pierwszego wejrzenia :loveu: ale to zakazana miłość (duża w domku konkurencja) Znajdziemy mu superfajny domek!!! Quote
vena&vivi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja bym też go chciala i Lorda a szczegolnie Awinke demolke ale... gdzie je pomieścic i za co wykarmić:( Quote
tifet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 cicho dziewczyny nie ryczeć tylko wejdźcie na wątek Lorda i się ładnie uśmiechnijcie do Beni, która zaoferowała preparat na stawy dla Lorda, a ja z Lordem jesteśmy gotowi dla Hammerka go odstąpić... reszta w waszych łapkach :) vena&vivi u mnie Lordzio zaakceptowałby Hammerka (a on? wątpię..) a Awinię to od dawna chcę :) Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 vena do swojej listy dopisz jeszcze tą ślicznotkę:cool3: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110757&page=3 Quote
vena&vivi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ta pręguske też widziałam:placz: za dużo ich ostatnio, Odi, Obsesja i Gravis też by się dogadały ale już ostatnio Gravis zajol ostatnie miejsce w moim mieszkaniu - nikt go nie chcial bo stary(miałam go na tymczasie). Trzymam za wszystkie kciuki i postaram się pomoc ile tylko sie da. Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hammerek nie zaakceptuje:shake: On chce mieć panią /pana tylko dla siebie. Ma wielkie serce ale dla swojego człowieka:eviltong: Na spacerze do psów ujadających za płotem - zachowuje się spokojnie, tak po dożemu czyli: mam was w ... Nie wiem jak do psów biegajacych luzem. Boje się go spuścić ze smyczy. To znaczy już raz spusciłam ale gonił tylko Lincolna by go pożreć - ale z Lincolnem bez szans:evil_lol: bo to konik:cool3: Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Hammerek na spacerku socjalizuje się ze "stadem" za radą Laluny:razz: Stado spokojne nad wyraz jak widać:eviltong: Gdyby tylko Hammerek chciał ....:oops: Quote
tifet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ojć gdybyś miała Lordzia z tym stadkiem to by nie było takie spokojne tylko by brykało z nim niczym jak szczeniorki :D Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Stadko było już wybiegane:evil_lol:, na tym zdjeciu Lincoln jeszcze bryka w mimozach ( bo lubi), a Aston padł:p. Hammer zreszta tez zaraz legnął:lol: Quote
kiiniaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 W schronie siedział z sunią w boksie, dziewczyna nie była super łagodna ale bez problemu się dogadywali Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Laluna to juz tłumaczyła. To po pierwsze była sunia. Tutaj natomiast są dwa dorosłe psy. Hammer jest bardzo zazdrosny. Chce być u siebie i załatwia to w jedyny znany mu sposób. Ma charakter :) Quote
vena&vivi Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To jak Hammerek taki charakterny to cierpliwe masz psy:) Moje baaaardzo cierpliwe są ale do czasu i w głowie bym im sie nie mieściło, że jakis pies nie daje podejśc do ich Pańci, ktorej z oczu spóścic nie można i dalej jak na pare metrow odejść. Quote
tifet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 heh istny macho :) a powiedz mi jak jego koordynacja ruchowa ze względu na stawy? Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To prawda. Ale do jakich śmiesznych sytuacji dochodzi :) Najpierw stado a za stadem ja z Hammerem na smyczy, w bliskiej odległosci ( za radą Laluny) Mój TZ gwiżdże i wszystkie trzy psy biegną do niego ( ja za Hammerem też :p, do czego to doszło, żona na gwizdnięcie...) Hammer jest pierwszy ( bo był najbliżej) i czeka na pochwałę. Dogi zatrzymują się na bezpieczną odległość i dopiero jak ja odejdę z Hammerem - biegną do Pana :evil_lol: Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 niewatpliwie lepiej by bylo gdyby Hammer byl dziewczynką...no ale cóż, nie jest :p Zdominował stadko Onka ale widac, ze dziewczyna dziarsko sobie radzi. Problem tylko z tą budą i mieszkaniem na dworze...:-( Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 tifet napisał(a):heh istny macho :) a powiedz mi jak jego koordynacja ruchowa ze względu na stawy? Wczesniej leżał i nie chodził. Jak do mnie trafił chodził, a nawet troszkę biegał. Miał jedynie widoczną opuchliznę na łapie. W tej chwili opuchlizna zniknęła, widać tylko wyraźnie zniekształcenie stawu. Odkąd przyjechał podaje mu lek o działaniu przeciwzapalnym i przeciwbólowym. Hammerek zatem śmiga. Quote
tifet Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 to dobrze... na wątku Lordzia czeka opis leku dla hammera i dane jak dostać lek... Miło że Lordzio mógł się podzielić :) Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 smiga jak fryga- prawdziwy kawaler do wzięcia ! :loveu: Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Jeszcze takie mi zdjątko zostało z zabawy z moim synem na kanapie :mad: Quote
Recommended Posts