Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja to około 4 letnia buldożka. Jest zdrowa, pochodzi z jednej ze znanych hodowli BF, jednak jej tatuaż został wydrapany lub wywabiony jakimiś chemikaliami.

Historia Kaji jest dość zawiła, jestem w trakcie "rozplątywania" pewnych faktów, na razie więc nie piszę więcej na ten temat

Kaja jest pod moja opieką. W tej chwili przebywa w klinice, na dniach bedzie miała robioną sterylkę.

Kaja szuka domu, takiego na zawsze. Jest typową bulwą, trochę niegrzeczną ( szczeka na obcych), ale wszystko to z pewnością można wyprostować przy odrobinie dobrych chęci. Jest bardzo chuda, trzeba będzie ją troszkę podtuczyć, jeśli ma być prawdziwą buldożką. :-)

W sprawie adopcji proszę kontaktować się ze mną - Dorota 0 889 509 903.

a tu Kaja;

dzięki wielkie dla Beatki i Oleny84 za dzisiejsze fotki i spacerek i dla Enii również za spacer z małą.

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ona nie jest agresywna do ludzi - dziś były z nią na spacerze po kolei trzy zupełnie obce jej osoby i nie było najmniejszego problemu. Wczoraj, kiedy ją odebrałam, pozwoliła mi zrobić ze sobą wszystko, łącznie z zaglądaniem w japę i grzebaniem w zębach :loveu:

Posted

no nieeeeeee a ja już nie mam miejsca w domu :evil_lol:

Lavinia co ty mi zrobiłaś <hahaha> każdą biedną bulwe bym chciała, na punkcie moich odbiła mi palma a jak widze obcą bulwe na ulicy to krzycze ;d

Posted

cudo..cudo..

odezwała się do mnie pani z Gdańska w sprawie adopcji Kaji....

będę się teraz wdzięczyła do dziewczyn z Gdańska z prośbą o wizytę przedadopcyjną :oops:

Posted

[quote name='lavinia']cudo..cudo..

odezwała się do mnie pani z Gdańska w sprawie adopcji Kaji....

będę się teraz wdzięczyła do dziewczyn z Gdańska z prośbą o wizytę przedadopcyjną :oops:

a z Gdańska to Menrzuś ;) ....tatko Gacusia :loveu: