lavinia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Tak Bila, masz rację :lol: precz z hamburgerami :angryy: Quote
ella7703 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 A jak myslicie? Oczywiście zniszczyła hamburgera w expresowym tempie:) Moje kochane Kajątko rośnie w w pasie:) tzn prawie nie widać żeberek ale ona jest taka żywa, że nawet jakbym jej co chwilę dawała jeść to na spacerze tak szaleje że nie ma mowy żeby tego nie spalić. Kocha moje łóżko:):multi: Eryk- kopie w nocy. Nie daje się nam przytulić- odrazu szczeka i pcha się pomiedzy nas. Wiecie co mam drugie dziecko:) Pati coś o tym wie i zastanawia się, jak mi się udało wychować Eryka:oops: tak panikujac nad kupami, brakiemapetytu itd itd Quote
lavinia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 jakie dobre wieści :loveu: szczęściara z tej Kaji, oj szczęściara.... Quote
Alicja Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 [FONT=Arial]:loveu::loveu: http://images31.fotosik.pl/377/c330f2a7a8eda705.jpg Kajunia miala super szczęście :cool2:[/FONT] Quote
Recommended Posts