Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lavinia napisał(a):
jesienny wysyp bulwinek..
mało o tej nowej bulwie wiem -widziałam tylko fotkę -jest czarna, tak jak moja Doda, ma 2 lata i miała "nieudane" krycie, tzn okazało się pod koniec ciąży, że szczeniaki są martwe i nie do końca wykształcone......

jednak państwu szkoda było kasy na sterylkę, a teraz mała jest chora...mam nadzieję, że to nie jest ropomacicze.......jutro wiozę ją prosto do lecznicy......

Ludzie są bezduszni i wyrachowani :shake::shake:,przecież biedna jest na pewno zatruta przez takie martwe płody :roll::-(

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj na allegro widziałam bulwkę po szczeniakach, brzuch do ziemi, obraz nędzy i rozpaczy.:(

Zdecydowanie nie podoba mi się ta "moda" na bulwy i te bez papierów i te z papierami. To nie wróży nic dobrego.:mad:

Posted

Chefrenek napisał(a):
(..)
Zdecydowanie nie podoba mi się ta "moda" na bulwy i te bez papierów i te z papierami. To nie wróży nic dobrego.:mad:

Ja z przerażeniem odkryłam, że moda na bulwy się rozwija. W Żyrardowie nie widziałam nigdy żadnej a teraz.... u 3 osób szczeniaki już napotkałam ;/

Lavinia była taka łysa bulwka w Szczecinie bodajże. Dawałaś jej zdjęcie na wątku szczeniaków, sunia była w schronisku

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Ja nie mogę zrozumieć jak pies który mieszka w domu może być nie dożywiony .Zwłaszcza jak jest nieduży
Nawet jak jadłby jakieś hmm odpady z naszej (mięso ,jarzyny np z zupy ) kuchni czy to co my .

Ja tez tego nie moge zrozumiec(jak mozna psu nie dac jesc)bo to nie sa ludzie tylko zwyrodnialce.

Posted

Agata, buldożka ze Szczecina została wydana wolontariuszce do domu tymczasowego i ta miała jej szukać domu stałego. Od tej pory słuch o małej zaginął :-((

o 11 jadę po czarną dziewuszkę do Białegostoku, odezwę się po powrocie

ciekawe jak tam Kajunia ? Zaraz zadzwonię do Pati i dowiem się jak minęła im noc

Posted

lavinia napisał(a):
Agata, buldożka ze Szczecina została wydana wolontariuszce do domu tymczasowego i ta miała jej szukać domu stałego. Od tej pory słuch o małej zaginął :-((

o 11 jadę po czarną dziewuszkę do Białegostoku, odezwę się po powrocie

ciekawe jak tam Kajunia ? Zaraz zadzwonię do Pati i dowiem się jak minęła im noc

Z Białegostoku? Widziałam jej ogłoszenie na allegro.

zrob jej zdjecia, my z mamą szukamy Bulwki do adopcji, byc moze przygarnęłybysmy sunie.;)

Posted

Emdziolek, ta sunia nie jest z allegro. Ona jest z takiej "hodowli" pod Białymstokiem, której TOZ nie może zlikwidować od kilku lat. Oni tej suni nie ogłaszali, ale ktoś zrobił zdjęcia z ukrycia i przesłał mi. A że ja już miałam z tymi ludżmi kontakt w zeszłym roku, to po prostu zadzwoniłam do nich i od słowa do słowa......mogę sunię odkupić, tylko bardzo się o nią martwię, bo z tego co mówią, to jest bardzo chora.

zdjęcia wkleję jak bedę już miała dziewczynkę.

Posted

lavinia napisał(a):
jesienny wysyp bulwinek..
mało o tej nowej bulwie wiem -widziałam tylko fotkę -jest czarna, tak jak moja Doda, ma 2 lata i miała "nieudane" krycie, tzn okazało się pod koniec ciąży, że szczeniaki są martwe i nie do końca wykształcone......

jednak państwu szkoda było kasy na sterylkę, a teraz mała jest chora...mam nadzieję, że to nie jest ropomacicze.......jutro wiozę ją prosto do lecznicy......

to tak jak bulwka Doda co poszła do adopcji, widziałam co wetka jej z brzusia wyjeła:-( czy to ta sama hodowla?
ps. ciesze sie, że na Kajkę jest tylu chętnych:lol:

Posted

lavinia napisał(a):
Dziś pojechałyśmy z Pati do kliniki po małą. Kaja bardzo się ucieszyła na nasz widok, czego nie można powiedzieć o Lucku, który próbował Pati zeżreć rękę i kurtkę :evil_lol:

Zawiozłam póżniej dziewczyny na stację i pojechały w siną dal...cieszę się, że Kaja już nie siedzi w lecznicy - to dobre miejsce, ale nie ma to jak w domu....a Pati juz zapowiedziała, że będą dziś razem spały :loveu::loveu:

Pati na razie nie ma w swoim hoteliku netu, ale myślę, że juz za kilka dni będzie fotorelacja z Kajusiowej rekonwalescencji :loveu::loveu:

o w kiinice sie dzialo oj dzialo moglam zostac inwalida ot co

net juz jest fotki tez jade do miasta jak tylko wroce wstawie kilka fotek napisze tylko jedno na szybko JESTEM ZAKOCHANA mato jka ona skodka jaka kochana jaka przymilna

Posted

biedunka :-( i za co to ja sotkalo

Kaja wita sie popoludniowa pora. Noc minela nam bardzo spokojnie. Polozylam sie do lozka a Kajci nie trzeba bylo specjalnie zapraszac w 10 sekund juz byla pod koldra lacznie z glowa co za termoforek :loveu:
wytrzymala pieknie cala noc ladnie trzyma. Nie zalatwia sie w domu. Z moimi psami poznawala sie pokoleji i na neutralnym gruncie. Pasuja jej wszystie oprocz Zoji jak na razie zobaczymy moze sie to zmieni.
Jest bardzo karna, grzeczna i patrzy tak tymi swoimi slepkami. Wpatrzona jak w obrazek trzesie sie jak osika zeby na raczki ja wziazc.

oto kilka fotek
przecudowny profil

i slodki pycholek :loveu:

spimy

spie co chcesz hmmm?

no jak juz mnie obudzilas to BAWIMY SIE

z ukochanym misiem

dama

i na koniec buziaczki dla wszystkich KAJA :p

Posted

Wczoraj się dowiedziałam, że moja dwu osobowa rodzinka powiększa się o to cudo na fotkach powyżej o ślicznym imieniu Kaja! Nie jestem w stanie ani ja ani mój 10 letni syn Eryk opisać radości jaka czujemy- trzęsą nam się ręce, piszczymy wpadając sobie w ramiona i marząc żeby JUŻ była z nami!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Już trwają dysputy w czyim łóżku Kaja będzie spała:loveu:- postanowiliśmy że wybierze sama. Bardzo dziękujemy wszystkim którzy opiekują sie nią teraz i okazali jej trochę serducha i czułości.:kiss_2:
PS
i kto by pomyślała że jeszcze w tym wieku się zakocham:oops:

Posted

hej Elu widze ze trafilas na watek super bedziesz mogla fotki ogladac bezposrenio tutaj i czytac rekacje z pobytu Kajci u mnie

mala jest grzeczna , czasem zdarzy jej sie z wielkiego podniecenia nasiusiac ale co tam przy takiej urodzie wszystko mzna wybaczyc. Na dwro panienka chodzi szybko siku kupka i do lozeczka . Ela masz szczescie, ze suczka jest Eryka gdyby nie to koniec nie dalabym nikomu :eviltong:

fotka

Posted

Jak przeczytałam Erykowi wypowiedź Pai to odpowiedział: widzisz mami jakiego masz farta!? masz mnie a dzięki mnie Kaję:multi:" skurczybyk jeden
Dziewczyny oszaleję ze szczęściaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: dziekuje za gratulację- czuję się zaszczycona:oops: