Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie mogę zrozumieć jak pies który mieszka w domu może być nie dożywiony .Zwłaszcza jak jest nieduży
Nawet jak jadłby jakieś hmm odpady z naszej (mięso ,jarzyny np z zupy ) kuchni czy to co my .

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja, jej trudno zrobić zdjęcie, bo straszliwie jest żywa -podskakuje i tańczy i biega cały czas :-)

miała zrobione badania krwi i moczu, wszystko jest ok - to wygięcie kręgosłupa to po prostu taka fotka

odkarmimy , odkarmimy......najważniejsze, że ma chęć na jedzenie

Posted

[quote name='lavinia']Alicja, jej trudno zrobić zdjęcie, bo straszliwie jest żywa -podskakuje i tańczy i biega cały czas :-)

miała zrobione badania krwi i moczu, wszystko jest ok - to wygięcie kręgosłupa to po prostu taka fotka

odkarmimy , odkarmimy......najważniejsze, że ma chęć na jedzenie

uffff to ulgło mi bardzo bardzo :multi:

Posted

Faktycznie szkielecik :shake: Ale ładna z niej dziewczyna, a będzie ho ho ho :lol: Cieszę się, że domek już się pojawia. Trzymam kciuki!

Lavinio, aaaaaaaaaaaaa, jaki Pepcio mniamuśny jest :loveu::loveu::loveu:
Nawet do twarzy mu z tą chandrą, ale bym wycałowała...

Posted

witaj akucha - dawno Cię nie było :-)

pepe to juz facet pełną gębą, właśnie na ostatniej wystawie już się zapowiedziała "narzeczona", że przyjedzie do niego :multi:

Posted

jezus.... ja nie mogę wchodzić na żadne buldozie fora, nie mogę oglądać żadnych zdjęć....... bo zaczynam się zastanawiać... na jaki bank by tutaj napaść, że kupić większą chatę i wszystkie te biedne buldożki wziąść do siebie....????

Posted

Kaja dogaduje się z psami, preferuje wieksze od siebie, ale np Lucka w lecznicy też lubi

chyba nie przepada za szczeniaczkami, bo małą sunię w lecznicy chciała pożreć :evil_lol:

będę ją powolutku sprawdzała z innymi zwierzakami i zobaczymy

oprócz pani z Gdańska odezwała się pani z Krakowa, której w czerwcu umarła 12 letnia buldożka i jeszcze jedna pani z Warszawy. Po kolei będę sprawdzała te domy i zobaczymy

oczywiście w tym momencie nic nie jest jeszcze przesądzone i dalej szukam domu dla Kaji

Posted

Agata, zabij mnie, ale z którą łysą ??

ja już wczorajszego dnia nie pamiętam..........

Kajunia dziś miała robioną sterylkę. Właściwie to sterylka miała być za tydzień, ale dr Igor miał trochę czasu, więc po chwili gorących telefonicznych konsultacji, szybko małą ciachnął :lol:

laleczka juz się ładnie wybudziła i wszystko będzie ok

jutro zrobię nowe fotki.

a dziś dzwonił do mnie w sprawie Kaji bardzo rezolutny młody człowiek o imieniu Eryk.......:lol:

Posted

U Kajusi wszystko w porządku. Dziś panna jedzie na wczasy, na rekonwalescencję, do hoteliku - sanatorium :multi:;)

w sprawie Kaji dzwoniło do mnie bardzo dużo super fajnych osób, aż szkoda, że Kajunia jest tylko jedna....ale zatrzymam te kontakty na przyszłość.

Myślę, że Kajunia napisze do nas ze swojego hoteliku, może nawet fotki jakieś przyśle ??:multi:

Posted

Inez, myślę, że tak, ale wszystko uzależniam od wizyty przedadopcyjnej, więc na razie nic więcej nie piszę.

Dziś pojechałyśmy z Pati do kliniki po małą. Kaja bardzo się ucieszyła na nasz widok, czego nie można powiedzieć o Lucku, który próbował Pati zeżreć rękę i kurtkę :evil_lol:

Zawiozłam póżniej dziewczyny na stację i pojechały w siną dal...cieszę się, że Kaja już nie siedzi w lecznicy - to dobre miejsce, ale nie ma to jak w domu....a Pati juz zapowiedziała, że będą dziś razem spały :loveu::loveu:

Pati na razie nie ma w swoim hoteliku netu, ale myślę, że juz za kilka dni będzie fotorelacja z Kajusiowej rekonwalescencji :loveu::loveu:

Posted

jesienny wysyp bulwinek..
mało o tej nowej bulwie wiem -widziałam tylko fotkę -jest czarna, tak jak moja Doda, ma 2 lata i miała "nieudane" krycie, tzn okazało się pod koniec ciąży, że szczeniaki są martwe i nie do końca wykształcone......

jednak państwu szkoda było kasy na sterylkę, a teraz mała jest chora...mam nadzieję, że to nie jest ropomacicze.......jutro wiozę ją prosto do lecznicy......