Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='marmara_19']a ktos cos moze powiedziec o czarnej nn?czerwona nam nei podpasila... ale chce czarnej sprobowac.. tez ze wzgledu na koszty:oops::shake:my też rezygnujemy z NN czerwonej no i to tak nam sie porobiło ze zmuszeni jesteśmy na jakiś czas wejść w RC Intestinal...//cena:cool3://.....ostatni tydzień to była masakra .
Potem chyba jednak wrócimy na Chicopee .

Posted

hmm Cekin jakis wielkich probe;lmow niemial po czrewonej nn ale dostal lupiezu i kup bylo wiecej i wiekszych niz na poprzedniej akrmie.. u alfy to samo.. etraz je czarna nn i jets lepiej ejsli chodzi o wydalanie... ale mlody musi dostawac cos na siersc dodatkowo... bo jak am "sucha" skore to ma lupiez i wygryza sie i ranki mu sie z tego robia.. narazie ma jedna.,. i to wlasnie zaczelo sie na zcerwonej nn... wiec teraz siersc trzeba polepszyc a to koeljne ksozty roznych specyfikow.. natomiast alfa je nutre gold z lososiem i ziemniaczkami i fajnie ejst:) nn nie ejst zla.. zalezy co jakiemu psu podpasuje.. narazie czarna nn jest ok.. ale je ja od jakeigos tyg.. wiec jeszcze sie wstrzymam z wypowiedzia jak mu sluzy naprawde..

Posted

Nam na początku też NN pasował , nie było źle ale potem pomału zaczęły się cześto koopalony ....a teraz ostatnio gazy , wzdęcia , luźna koopa...i wymioty .Pies obadany ....zdrowy , jedyny problem może robić karma bo nie każdemu NN pasuje ...a szkoda bo cena była ok;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Nam na początku też NN pasował , nie było źle ale potem pomału zaczęły się cześto koopalony ....a teraz ostatnio gazy , wzdęcia , luźna koopa...i wymioty .Pies obadany ....zdrowy , jedyny problem może robić karma bo nie każdemu NN pasuje ...a szkoda bo cena była ok;):placz::placz::placz: ojej.....

Posted

coztego napisał(a):
Tak ja przypuszczałam, w tej hurtowni nie ma ani ślady NN, ani innych karm. Tam w ogóle nic nie ma :roll:
coztego ! Ja mam w hurtowni 7.5 kilowki! ty chyba o to pytalas????

• 4 months later...
Posted

I jak się Nutra sprawuje? Od lutego cisza w temacie a ja ciekawa jestem bo właśnie niedawno zakupiłam zieloną dla moich paskud. Czy komuś może zdarzyło się żeby psiak potrzebował większej dawki niż na opakowaniu? Bo moja sucz 30kg pochłania prawie dwa razy więcej niż piszą i jeszcze by zjadła gdyby dostała. To samo było z Britem. Sucz pomimo wciągania takich ilości wcale nie tyje. Je chętnie, poza jednorazowym bojkotem, ale to raczej temperatura, a pies je nawet bez dodatków co w jego przypadku jest aż dziwne bo suche jest bee. Kupony ok nawet nie za często, wcześniej zjadały Brita i chyba porównywalnie. Do zmiany skłoniły nas "aromatyczne efekty specjalne", na razie się uspokoiło, ale na Bricie na początku też było OK.

• 9 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Jeju takie tu pustki, jakby nikt nie karmil swoich psiulkow nutra.Dlatego ja sie wypowiem:p. Podaje mojej suni nutre performance(jeszcze wymieszana z anana adult).Po otworzeniu worka zauwazylam malutkie granulki, z porownaniem do acanki oczywiscie.Martwilam sie, ze bedzie lykac, ale na szczescie gryzie i ze smakiem, co jest bardzo wazne:razz:(acanka sie znudzila).Zmian jak dotad nie zauwazylam.Ani tych pozytywnych, ani negatywnych.Dlatego uwaam , ze jak narazie jest ok;)

• 5 months later...
  • 5 months later...
Posted

Jeżeli chodzi o moje preferencje, to "czarna" ma lepszy skład. Psy chętniej ją jadły, lepiej przyswajały. Jednym słowem moje psiaki lepiej wyglądały na "czarnej"