Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja już mam. Wczoraj kupiłam. Cena to 5,99 zł. Na okladce jest ogar - Pałasz z Południowej Kniei. Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich artykułów, ale jaka narazie zapowiada się ciekawie. W tym numerze można przeczytać o bokserach, owczarkach niemieckich, seterach angielskich i husky. Nie nam się zbyt dobrze na tych rasach więc nie mogę ocenić zawartosci merytorycznej, ale czyta się to dobrze. Poza tym są inne ciekawe artykuły, m.in. o pseudohodowlach, szkoleniu i in. Podobają mi się zdjęcia. Co prawda te większe mają kiepską jakość, ale małe są naprawdę ładne.

Nie żałuję, że kupiłam.

Pozdrawiam.

Posted

Podejrzewam, ze w Empiku bedzie. Ja kupilam w Realu w saloniku gazetowym.

A i jeszcze jedna uwaga. Na okladce jest napisane, ze segregator gratis, ale nie dostaje sie go od razu. Dopiero po wyslaniu czterech kuponow z kolejnych numerow pisma.

Milej lektury :) Pozdrawiam

Posted

Ja już mam :D i jestem bardzo zadowolona. Już prawie wszystko przeczytałam, artykuły są ciekawe i bardzo konkretne. Cena mogłaby być niższa, ale kupując tą gazetę raz na dwa tygodnie nie zbankrutuję. :wink:

Posted
Cena mogłaby być niższa, ale kupując tą gazetę raz na dwa tygodnie nie zbankrutuję. :wink:

chyba raz na dwa miesiace :lol:

A jesli chodzi o ogloszenia to jest ich troche. Na szczescie bez przesady, jak to mam miejsce w niektorych pismach, same reklamy i ogloszenia :x

Milej lekturki.

Pozdrawiam.

Posted

a ja troche sie poczepiam :-? , kupilam dzis ten dwumiesiecznik z ciekawosci... owszem fotografie nie najgorsze i tak jak ktos wspomnial te mniejszego formatu lepszej jakosci.... ale.... zaczelam dopiero czytac i juz znalazlam kilka bledow ortograficznych i stylistycznych w tresciach niektorych artykulow

i nie sa to literowki z cala pewnoscia poniewaz kilkakrotnie ,, wylapalam'' ten sam blad :-?

niby taki drobiazg ale nie dziala zachecajaco a wrecz przeciwnie... ja osobiscie poczulam lekka rezerwe 8)

a & malamuty

Posted
a ja troche sie poczepiam :-? , kupilam dzis ten dwumiesiecznik z ciekawosci... owszem fotografie nie najgorsze i tak jak ktos wspomnial te mniejszego formatu lepszej jakosci.... ale.... zaczelam dopiero czytac i juz znalazlam kilka bledow ortograficznych i stylistycznych w tresciach niektorych artykulow

i nie sa to literowki z cala pewnoscia poniewaz kilkakrotnie ,, wylapalam'' ten sam blad :-?

niby taki drobiazg ale nie dziala zachecajaco a wrecz przeciwnie... ja osobiscie poczulam lekka rezerwe 8)

a & malamuty

Hmm... moze w następnym numerze się naprawią :roll:

Posted

:roll: oj przydaloby sie zeby ktos przed oddaniem materialow do druku zrobil mala korekte tekstow, nie jest to przeciez gazetka szkolna ( w ktorej nota bene tez nie powinno byc bledow) ale czasopismo wydawane na caly kraj

a trudno traktowac powaznie artykul z bledami ... 8) wiec troche pomarudze... w koncu to dla dobra czytelnikow to moje zrzedzenie 8)( a i dla dobra redakcji tez) :)

a & malamuty