Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lavinia napisał(a):
to kto mieszka w Gdyni ??????:crazyeye:

ja już nie nadążam za tymi bulwami :shake:

Mi się wydawało, że Balbinka.....
Elmo na pewno w Gdańsku, bo przecież byłem tam ;)

Za dużo tych "dzieci" masz i Ci się miĘsza troszkę :evil_lol:

Posted

Menrzuś, rzeczywiście za dużo:evil_lol:

robię właśnie listę do mojego bulwowego projektu....ciężko jest, bo te wyadoptowane dwa czy trzy lata temu już mi się plączą trochę....ale dam radę :-)

czyli Balbinka jest w Gdyni, a Asia, czyli Balbina była u Eli na wizycie przedadopcyjnej :loveu:

Posted

Kajutek ma się bdb. Psoci, figluje, nie byłaby sobą gdyby nie próbowała dominować:) jest Skarbem . Dzisiaj po raz pierwszy była 4 godz sama w domku z mojej winy bo autko mi nawaliło w środku miasta:placz: i musiałam je ewakuować do mechanika i dostać się do domu,a to dwa przeciwległe końce miasta! Z jęzorem na brodzie- dosłownie jak zzjajana Kajka wpadam do domu też z przebojami bo w trakcie jazdy autobusikiem (zadowolona bo miejsce siedzące), przypomniałam sobie że klucze od mieszkania wygodnie leżą w schowku...... więc pędem do szkoły do Eryka po klucze-wchodzę do domku........ a tu mnie wita jeden wielki uśmiech, merdanie ogoneczkiem i WIELKA RADOCHA. W domku czyściutko, nic nie pogryzione...... Mówię Wam SAMO ZŁOTO!:multi:
Fotki niebawem bo aparat w pracy:(

Posted

Elu, mój Pepe też dostał w prezencie takiego hamburgera i od razu zniszczył piszczałkę ze środka ( na szczęście :diabloti: )

co tam u naszej panny słychac ?

Posted

lavinia napisał(a):
Elu, mój Pepe też dostał w prezencie takiego hamburgera i od razu zniszczył piszczałkę ze środka ( na szczęście :diabloti: )

Bo Pepe nie jest zwolennikiem amerykańskiego, niezdrowego żarcia:lol::diabloti: