marmara_19 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 hmm a moje nie maja zbyt fajnych kooop na nn;/ chyba wrocimy do ppp... ale ona taka droga;( Quote
Katerinas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I jeszcze jedno... Czy gdzieś na DGM mogę ogłosić chęć sprzedaży? Oprócz info tutaj? Quote
AM Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Katerinas, przykro mi z powodu śmierci suni :-( Twoje ogłoszenie o sprzedaży karmy przeniosła to stosownego tematu TUTAJ [Mod] Quote
Katerinas Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 AM Dziękuję... (Co ślepemu po oczach :roll: że nie zauważyłam przyklejonego wątku) Quote
marmara_19 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 a ktos cos moze powiedziec o czarnej nn?czerwona nam nei podpasila... ale chce czarnej sprobowac.. tez ze wzgledu na koszty:oops: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='marmara_19']a ktos cos moze powiedziec o czarnej nn?czerwona nam nei podpasila... ale chce czarnej sprobowac.. tez ze wzgledu na koszty:oops::shake:my też rezygnujemy z NN czerwonej no i to tak nam sie porobiło ze zmuszeni jesteśmy na jakiś czas wejść w RC Intestinal...//cena:cool3://.....ostatni tydzień to była masakra . Potem chyba jednak wrócimy na Chicopee . Quote
marmara_19 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 hmm Cekin jakis wielkich probe;lmow niemial po czrewonej nn ale dostal lupiezu i kup bylo wiecej i wiekszych niz na poprzedniej akrmie.. u alfy to samo.. etraz je czarna nn i jets lepiej ejsli chodzi o wydalanie... ale mlody musi dostawac cos na siersc dodatkowo... bo jak am "sucha" skore to ma lupiez i wygryza sie i ranki mu sie z tego robia.. narazie ma jedna.,. i to wlasnie zaczelo sie na zcerwonej nn... wiec teraz siersc trzeba polepszyc a to koeljne ksozty roznych specyfikow.. natomiast alfa je nutre gold z lososiem i ziemniaczkami i fajnie ejst:) nn nie ejst zla.. zalezy co jakiemu psu podpasuje.. narazie czarna nn jest ok.. ale je ja od jakeigos tyg.. wiec jeszcze sie wstrzymam z wypowiedzia jak mu sluzy naprawde.. Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Nam na początku też NN pasował , nie było źle ale potem pomału zaczęły się cześto koopalony ....a teraz ostatnio gazy , wzdęcia , luźna koopa...i wymioty .Pies obadany ....zdrowy , jedyny problem może robić karma bo nie każdemu NN pasuje ...a szkoda bo cena była ok;) Quote
sota36 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Nam na początku też NN pasował , nie było źle ale potem pomału zaczęły się cześto koopalony ....a teraz ostatnio gazy , wzdęcia , luźna koopa...i wymioty .Pies obadany ....zdrowy , jedyny problem może robić karma bo nie każdemu NN pasuje ...a szkoda bo cena była ok;):placz::placz::placz: ojej..... Quote
coztego Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Tak ja przypuszczałam, w tej hurtowni nie ma ani ślady NN, ani innych karm. Tam w ogóle nic nie ma :roll: Quote
sota36 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 coztego napisał(a):Tak ja przypuszczałam, w tej hurtowni nie ma ani ślady NN, ani innych karm. Tam w ogóle nic nie ma :roll:coztego ! Ja mam w hurtowni 7.5 kilowki! ty chyba o to pytalas???? Quote
coztego Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No, pytałam, z ciekawości zapytam po ile? Ale jak skończymy tę NN to chyba spróbujemy bozitę 8) Quote
KamaG Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 I jak się Nutra sprawuje? Od lutego cisza w temacie a ja ciekawa jestem bo właśnie niedawno zakupiłam zieloną dla moich paskud. Czy komuś może zdarzyło się żeby psiak potrzebował większej dawki niż na opakowaniu? Bo moja sucz 30kg pochłania prawie dwa razy więcej niż piszą i jeszcze by zjadła gdyby dostała. To samo było z Britem. Sucz pomimo wciągania takich ilości wcale nie tyje. Je chętnie, poza jednorazowym bojkotem, ale to raczej temperatura, a pies je nawet bez dodatków co w jego przypadku jest aż dziwne bo suche jest bee. Kupony ok nawet nie za często, wcześniej zjadały Brita i chyba porównywalnie. Do zmiany skłoniły nas "aromatyczne efekty specjalne", na razie się uspokoiło, ale na Bricie na początku też było OK. Quote
sota36 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Myjemyjuz praiwe rok - Lamb&Rice - na mlodego jakies 370 gram ale nie zjada wsystkiego - niejadek jest.Karmic NN bedziemy dalej. Ale - znaecamy:) Quote
martita Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja wlasnie zamowilam nutre nuggets, ciekawa jestem co na to moja sunia:cool3: Quote
martita Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Jeju takie tu pustki, jakby nikt nie karmil swoich psiulkow nutra.Dlatego ja sie wypowiem:p. Podaje mojej suni nutre performance(jeszcze wymieszana z anana adult).Po otworzeniu worka zauwazylam malutkie granulki, z porownaniem do acanki oczywiscie.Martwilam sie, ze bedzie lykac, ale na szczescie gryzie i ze smakiem, co jest bardzo wazne:razz:(acanka sie znudzila).Zmian jak dotad nie zauwazylam.Ani tych pozytywnych, ani negatywnych.Dlatego uwaam , ze jak narazie jest ok;) Quote
an1a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Temat o Nutrze jest tutaj ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6457&highlight=nutra Quote
Korciaste Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 My karmimy NN i bardzo sobie chwalimy:p Śierściucja piękna, apatet nawet przyszedł... Polcecamy;) Quote
Korciaste Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zdecydownaie polecamy NN- warto:eviltong: Quote
Od-Nowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a czy ktoś zauważył widoczne różnice po zastosowaniu czarnej i ciemno zielonej?? obie są niby dla aktywnych i obie z kurakim ale jak to wygląda w praktyce?? Quote
Od-Nowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a możesz rozwinąć trochę wypowiedź? bo to jeszcze niewiele mówi ;) Quote
bachar Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Jeżeli chodzi o moje preferencje, to "czarna" ma lepszy skład. Psy chętniej ją jadły, lepiej przyswajały. Jednym słowem moje psiaki lepiej wyglądały na "czarnej" Quote
Od-Nowa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 na początek zamówiłam zieloną ;) małe kawałki i smak przyprawiają suczydła o tańce na uszach :lol: Quote
Recommended Posts