onek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To będzie 14 dni po poprzednim zdjęciu. Ponieważ opuchlizna zeszła na rtg cyfrowym będzie widać wszystko co trzeba. Spytam jeszcze weta czy nie za wczesnie. Zobaczymy. Quote
onek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hammer szuka domu, bez psów! Nie może zostać na dotychczasowym tymczasie! Trochę zdjęć z dzisiejszego spaceru. Prawda, że jestem fajny pies? Na spacer z naszymi psami musi mieć kaganiec :( Czy naprawdę nikt nie da mu domu, nawet tymczasowego przynajmniej na czes leczenia... Chyba go trochę zmęczyliśmy, musimy popracować także nad kondycją :) Quote
onek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 To są zdjęcia sprzed ponad tygodnia :) Z hotelu dla zwierząt. Te, które wklejała Kiniaa i których nie widać:cool3: Kiniaa się chyba nie pogniewa, że to poprawiłam ? A to Hammerek na dzisiejszym spacerze: Chyba mu sie troszkę przytyło:roll: On ma olbrzymi apetyt. Daje mu tyle co moim ...hmmm ... Chyba za dużo ? Quote
Shanara Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 onek napisał(a):To są zdjęcia sprzed ponad tygodnia :) Z hotelu dla zwierząt. Te, które wklejała Kiniaa i których nie widać:cool3: Kiniaa się chyba nie pogniewa, że to poprawiłam ? A to Hammerek na dzisiejszym spacerze: Chyba mu sie troszkę przytyło:roll: On ma olbrzymi apetyt. Daje mu tyle co moim ...hmmm ... Chyba za dużo ? cudowna metamorfoza :loveu:..i naprawdę czas,żeby śmigał do domku stałego.. Iwonka Ty go tak nie tucz :lol: Quote
kiiniaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Nie pogniewam się Ale psisko super:loveu: Był jeden telefon i cisza ale to dobry znak...;) Quote
Shanara Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 onek napisał(a):Oby , kciuki trzymajcie cały czas !trzymam, bardzo mocno :p Quote
ludwa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Chopie, do domu, że też chce Ci się siedzieć z psim towarzystwem co to go nie lubisz...:shake: Quote
onek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No właśnie :( Wiecie jaką on ma minkę jak musi wyjść z domu do kojca?:shake: On potrzebuje pana/pani na już ! Dom dla Hammera potrzebny od zaraz! Quote
idusiek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Błagamy o nowy DT albo od razu DS - Hammer nie moze zostać w obecnym..:-( Quote
onek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jutro badania Hammerka i zdjęcia RTG nie będzie, dzieci mi zagrypiały :( i mam wizytę ale u lekarza rodzinnego. Może się uda przełożyć te badania na czwartek rano , zobaczymy :cool1: Hammer fajny pies szuka domu .... Quote
idusiek Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 oj, chore dzieci to powazny problem :cool1: Ucałuj dzieci, piesy i siebie samą za tą pomoc jaką Hammerros otrzymal dzięki Tobie ;) a na zdjęciach wyglada git ! jak nie tem pies ! :crazyeye::loveu: Quote
onek Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja jutro z dziećmi w domku to i Hamerowi zrobię trochę fotek. Z dzieckami oczywiście:) Quote
Shanara Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 do góry Hammerku :p onek..jesli mogę jakoś pomóc transportowo to daj znać ;) Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hammer ok.4-5 letni, pręgowany, dogopodobny pies szuka pilnie miejsca. Jest bardzo towarzyski i łagodny w stosunku do ludzi:loveu: Nie może zostać w domu tymczasowym, nie toleruje innych psów. Co to za dom, gdy musi być izolowany? Potrzebuje leczenia i miłości. Proszę pomóżcie ! Gdy przyjdą pierwsze przymrozki oddam go najpewniej do hotelu. On nie może mieszkać na dworze z uwagi na chore stawy. Nie może też zamieszkać u mnie w domu:shake: Nie będę ryzykowała:cool1: Quote
idusiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dogomaniacy, błagamy o Waszą pomoc-chociaż o tymczas i ogłaszanie Hammerka !!! Quote
idusiek Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 hopsa...czy nikt nam nie pomoze ?!!!!!!!! ludzie nooo.... przeciez to nie dla mnie ,tylko dla psa...:-( Quote
onek Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hammer jest łagodny w stosunku do ludzi. Co do dzieci .... Do zdjęć pozował z moim 9 letnim synem Adrianem:lol: Hammer szuka domu.Pilne bardzo! Quote
Recommended Posts