lavinia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 to kto mieszka w Gdyni ??????:crazyeye: ja już nie nadążam za tymi bulwami :shake: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 lavinia napisał(a):to kto mieszka w Gdyni ??????:crazyeye: ja już nie nadążam za tymi bulwami :shake: Mi się wydawało, że Balbinka..... Elmo na pewno w Gdańsku, bo przecież byłem tam ;) Za dużo tych "dzieci" masz i Ci się miĘsza troszkę :evil_lol: Quote
lavinia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś, rzeczywiście za dużo:evil_lol: robię właśnie listę do mojego bulwowego projektu....ciężko jest, bo te wyadoptowane dwa czy trzy lata temu już mi się plączą trochę....ale dam radę :-) czyli Balbinka jest w Gdyni, a Asia, czyli Balbina była u Eli na wizycie przedadopcyjnej :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Kto gdzie był, to już tylko chyba Ty wiesz. Ja juz połowy nie widzę na wątkach :shake: Quote
Bila Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bo np. taka Benia to powinna dostać oklep:diabloti::mad::evil_lol: Quote
jayo Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='ella7703'] Sunka cudna :-) a tytul to chyba juz nieaktualny...? Quote
Inez de Villaro Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bila napisał(a):Bo np. taka Benia to powinna dostać oklep:diabloti::mad::evil_lol: Benię muszę wziąc w obronę...wyadoptowała dwa psy ostatnio i ledwo daje radę...:) Quote
lavinia Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 już zmieniam tytuł i piszę do moda o przeniesienie tematu :multi: Quote
ella7703 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Kajutek ma się bdb. Psoci, figluje, nie byłaby sobą gdyby nie próbowała dominować:) jest Skarbem . Dzisiaj po raz pierwszy była 4 godz sama w domku z mojej winy bo autko mi nawaliło w środku miasta:placz: i musiałam je ewakuować do mechanika i dostać się do domu,a to dwa przeciwległe końce miasta! Z jęzorem na brodzie- dosłownie jak zzjajana Kajka wpadam do domu też z przebojami bo w trakcie jazdy autobusikiem (zadowolona bo miejsce siedzące), przypomniałam sobie że klucze od mieszkania wygodnie leżą w schowku...... więc pędem do szkoły do Eryka po klucze-wchodzę do domku........ a tu mnie wita jeden wielki uśmiech, merdanie ogoneczkiem i WIELKA RADOCHA. W domku czyściutko, nic nie pogryzione...... Mówię Wam SAMO ZŁOTO!:multi: Fotki niebawem bo aparat w pracy:( Quote
Alicja Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :loveu::loveu::loveu:ale rozhahana :loveu: http://images49.fotosik.pl/16/7677db6df4ad8a64.jpg Quote
lavinia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Elu, super foty, widać , że Kaja jest u siebie :loveu::loveu: dokumenty wysłałam wczoraj, daj proszę znać, gdy dotrą Quote
ATLANTYDA Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://images48.fotosik.pl/18/f5f2c324abaae5c0.jpg modelka :evil_lol::loveu: Quote
lavinia Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Elu, mój Pepe też dostał w prezencie takiego hamburgera i od razu zniszczył piszczałkę ze środka ( na szczęście :diabloti: ) co tam u naszej panny słychac ? Quote
Bila Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 lavinia napisał(a):Elu, mój Pepe też dostał w prezencie takiego hamburgera i od razu zniszczył piszczałkę ze środka ( na szczęście :diabloti: ) Bo Pepe nie jest zwolennikiem amerykańskiego, niezdrowego żarcia:lol::diabloti: Quote
Recommended Posts