idusiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 no proszę - kanapowy pies :evil_lol: Sliczne zdjęcia :lol: Quote
idusiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 synek też ładny- i na chorego nie wyglada, po uśmiechu widac :cool3: jakaś ściema z tą grypą koleżanko Onek :evil_lol: Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Dzięki :) Taka mordka do zacałowania :) Chiałam mu zrobić zdjęcie "portretowe":evil_lol: ale on jest szybki:cool3: Hammer ok.4-5 letni, pręgowany, dogopodobny pies szuka pilnie miejsca. Jest bardzo towarzyski i łagodny w stosunku do ludzi:loveu: Nie może zostać w domu tymczasowym, nie toleruje innych psów. Co to za dom, gdy musi być izolowany? Potrzebuje leczenia i miłości. Proszę pomóżcie ! Gdy przyjdą pierwsze przymrozki oddam go najpewniej do hotelu. On nie może mieszkać na dworze z uwagi na chore stawy. Nie może też zamieszkać u mnie w domu:shake: Nie będę ryzykowała:cool1: Quote
idusiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Jaka mordka śliczna :loveu:do kochania, całowania, przytulania i wtulania !! ( Kolenzanko onek- nudzisz sie dziś ewidentnie ;)) mozesz mi przesłac to zdjęcie, ale bez napisów? plizzz Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Poszło :) Hammer szuka domu . Pilne! Ps.Ale napiszesz co zrobiłas z ta fotką ? Quote
vena&vivi Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A można troszke zmniejszyć tak żeby dwa weszły bo tak ja mam teraz to chyba niezgodnie z regulaminem??? Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale jesteś szybka :) Jeszcze raz dzięki :loveu: Quote
ludwa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 superowy jest, zresztą jak jego bohater:lol: Quote
tifet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 vena&vivi napisał(a):A można troszke zmniejszyć tak żeby dwa weszły bo tak ja mam teraz to chyba niezgodnie z regulaminem??? Nie ma obawy wszystko się zmieści w podpisie (tak jak u mnie ;) ) Do góry psinko:) Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 tifet napisał(a):Nie ma obawy wszystko się zmieści w podpisie (tak jak u mnie ;) ) Do góry psinko:) Taaaaa...:evil_lol: Quote
tifet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Nie śmiej się :P tylko 5 banerków mam i dwa zdania :) i planuję powiększyć kolekcję ale zapchałam prawie całe miejsce w podpisie, że będę musiała pokombinować :) Lepiej napisz co u Hammerka słychać :) Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Z socjalizacją bez zmian. Miała racje Laluna, że to na tygodnie, jak nie na miesiące:shake: A my nie mamy tyle czasu. Nie ma możliwości odizolowania dwóch dogów i Hammera w mieszkaniu - stracimy wszystkie oszklone drzwi:( Poza tym nie mamy oczu naokoło głowy, jak wszystkie psy są w mieszkaniu - kto wie na co wpadną ? Hammer jest zatem wiekszą część czasu w kojcu :( A nie powinien , ma chore stawy. Wychodzi z nami i naszymi psami na spacery (na smyczy). Dostaje tak jak dog jedzonko dwa razy dziennie i już do tego przywykł :) Hamer potrzebuje nowego domu . Pilne! Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Podpis musisz mieć w takich rozmiarach jak ja :) I nic wiekszego bo ci skasują :( Banerki wklejaj np. w treści postów, co raz to inny. Quote
tifet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 ciiii nie kracz :P później pokombinuję jak zmniejszyć majdan... a jak zdrowie małego?? Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Oczy - ok. Przy kropieniu nadal bolą, ale już nie tak bardzo. Nie ropieją :lol: Łapka nie boli. Biega jak szczeniak:evil_lol: Ale cały czas na lekach:cool1: Zdjęcie kontrolne może już w czwartek , jak dam radę:shake: Wtedy dalsze wskazania co do leczenia. Quote
tifet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 och to dobrze, że lepiej :) do góry maluchu ps. wykrakałaś z podpisem ;) moderatorka poprowadziła ze mną dialog na pw :) Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hammer , prawie dog niemiecki, szuka domku. Hammer jest "formalnie" pod opieką stowarzyszenia Niczyje i nieformalnie Dogi Adopcje :) Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 oj tam, najlepszą opiekę ma od ciebie ;) Dzisiaj wkleję nowe foty na jego allegro. Mysle też nad wydrukowaniem plakatów i powieszeniem w lecznicach.. Ech, taki on fajniutki a takiego pecha ma ...:-( Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 jak ja moge umiescic ten banner siebie ?:) Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 kurde, ja nie umiem..:shake: Quote
idusiek Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 o , juz mam :) fajowo ! Hammer szuka pilnie domku !!! Quote
Recommended Posts