blue.berry Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Joda jest taki piekny, dobrze wychowany. naprawde nikt go nie chce? czy tez moze ten nowy jedyny czlowiek jeszcze sie po prostu o Jodzie nie dowiedział... Quote
Ewusek Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 wrzucilam Jode na www.adopcjepsow.org mam nadzieje, ze teraz sie cos ruszy... Quote
jogi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 mój pies ideał:placz: Zawsze marzyłam o takim psie, a tu 3 burki leśne się trafiły:lol: Nie rozumiem dlaczego nie ma odzewu z allegro:roll: Jak wystawiam nawet kundelka to mam ponad 1000 ejść i zawsze z jeden telefon. A boksia Ajsza miała rekord prawie 5tyś wejść. Nie rozumiem:roll: Quote
Inez de Villaro Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 nikt tu nie zaglada...:( Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 DG32 napisał(a):Jak z jamnikiem wytrzymuje, to musi to być super pies :lol:. Inez de Villaro napisał(a):nikt tu nie zaglada...:( Ja zaglądam, bo się dowiedziałam że jest super pies na jamniku ćwiczony :) Quote
Inez de Villaro Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 :) podniosę Jodę z rana! Quote
Inez de Villaro Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 coś tam sie kroi...ale ciiiiiiiiiiiii Quote
Benia-b Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 I się wykroiło:multi: Joda w przysżłym tygodniu jedzie do nowego domku!!! Do suczynek cane corso i owczarki, do dwóch dziewczynek (ludzkich:evil_lol:)i i do hektarów wybiegu... Chciałabym podziękowac bardzo ,bardzo mocno wszystkim za pomoc:Rose:Za wszelakie namiary , za kontrole przedadopcyjne na drugim końcu świata. Dobrze, że zawsze jesteście i można na Was liczyć. Dziekuję wszystkim poznanym tylko telefonicznie-ale serducho było widac(przez głośnik):evil_lol: Quote
haker11 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Joda juz w npowych kochającym domu dzięki Beni-b!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Benia-b Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Agata-to nie dzięki mnie-to dzięki WAM -tym wszystkim, którzy utworzyli łańcuszek pomocy!!! Wszystkim ogromne podziekowania!!!:laola: Kilka fotek z nowego domku: Quote
Inez de Villaro Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dzięki za fotki ...ale ta kolczatka brrr...:) Quote
Recommended Posts